Günlük 3k'ya yaklaşan gelirin riski nedir?

giphy.gif

adsense kazanmaya başladığından itibaren kaç gün geçti?

İşleyen tek kanal diyelim, toplam 2 kanal var diğeri çok pasif. Var'olun :)

Geçen ay biraz zorladım tek kanalda sağlam bir adsense'de günlük 10k kadar çıktı, artık teliflere hedef olunca mecbur ipini kendim çektim :D Bir şey olmuyor spam dan kapatılmayıp 10k engelini aşarsan. Bunları aşmak sıkıntı, aştıktan sonra zaten içeriğin iyiyse hazır içeriğin iyi ve yt reklamlar sene sonu coşmasındayken mükemmel para bırakır.

Valla iyiymis kazanc nazar degmesin ama ben hayatimda gunde birkez gordum o meblayi ondada ikinci gun kapatti youtube kanali
Acil partnere girin yoksa kapanirsa birikende kalir

Geçen ay biraz zorladım tek kanalda sağlam bir adsense'de günlük 10k kadar çıktı, artık teliflere hedef olunca mecbur ipini kendim çektim :D Bir şey olmuyor spam dan kapatılmayıp 10k engelini aşarsan. Bunları aşmak sıkıntı, aştıktan sonra zaten içeriğin iyiyse hazır içeriğin iyi ve yt reklamlar sene sonu coşmasındayken mükemmel para bırakır.

Sene sonları yedik zaten hep yemeği :) inşallah tüm forum seneye paralı girer.

---------- Spam Engelliyici 02:56 ---------- Önceki Mesaj 02:55 ----------

Valla iyiymis kazanc nazar degmesin ama ben hayatimda gunde birkez gordum o meblayi ondada ikinci gun kapatti youtube kanali
Acil partnere girin yoksa kapanirsa birikende kalir

Kapanırsa sağlık olsun hocam, partner düşünmüyorum, gelir çöp olmasın durup dururken, olacaksa da en azından keşke yapmasaydım demeyeyim.

ben pek bi yükseliş gözlemlemedim hocam siz de yükseliş var mı reklam oranlarında

%30-35 oranında arttı gösterim. Hem sene sonu hemde TL nin dolar karşısındaki düşüşünden olmalı. Geçen aylarda oldu bu.

tl dolar ile alakalı olduğunu zannetmiyorum adsense kurlarda çok fazla oynama yapmıyor arttı veya azaldı ise kesinleşmede güncel kur üzerinden hesaplayıp kesinleştiriyor

Benim kanal da bırakın yükselmeyi normalin altında bile

Orjinal içerik değilse kapanma ihtimali yüksek Bu ay toplu kapanma olmadı ayın üçüne kadar toplu kapanma yapabılıyorlar

Önümüzdeki 5 gün çok önemli en sağlam kıyımlar aybaşı oluyor genellikle adamlar resmen bekliyor gibi kazanc iyicene şişsinde kanalı öyle kapatıp paraya çökelim diye. Partnere sıcak bakmıyorsun ama kanal uçunca kuruş alamayacağına suan soksan adsensede birikeni garantileyip su saatten sonra birikeceklerinde %70 ini alırdın.

ben pek bi yükseliş gözlemlemedim hocam siz de yükseliş var mı reklam oranlarında

Reklam ücretleri çok düşük :/

---------- Spam Engelliyici 13:46 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

Önümüzdeki 5 gün çok önemli en sağlam kıyımlar aybaşı oluyor genellikle adamlar resmen bekliyor gibi kazanc iyicene şişsinde kanalı öyle kapatıp paraya çökelim diye. Partnere sıcak bakmıyorsun ama kanal uçunca kuruş alamayacağına suan soksan adsensede birikeni garantileyip su saatten sonra birikeceklerinde %70 ini alırdın.

Hocam spam alan partner var mı hem :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri