Günlük 150bin çocuk kitlesi yardım!

• Kullanıcı desbloq04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senden cakali yoktur bu forumda kardes emin ol.

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende heriften öm yoluyla saglam azar yedim :)
bidr diyo kizarkadasinlami kavga ettin.

Insan degil ya valla bu forumda herkes iyilik yapma peaindedir genelde adamdan azar yedik :)

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] estf hocam her zaman ama SAYGI artık yok bu insanlarda... kalmamış insanlık..

kardeşim arkadaşı ben tanımıyorum.bana dediği şey direk ver team bakayım demiş; bu adam benle aynı sektörü paylaşıyorken ve o kadar şerefsiz bir sektör ki yalan olmasın beni kandırmak için ayda en az 10 tane mesaj atıyorlar ben kime güveneyim arkadaşı tanıyormuyum hayır ? - tw vermiyorum kanalı ifşa etmek istemiyorum dedim direk tersledi şimdi ben mi saygısızım

konuşma: http://i.hizliresim.com/xG0ErZ.jpg

yaw nasıl show yapıyorsun;
konuşma:
http://i.hizliresim.com/xG0ErZ.jpg

ben hiç kimseye yalvarmam abi lütfen yap vs. vermiyorum zorunda mıyım ? - ha a "böyle ol" derken böyle olabilirsin mi yazayım ? dostum tam derdin ne ?

----------------------------------------------------------------------
biriside gelmiş yardım istedim sonrada mesajı:
sen biraz uğraş
adam gittim mesaj attım ne demek istiyorsun diye: adam bana trip atıyor ya böyle bir işmi olur

Evet resim ortada resime bakıyorum benim dediğim gibi aynen. Sen çıkıp gitmeseydin buraya değil sana yazacaktım. Beni engellediğin içinde sana yazmadım buraya yazdım. Ne showu yapacağım senin gibilerine ben he ? Showluk bir şeyi hak etmiyorsun bile sen.

Şuraya bak ya nelerle uğraşıyoruz kendini çakal ilan eden birisine laf anlatıyorum şaka gibi.

Evet resim ortada resime bakıyorum benim dediğim gibi aynen. Sen çıkıp gitmeseydin buraya değil sana yazacaktım. Beni engellediğin içinde sana yazmadım buraya yazdım. Ne showu yapacağım senin gibilerine ben he ? Showluk bir şeyi hak etmiyorsun bile sen.

Şuraya bak ya nelerle uğraşıyoruz kendini çakal ilan eden birisine laf anlatıyorum şaka gibi.

Seni engelemedim.Seni sildim.yardımcı olmuyacaksan skypeda seni niye tutayım ki makul olanda budur.

---------- Mesaj saat 22:16:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:15:46 civarında gönderildi. ----------

Senden cakali yoktur bu forumda kardes emin ol.

Ya bide alakasız kişiler ne olup bitmeden arkadaşını savunuyor ya insana o koyuyor,meseleyi bilmeden niye hortluyorsunuz ?

---------- Mesaj saat 22:19:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:16:37 civarında gönderildi. ----------

Beyler ben yardım istedim,G+ yöntemini denedim bütün yollardan olmadı.Tw vermiyorum demekle saygısızlık yapmışsam kardeşim senden özür diliyorum,hayatta iyi şanslar diliyorum.Belli ki kimse yardımcı olmuyacak konu kapatılabilir.Yani meseleyi bu kadar uzatacak ne var anlamıyorum :)

Seni engelemedim.Seni sildim.yardımcı olmuyacaksan skypeda seni niye tutayım ki makul olanda budur.

Ya sana bir şey demiyorum gerçekten halen kendini savunuyorsun ya şaka gibi geliyor bana.

Bak son kez yazıyorum sana. TW verip vermemen önemli değil dostum. Ben adam kayırmıyorum TW veren vermeyen diye.

Ama üslup denen bir şey var. Saygı var. Çıkıp bana desen ki hocam kusura bakma TW veremiyorum müsaitsen adım adım anlat yapayım. Çok mu zor bu tarz cümleler kurup yardım istemek.

Her halde senin için çok zor ve karşında babanızın uşağı var gibi. TW vermiyorum kanalı ifşa etmemek için yapacaksan böyle yap diye emri vaki yapıyorsun.

Ve benden kendine saygı bekliyorsun öylemi! Ayıp ya.

Alakasiz derken, o zaman git sorunlarini ozelden hallet kardes, hortlamak falan duzgun konus.
(Mesele acik ve net buarada rahat ol, konuyu okuyan herkezin anliyabilecegi turden.)

Ya sana bir şey demiyorum gerçekten halen kendini savunuyorsun ya şaka gibi geliyor bana.

Bak son kez yazıyorum sana. TW verip vermemen önemli değil dostum. Ben adam kayırmıyorum TW veren vermeyen diye.

Ama üslup denen bir şey var. Saygı var. Çıkıp bana desen ki hocam kusura bakma TW veremiyorum müsaitsen adım adım anlat yapayım. Çok mu zor bu tarz cümleler kurup yardım istemek.

Her halde senin için çok zor ve karşında babanızın uşağı var gibi. TW vermiyorum kanalı ifşa etmemek için yapacaksan böyle yap diye emri vaki yapıyorsun.

Ve benden kendine saygı bekliyorsun öylemi! Ayıp ya.

Meseleyi uzatmaya değmez.Son mesajımı okudun diye sayıyorum.İyi günler

---------- Mesaj saat 22:27:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:12 civarında gönderildi. ----------

Alakasiz derken, o zaman git sorunlarini ozelden hallet kardes, hortlamak falan duzgun konus.
(Mesele acik ve net buarada rahat ol, konuyu okuyan herkezin anliyabilecegi turden.)

tamam sakin ol şampiyon sen büyüksün ^^ sana da iyi günler canım kardeşim

[/COLOR]Edit: Kanalları ifşa etmiyorum.Lütfen tw vs. ver demeyin.Çakalları severim ama benden çakalını asla![/QUOTE]

bu nasıl üslup?

yardım isteyen siz, tersleyen siz. sanki hiti olan videolar şahsınıza ait çizgi film şirketinizin malıymış gibi, sebepsiz yere bir böbürlenme sezinleniyor üslubunuzdan. doğrusunu söylemek gerekirse, sizin gibi birine asla yardım edilmez. bu üslupla, böyle bir forumda da bulunmanız oldukça mantıksız. üstelik, "kanalımı çıprmak isteyen kişilerden hergün mesaj alıyorum" gibi buram buram trip kokan bir ifadede bulunmuşsunuz. senin kanal 24 ayar altın anlaşılan. burdakiler de senin babanın uşağı herhalde?

ben ne sizi, ne de size yardım eden arkadaşı tanımam. doğruları söylemeyi severim.
ama sizin de söylediğiniz gibi "çakal sevmem."

Önce yardım istediğin insanlara karşı saygın olsun, saygı gör. [MENTION=969]desbloq04[/MENTION]

tiyatro bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri