kanal botta değilmiydi silmemiş mi
evet botdaydı hocam silmişti, zaten ilk msj açıklama ekledim bilginize
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal botta değilmiydi silmemiş mi
Bugun itibari ile adsenseye baglı tum kanalarım hiç bir uyarı yemedigi halde para kazanmaya kapatıldı şuan bagladıgım kanalda kapanıyor bunun nedeni ne olabilir
Günlük 20k izlenimli 40$ getiren kanal para kazanmaya kapatıldı, an itibari ile hemen komple sildim kanalı umarım biriken paraları alabilirim.
arkadaşlar şunuda söyleyeyim normalde hiç 3.taraf yoktu kanalda fakat videoları yüklediğim zamanlarlar geliyordu ara ara eşleşenler sanıyorum bundan sebeb oldu hemde uyarı falan da gelmedi direk kapatmışlar bilğinize.Mümkün oldugunca eşleşmeyen videoları bulmaya ve yüklemeye çalışın.
olsun hocam artıkgiden gitti önümüzdeki maçlara bakacagız,şunu dayeri gelmişken demeden edemedim adam ne rahat konuşuyor felan demesin kimse eskiden olsa çok üzülürdüm ama kanallar kapana kapana alıştım artık Youtube kapatacak biz açacagızkeşke kanalın para kazanmasını açtıktan sonra silseydiniz.Belki kesinti hiç olmazdı bu durumda
olsun hocam artıkgiden gitti önümüzdeki maçlara bakacagız,şunu dayeri gelmişken demeden edemedim adam ne rahat konuşuyor felan demesin kimse eskiden olsa çok üzülürdüm ama kanallar kapana kapana alıştım artık Youtube kapatacak biz açacagız)
Galiba hesabi geri acma suren var. Bi kac gun gibi bi sure. Hesabi geri acabiliyosn ac . Sonra para kazanmalari ac. Sonra kanal para kazanmaya acilinca sil. Nacizane tavsiyem. Icindeki parayi alamicaksin bu halde.
adam gelmiş burda dert yanmış fırsatcılarda hemen üşüşmüşler katagoriyi öğrenmek için kimseye söyleme kardeşim ne çalıştıgını
buyur cevap vervazgeçtim cevap veremeyeceğim işim var
Günlük 20k izlenimli 40$ getiren kanal para kazanmaya kapatıldı, an itibari ile hemen komple sildim kanalı umarım biriken paraları alabilirim.
arkadaşlar şunuda söyleyeyim normalde hiç 3.taraf yoktu kanalda fakat videoları yüklediğim zamanlarlar geliyordu ara ara eşleşenler sanıyorum bundan sebeb oldu hemde uyarı falan da gelmedi direk kapatmışlar bilğinize.Mümkün oldugunca eşleşmeyen videoları bulmaya ve yüklemeye çalışın.
sen fark etmeden dünya genelide gelmiştir hocam o yüzdendir. belli bir limit dünay genelinden sonra hiç uyarı maili bile gelmez direk kapanır
ben tam 3 ayda 150 tl kazanabilmiştim türkçe haber kasarak , acaba siz ne bölümler yüklüyorsunuz gerçekten merak ediyorum ögrenci adamız günlük 5$ kassak yeter bize ama olmuyo olmuyuncada insan üşeniyor yapmıyor.
hocam 20k izlenime 40 dolar mı? ne iş yapıyorsun sen ben günde 30-40k topluyorum en ölü, anca 50 tl getiriyor.25 dolar işte.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.