- Web sitesi
- www.ytpara.com
Günlük 3k'ya yaklaşan gelirin riski nedir arkadaşlar? Reklamları vs.. kapatmak gerekir mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsense kazanmaya başladığından itibaren kaç gün geçti?
20gün kadar
Tek kanal mı bu 3k gelir günlük? Maşallah bu arada![]()
İşleyen tek kanal diyelim, toplam 2 kanal var diğeri çok pasif. Var'olun![]()
Geçen ay biraz zorladım tek kanalda sağlam bir adsense'de günlük 10k kadar çıktı, artık teliflere hedef olunca mecbur ipini kendim çektimBir şey olmuyor spam dan kapatılmayıp 10k engelini aşarsan. Bunları aşmak sıkıntı, aştıktan sonra zaten içeriğin iyiyse hazır içeriğin iyi ve yt reklamlar sene sonu coşmasındayken mükemmel para bırakır.
Valla iyiymis kazanc nazar degmesin ama ben hayatimda gunde birkez gordum o meblayi ondada ikinci gun kapatti youtube kanali
Acil partnere girin yoksa kapanirsa birikende kalir
Geçen ay biraz zorladım tek kanalda sağlam bir adsense'de günlük 10k kadar çıktı, artık teliflere hedef olunca mecbur ipini kendim çektimBir şey olmuyor spam dan kapatılmayıp 10k engelini aşarsan. Bunları aşmak sıkıntı, aştıktan sonra zaten içeriğin iyiyse hazır içeriğin iyi ve yt reklamlar sene sonu coşmasındayken mükemmel para bırakır.
ben pek bi yükseliş gözlemlemedim hocam siz de yükseliş var mı reklam oranlarında
%30-35 oranında arttı gösterim. Hem sene sonu hemde TL nin dolar karşısındaki düşüşünden olmalı. Geçen aylarda oldu bu.
ben pek bi yükseliş gözlemlemedim hocam siz de yükseliş var mı reklam oranlarında
Önümüzdeki 5 gün çok önemli en sağlam kıyımlar aybaşı oluyor genellikle adamlar resmen bekliyor gibi kazanc iyicene şişsinde kanalı öyle kapatıp paraya çökelim diye. Partnere sıcak bakmıyorsun ama kanal uçunca kuruş alamayacağına suan soksan adsensede birikeni garantileyip su saatten sonra birikeceklerinde %70 ini alırdın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.