Mesut hocam r10 daki alptug siz misiniz ? Birisi bu konunun kopyasını koymuşta...
Siz değilseniz bilin istedim.
Alptuğ sevdiğim ve zaman zaman beraber iş yaptığım bir kardeşim. Haberim var...
İlginiz için Teşekkür ederim...
BOL KAZANÇLAR...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesut hocam r10 daki alptug siz misiniz ? Birisi bu konunun kopyasını koymuşta...
Siz değilseniz bilin istedim.
MaşAllah Kanalınıza.. Ama hatalı Bir Paylaşım .. Daha önce Böyle bir kanal satmak için paylaştım .. 4 gün sonra kapandı.. Nazardan Yada Yüksek Kazançtan..

bir ara sizin kanalları adsenseinizi ve ytpara üyeliğinizi birisi çalmıştı o zaman üzülmüştüm baya.. görüyorum ki kendinizi geliştirmişsiniz![]()
yüce Allah verdikçe veriyor hey maşallah
Detaylı Pm alabilirmiyim almanca mi
kanal çok güzel maşallah. alırsak, kapanması durumunda bizi mağdur etmeyecek bir fikriniz var mı acaba? geri ödeme vs..
Mesut hocam, kategori film, dizi, çizgi film, tv show vs. değilse son fiyatı pm atabilir misin? Yanımda bir arkadaşım soruyor ben sormuyorum![]()
Maşallah.
Para olsa düşünmeden alırım. Kanal kapansa dahi aynı kategoriden kanallarla yatırdığımı geri alırdım.
Hayırlı satışlar..
@MesutMesut hocam ben buraya aynı sizin kanalınızın getirisi kadar günlük kazancı olan bi kanalı satışa çıkardım.3 aydır açık olan kanal 3 günde kapandı."Pm den senin kanalını buldum hocam bu galiba maşallah çok iyi diyenler mi ararsın direkt konunun içinde kanalın linkini paylaşan mı dersin". Eğer bu paraya çok ihtiyacın yoksa bence konuyu sil hocam.
Alıcı çıkmadığı için satış iptal edilmiştir.
Bol kazançlar...
hocam zaten alan çıkmayacağı kesin idiama yine iyi oldu bizi daha da gazladı
umarım hayrını görürsün ben bi kanal ile her gün rüyamda kapandığını görüp parasını alamıyacağımı düşünüyorum, tam bir horror story yaşıyorum.
kanal kapandığı için satış iptal olmasın sakın![]()

Hocam amma abarttin yaa banane kanali partnere baglamissin ya da kapanmis yada benzin dokup yakmissin. Sen beni niye etiketliyorsun onu anlamadim. Adam bir yorum yapmis begendim. Kanalin kapanmis olsa ne olcak yani kapanmayan kanal mi var? Benim param olsa alirdim kapansada pisman olmazdim ne guzel kazandiran bir icerik der yine calisir illaki kazanirdim. Bosver takilma boyle ufak detaylara.Bu tarz kanalları görünce gaza gelmemek elde değil tabi...
İnşallah kanallarınız uzun ömürlü olur...
BOL KAZANÇLAR...
Kanal kapanmadı. Kanalı partnere taşıdığım ve kendim devam edeceğim için satış iptal oldu. Hangi partnere soktun diye lütfen mesaj atmayınız. Eğer açıklama gereği duyarsa partner sahibi arkadaş cevap verir. Ben açıklayamam...
[MENTION=7898]handsomexx[/MENTION]
[MENTION=17436]adnandogannn[/MENTION]
[MENTION=17590]lordxlaguna[/MENTION]
[MENTION=24738]dogangunduz54[/MENTION]
[MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION]
[MENTION=55912]revios[/MENTION]
[MENTION=60658]fre[/MENTION]
Yorumu beğenmeniz için sizi alkışlıyorum...
BOL KAZANÇLAR...
Hocam amma abarttin yaa banane kanali partnere baglamissin ya da kapanmis yada benzin dokup yakmissin. Sen beni niye etiketliyorsun onu anlamadim. Adam bir yorum yapmis begendim. Kanalin kapanmis olsa ne olcak yani kapanmayan kanal mi var? Benim param olsa alirdim kapansada pisman olmazdim ne guzel kazandiran bir icerik der yine calisir illaki kazanirdim. Bosver takilma boyle ufak detaylara.
Hayırlısı olsun mesut hocam partnere sokarak en iyisini yapmıssınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.