Günlük 500TL+ Gelirli 2M İzl / 1k+ Abone Kanal+Adsense

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Kanal linki: Sadece kesin alıcıya
kategori: Psikolojik / Olgun kitle
Katıldığı tarih: Ocak 2010
para kazanması: Açık
aylık kazanç: 10bin TL +
birinci video tarih: Temmuz 2017
son video tarih: Temmuz 2017
toplam izlenim: 2milyon
toplam abone: 1k+
Fiyat : 10.000 TL

ROYkr6.png

gunluk kazanc listesini de koyabilir miisniz hocam? ne zamandan beri gunluk 500 kazandiriyor?

Hocam adsense gelir bilgisi koymanız mümkün mü?
Son 1 aydır her gün 500 tl getirmesi ile son 2 - 3 gün 500 kazanması bir değil. Almayı düşünen arkadaşlar daha çok bilgi sahibi olmuş olur.
Güzel kanal gibi görünüyor , hayırlı satışlar

Acil paraya sıkıştığımız için satmak durumundayız yoksa bu kadar tutturmuşken satmak istemezdik.
Kanal ve adsense'nin detaylı bilgileri eklenecek en geç yarına.

*Kanal dili nedir ?
*kanal özgün mü, yarı özgün mü yoksa spam mı ?
*kaç adet video var ?
*özgün-yarı özgün ise video oluşturmak için neyi bilmemiz gerekiyor, çok uğraştırıcı mı ?

+ bu ayın adsense kazanç tablosununun capsini atar mısınız pm olarak ?
veyahut direk konuya koyun daha kolay alıcı bulunur ben almazsam

Kanal kendini 20 günde amorti ediyor. Kanaldaki içerik yeni atılmış telif riski yüksekmi içeriğin ? birde garanti veriyormusunuz kanala ? adsensesiz kanalı satmayı düşünürseniz detaylı görüşmek isterim.

hayırlı satıslar..ıyı fıyat..
garantı vermıomusunz

Son düzenleme:
kanalda kaç video var ,günlük izlenimi ne kadar hocam [MENTION=56556]officialkirci59[/MENTION]

Son düzenleme:
Ne engellemesi hocam adamın fotosu o

Daha yeni uyanmışım kafam yerinde değil tam, dedim ne oluyor biri iftira mı attı bana :)

---------- Spam Engelliyici 13:15 ---------- Önceki Mesaj 13:06 ----------

Kanal yabancı sanırım.
*Kanal dili nedir ?
Kanal kendini 20 günde amorti ediyor. Kanaldaki içerik yeni atılmış telif riski yüksekmi içeriğin ? birde garanti veriyormusunuz kanala ? adsensesiz kanalı satmayı düşünürseniz detaylı görüşmek isterim.
hayırlı satıslar..ıyı fıyat..
garantı vermıomusunz

kanalda kaç video var ,günlük izlenimi ne kadar hocam [MENTION=56556]officialkirci59[/MENTION]

İçerikler titiz çalıştığım yarı özgün içerikler.
Kanal ingilizce.
15 video var.
Biraz mantık yürüterek çok güzel içerik üretilebilir. İçerik için pek aktif olmayan bir kanal vereceğim, çince içerik üretiyorlar, ben alıp düzenleyip ingilizce olarak sürüyorum. Hiç telif yemedim, 1 yıla yakındır bu şekilde çalışırım.
Zaten en çok kazancı kategoriyi öğrenerek elde edeceksiniz. Çünkü bunun özgün halini bile yapmak imkansız değildir :) Eğer kanalı satarsam bir kaç işimi halledip özgüne geçeceğim.

Risk olmasın diye farklı pc'den girmek istemiyorum hesaplara. Aklınıza gelecek bütün her yerin ss'sini alıp ekleyeceğim. Eklediğimde etiketleme yaparım arkadaşları

yarı özgün ve güveniyorsanız neden 20 günlük kazancına satıyorsunuz bu düşündürücü

Kanal linki: Sadece kesin alıcıya
kategori: Psikolojik / Olgun kitle
Katıldığı tarih: Ocak 2010
para kazanması: Açık
aylık kazanç: 10bin TL +
birinci video tarih: Temmuz 2017
son video tarih: Temmuz 2017
toplam izlenim: 2milyon
toplam abone: 1k+
Fiyat : 10.000 TL

ROYkr6.png

Gunluk kazanc goruntulerı yok bu sekılde yasak kazanclı kanal satısı oyle bılıyorum ama ayrıca odeme aldınızmı kanaldan odeme alınmamıssa oda yasak yada benmı uyduruyorum bunları

Tekirdagdaysanız, içerik devam ettirilebilecek içerik ise fiyatını çıkarana kadar garanti verirseniz müsait bi zamanda görüşelim

hayırlı satışlar..

SS ekleyeceğiniz vakit pm atın hemen açalım hocam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri