Uğraşıyorum inan ama olmuyor nedenseRızık ALLAH tan tabi ama youtube yordu beni
![]()
Olur hocam merak etmeyin 1 olmaz 2 olmaz 3 mutlaka olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uğraşıyorum inan ama olmuyor nedenseRızık ALLAH tan tabi ama youtube yordu beni
![]()
Yüzlerce insan bir araya gelip ytpara.com adında bir forum açıp benimle kaynatmıyorsa olacak elbetOlur hocam merak etmeyin 1 olmaz 2 olmaz 3 mutlaka olur![]()
Hocam 1,9 dünyanın her yerinde aynı 19 bin ya da 1000 falan nerden çıkardınız1,9 bin ne demek allah askına 1,900 tl mi 19 bin mi 1000 yada 900 mü bi açık yazammamışşsın be hocam
Bu adsense orneklerı sadece bır kanal içinmı geçerli yoksa bırden çok kanala bağlımı ?
Hocam yanlış anlamayın fakat 1-2 yıl önce attılan videoyu nasıl 110 k izlettiniz![]()
Neden kabahat olsun ayıp ettiniz hocam1,900tl dünyanın heryerinde 1900tl olarak yazılır sana yorum yapanda kabahat sen 1,9 tl yazılı kalsın bol şans hcm
Tek kanal.
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...-sabit-kazanc-ve-kazanc-arttirma-rehberi.html
Bu konuda verdıgınız adsense ornek tarıhlerı ve kazançları ıle karşılaştırınca aynı degerlerı goruyorum.
Pazarlık payı ne kadar var? Eğer, Adsense Tek kanala bağlı ise ciddi alabilirim.
avcuılık katagorısı ıle aynı adsenseye bağlı tek kanal bağlı degıl mı,yoksa bu katagorıde hem avcılık hemde başka bır katagorımı var onu anlayamadım
hayırlı işler,
hocam kategoriniz değilde TBM nizi o kadar nasıl yüksekte ttuyorsunuz onu söyleyebilirmisiniz.
İleti yazma şekli
MADDE 12- (1) Üye, forumdaki yazılarının tamamını kalın (bold), eğik (italik) veya büyük harflerle yazamaz.
(2) Üye, forumda bir konu içerisinde art arda ileti yazamaz.
(3) Yukarıdaki yükümlülüğe aykırı hareket eden kişinin iletisi düzenlenir.Bu tutumun devam ettiği saptanırsa üye; 3 ila 5 gün süresince forumdan uzaklaştırılır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.