iamroquentin
Yasaklanmış
hayırlı satıslar hocam 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanal Adi : ...
Kanal Kategorisi : Dizi
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 1.5 Ay oldu.
Abone Sayisi : 6381
izlenim Sayisi : 1M
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 105$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : 21.750 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Sezonu bitmiş dizi, son 4 bölüm yüklenmedi.
Şubat 1 de adsenseye bağladım 3 gün reklamların oturması sürdü yani bu kazanç 23 günlük diyebiliriz.
2 videosunda ünlem var.
Alt kanaldır.
Başka herhangi bir sorunuz olursa iletişime geçebilirsiniz.
Kanal için herhangi bir garanti yoktur.
![]()
Öncelikle hayırlı kazançlar. Ama bu kadar yüksek fiyatlı bir kanal için garanti vermelisiniz. En azından parasını çıkarana kadar yada 1 ay garanti, ben alacak olsam sözleşme ile alırım bu kanalı. İyi günler.
Herhangi bir garanti yok.
Hay mahşallah nazar deymesin. Bol Kazançlar ve iyi satişlar hocam.
Ve bazı arkadaşlar merak etmiş olabilir VDS miydi neydi hiç kullanmadımda Yüklemeleri filan ondan mı yapıyorsunuz ?
Şu kanal alım-satım kategorisine garantili kanal alım-satım diye bir alt kategori açılsa da herkes rahatlasa. Kimse kanala garanti vermek zorunda değil, ısrarla garanti verin diyeni de anlamıyorum. Ciddi alıcı çıkarsa zaten pazarlık yaparken garanti konusu konuşulur. Anlaşılamazsa alınmaz bu kadar basit aslında. Kanalı almayı bile düşünmeyen 10 kişinin ısrarla bunu yazmasının anlamı yok.
Satıcı (acil nakit ihtiyacı yoksa) zaten o parayı kazanacağı garanti olsa kanalı satmaz. 3-4 ayda 20k kazanacağı kanalı kim neden satsınBu 'garantili olsa iyiydi' tarzı mesajların defalarca yazılmasının satış konularına zarar verdiğine düşünüyorum ben.
Bunun dışında kanal gayet güzel, hayırlı satışlar dilerim
Ahmet bey tepkinizi anlıyorum. Ama şöyle düşünün, kanalı sizin aldığınızı varsayalım. Aldınız 20 bin küsürü verdiniz. Kanal 1 gün sonra kapandı. Flag yada spam farketmez. Alıcı olarak mağdur olmazmısınız. 20 bin tl bir anda çöpe gitmiş olmazmı. Tamam alan adam risk alıyor ama o paranında çöpe gitmesi hiç de hoş ve etik değil.
Alıcının bunu düşünmesi kadar normal bir şey yok hocam da tek taraflı düşünmemek lazım, ben size bu kanalı 20.000 liraya sattığımı düşünüyorum. Siz 20.000 lirayı çıkarana kadar aldığım parayı harcayamam. O riski alamam. Sizin 20.000 lira kazanacağınız garantiyse de ben bu satıştan ne kazanıyorumTicaret kesinlikle risk işi ve bu riske satıcı değil alıcı girmeli (bence)
bu gibi satislar yaparken baslikta.......... kazanc miktar belirtilmemeli, ve konunu en basinda da kazanc miktar belirtilmemeli yanlismiyim arkadaslar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.