Günlük 50 TL gelirli adsense kanal

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Forum dışı satılmıştır.
Kanal Adi : (Alıcıya)
Kanal Kategorisi : Çizgi Film
Kanal Dili : (Alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (Ocak 2016)
Abone Sayisi : (200+)
izlenim Sayisi : (170.000 +)
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalın içindeki para: 1500TL (Alıcıya gidecek)
Ödeme Alındı Mı? Evet 2 defa
Fiyat: 3750 TL

Not: Kanal linki için pm atmayınız. Ödemeden sonra verilecektir hesap komple.

Kanal Durumu: http://i.hizliresim.com/bbQynm.jpg
Genel İstatistikler: http://i.hizliresim.com/NEYkyL.jpg
Kazançlar: http://i.hizliresim.com/kvZE29.jpg http://i.hizliresim.com/81m8GW.jpg

Evet arkadaşlar her şeyi gayet açık bir şekilde belirttim.Kanal açımı, giriş-çıkışları gayet dikkatli yapılmıştır. Tertemiz kanaldır. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Gereksiz mesajlar silindi satış konularına alakasız mesajlar yazmayın

Siz satış için şartlarınızı belirtmişsiniz. Bende alacaklı olarak 500 tl + garanti veriyorsanız alabilirim. Kanalın içindeki kazanç sizde kalacak.

Üslup 10 numara aynen devam. Ben gayet ciddi bir şekilde söylemiştim bunu konuyu baltalamak veya başka hiçbir niyetim yok. Siz kendi satış şartlarınızı yazmışsınız bende yukarıda söylediğim gibi verirseniz o şekilde alabileceğimi belirttim. Hayır veya evet demeniz yeterliydi söylediğiniz kelimeyi aynen size iade ediyorum.

Üslup 10 numara aynen devam. Ben gayet ciddi bir şekilde söylemiştim bunu konuyu baltalamak veya başka hiçbir niyetim yok. Siz kendi satış şartlarınızı yazmışsınız bende yukarıda söylediğim gibi verirseniz o şekilde alabileceğimi belirttim. Hayır veya evet demeniz yeterliydi söylediğiniz kelimeyi aynen size iade ediyorum.

%800 düşük fiyata + garanti demek nasıl bir ciddiyet oluyor acaba?

%800 düşük fiyata + garanti demek nasıl bir ciddiyet oluyor acaba?

Size göre %800 düşük fiyat bana göre öyle değil ben verebileceğim fiyatı söyledim. Hiçbir art niyetim yoktu. Sizin bakış açınız sadece bir tarafa size göre bu kanalın değeri 4 bin bana göre veya bir başkasına göre öyle değil. Youtube'un son zamanlarındaki durumunu'da ortada bulundurursak bu kanala verebileceğim miktarı söyledim. Para kolay kazanılmıyor. İlk defa kanal alacaktım. dürüst bir şekilde satın almak istediğim fiyatı belirttim. Her şeyin altında bir şey aramaya gerek yok. Sizin bazı şeyleri anlayabilecek kavrayacak yaş'da olduğunuzu düşünüyorum. Ben size bu fiyata alabilirim dedim. sizin bana karşı kullandığınız üslup gerçekten hiç hoş değil o fiyata veremeyebileceğinizi ifade ederdiniz. bende teşekkür ederdim.

Size göre %800 düşük fiyat bana göre öyle değil ben verebileceğim fiyatı söyledim. Hiçbir art niyetim yoktu. Sizin bakış açınız sadece bir tarafa size göre bu kanalın değeri 4 bin bana göre veya bir başkasına göre öyle değil. Youtube'un son zamanlarındaki durumunu'da ortada bulundurursak bu kanala verebileceğim miktarı söyledim. Para kolay kazanılmıyor. İlk defa kanal alacaktım. dürüst bir şekilde satın almak istediğim fiyatı belirttim. Her şeyin altında bir şey aramaya gerek yok. Sizin bazı şeyleri anlayabilecek kavrayacak yaş'da olduğunuzu düşünüyorum. Ben size bu fiyata alabilirim dedim. sizin bana karşı kullandığınız üslup gerçekten hiç hoş değil o fiyata veremeyebileceğinizi ifade ederdiniz. bende teşekkür ederdim.

Dahil olmak istemedim ama karşılıklı yanlışlar var.
1-) gevezelik yapma demek biraz ayıp olmuş
2-) 500 tl demek bildiğin dalga geçmek.

Eskiden kanallar 3-4 aylik kazanclarina göre satılırken suan 1-1.5 aylık kazanca göre satılıyor.
50×30=1500 tl. 750 de içinde var
2250 tl. Hadi kanala güveniyorum sağlam derse 2500-2750 arasi.

Şahsi fikrimdir.Istemeden kalp kirdiysam pm atın silerim.

Hayırlı satışlar

Dahil olmak istemedim ama karşılıklı yanlışlar var.
1-) gevezelik yapma demek biraz ayıp olmuş
2-) 500 tl demek bildiğin dalga geçmek.

Eskiden kanallar 3-4 aylik kazanclarina göre satılırken suan 1-1.5 aylık kazanca göre satılıyor.
50×30=1500 tl. 750 de içinde var
2250 tl. Hadi kanala güveniyorum sağlam derse 2500-2750 arasi.

Şahsi fikrimdir.Istemeden kalp kirdiysam pm atın silerim.

Hayırlı satışlar

Yani hocam oda sizin düşünseniz. Sonuçta kanal alıyosun. Bi mal almıyorsun. Ne olacağı belli olmayan bir şey olur da bir şeyler olursa beni fazla etkilemeyecek fazla üzmeyecek bir miktar. yani benim verebileceğim fiyat budur. Satan kişinin hoşuna gider gitmez beğenir beğenmez. Bunlar doğal şeyler ama işte üslup herkesin kendi fikri,düşüncesi var kendisini garantiye alacak bir şeyler yapmak istiyor. Bende bunu yapmak istedim. Konudaki mesajlarım silinebilir. Ben kesinlikle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu. Anlaşılması zor iş keşke bu şekilde bir cevap olmasaydı. Ayrıca son olarak ben satış yapan kişinin belirlediği fiyata saygılıyım. Aynı durumu benim almak için belirlediğim fiyat içinde beklerdim. Ama o fiyata da olmaz diyenlere bana göre olur.

Son düzenleme:
Yani hocam oda sizin düşünseniz. Sonuçta kanal alıyosun. Bi mal almıyorsun. Ne olacağı belli olmayan bir şey olur da bir şeyler olursa beni fazla etkilemeyecek fazla üzmeyecek bir miktar. yani benim verebileceğim fiyat budur. Satan kişinin hoşuna gider gitmez beğenir beğenmez. Bunlar doğal şeyler ama işte üslup herkesin kendi fikri,düşüncesi var kendisini garantiye alacak bir şeyler yapmak istiyor. Bende bunu yapmak istedim. Konudaki mesajlarım silinebilir. Ben kesinlikle dalga geçmek gibi bir niyetim yoktu. Anlaşılması zor iş keşke bu şekilde bir cevap olmasaydı.

arkadaşın uslubu yanlış da olsa sen 1/8 miktar yazıp dalga geçmediğini savunuyosan durumun daha da vahim . umarım bakkala markete gidip aynısını yapıp dayak yemezsin :)

arkadaşın uslubu yanlış da olsa sen 1/8 miktar yazıp dalga geçmediğini savunuyosan durumun daha da vahim . umarım bakkala markete gidip aynısını yapıp dayak yemezsin :)

İnternet üzerinden yapılan bir satıştan bahsediyoruz. Bakkala markete veya başka bir şeye bağlama çabaları yersiz.

Forumda açılan kanal satış konularından %98 zaten satılmaz.Niye çünkü fiyatlar uçuk derecede.Satıcı kişi satış yaptığı fiyattan kendisi bile almaz zaten.Kimseyi kandırmaya çalışmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri