Günlük 600 TL kazandıran tek kanalı sıfır adsenseye taşısam sorun olur mu ?

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaş günlük 600 liralık kanalı ben sabaha kadar beklerim bırak sıfır adsense yi alemi sıfırlarım ben alemi..!!

Ben olsam bu kanal yerine diğer 25 kanalı diğer adsenseye bağlardım. Bu kanalı hiç bir türlü riske sokmazdım.

Aynen öyle kardeş sakın elleme o kanalı incelemeye girme ve sonra üzülme ihtimalin var. Hiçbirşeyde olabilir ama risk alma! Diğer 24 kanalı yenisine bağla bu aslanlar gibi kalsın yerinde yurdunda...

Aynen öyle kardeş sakın elleme o kanalı incelemeye girme ve sonra üzülme ihtimalin var. Hiçbirşeyde olabilir ama risk alma! Diğer 24 kanalı yenisine bağla bu aslanlar gibi kalsın yerinde yurdunda...

Şu an taşıyorum zaten diğerleri, bitmek üzereler.

Bu kanalı partner yap, adsense riskine sokulmaz bu kanal.

Awesomeness harici hepsine guvenebilirsin.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla hocam ben anlamadım gitti bu partnet dedikleriniz kim ki kurum mu şirket mi paravan mı belli değil cidden merak ettiğim için soruyorum kım bunlar

valla hocam ben anlamadım gitti bu partnet dedikleriniz kim ki kurum mu şirket mi paravan mı belli değil cidden merak ettiğim için soruyorum kım bunlar

Partner nedir ne degildir bilmem ama YouTube UN gozunde daha degerli ve ayricalikli oldugu kesindir.

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de böyle bir kanalım var ama kimse cevaplayamadı sorumu. Partner'e geçsem ünlem ve dünya genelinde engellendi gibi sıkıntılarda paramı alır mıyım, kanalımın para kazanması telif yemeden de kapanır mı merak ediyorum.

bu incelmeye girer diyen arkdaşlar kaç kanalınız incelmeye girdi...ya bırakın şu işi her şey doğal ise zaten google bunu sever senı de zaten biliyordur merak etme yeni adsneseye taşı izlnemiim 1 milyon tıkın 6000 kazancın 600 TL kim ne diyecek sana inceler bi bakar helal olsun adama der geçer...

bu arada sakın partnere geçme kardeş....ömründen ömür gidiyor

bu incelmeye girer diyen arkdaşlar kaç kanalınız incelmeye girdi...ya bırakın şu işi her şey doğal ise zaten google bunu sever senı de zaten biliyordur merak etme yeni adsneseye taşı izlnemiim 1 milyon tıkın 6000 kazancın 600 TL kim ne diyecek sana inceler bi bakar helal olsun adama der geçer...

bu arada sakın partnere geçme kardeş....ömründen ömür gidiyor

Teşekkür ederim hocam, forumda son zamanlarda okuduğum olumsuz yorumlardan dolayı şimdilik düşünmüyorum zaten.

ya google böyle şeylerden adsense mi banlar,kanal ekleyince haliyle raporlar değişecek bunu mu düşünemeyecek koskoca google,takılmayın bence de böyle detaylara.

Kardeş şunu asla unutma Google, Youtube ve Adsense'den korkarsan başarılı olamazsın. Hiç düşünmeden adsense değişikliği yapabilirsin.

Edit: Ayrıca hiç kimse demesin ve düşünmesin, şöyle yaparsam google yer böyle yaparsam kandırırım. Çok afedersiniz kimin ne halt yediğini herkesten iyi biliyorlar adamlar. VPS, VDS kiralasanız bile, ip değiştirseniz bile, adsense değiştirseniz bile. Bakmayın biraz toleranslı davranıyor elemanlar. Yoksa aynı saatte kimleri duman edeceğini çok iyi biliyor. Bu yüzden kasmaya, endişelenmeye gerek yok. Sadece illegale kaymayın, kendinize ve projelerinize güvenin gerisi Allah kerimdir (:

kazanclarınızı foruma koymayın kalbi olan insanlar var (benim gibi)

Teymi hocam , Başarılarınızın devamını ve artmasın dilerim,
özgün mü çalışıyorsunuz yoksa spammı , sakıncası yoksa.

hocam merak ettim günlük 600 tl bırakan nasıl bir kategori ayrıca bir önerim var sana ama burda yazmam kategoriyi özelden yazarsan önerimi söylerim :)

Hocam sana diyeceğim 600lira x 30 gün : bir ayda 18.000 hadi kesintiyle 14-15k alacağım tarzında hesap yapmaman. Gün gelip kanal gidince çok koyuyor adama :)

hocam merak ettim günlük 600 tl bırakan nasıl bir kategori ayrıca bir önerim var sana ama burda yazmam kategoriyi özelden yazarsan önerimi söylerim :)

Ahah:D ahhahahahha:D ahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhh:D

Neler görücez daha bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri