5 hane almışlığım var, kontrole takılmasını sağlayacak bir limit oldugunu düşünmüyorum.
büyükmüşsün usta
beni sormayın arkadaşlar sıfır sıfır sıfır kazanç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 hane almışlığım var, kontrole takılmasını sağlayacak bir limit oldugunu düşünmüyorum.
büyükmüşsün usta100 k üstü kazanç walla helal olsun spamla bu başarıyı nasıl yakaladın zamanında....
beni sormayın arkadaşlar sıfır sıfır sıfır kazanç
kim kimle kafa buluyor çözmeye çalışıyorum
Aynen Öyle Adminlerden şunu istiyorum Konuya Açıklık Getirmesini Kime sattığını vs.ben bu kanalı alanı çok merak ettim,
kanal alındımı yoksa 24k fiyat biçilen kanal kapandıda arkadaş alındı diye mi yazıyor çözemedim.
madem alındı alan kişi çıksın ben aldım desin,
kimse açıklama yapmaya zorunlu değil tabi ama ben bu kanalın satıldığına inanmıyorum
Aynen Öyle Adminlerden şunu istiyorum Konuya Açıklık Getirmesini Kime sattığını vs.[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
ben bu kanalı alanı çok merak ettim,
kanal alındımı yoksa 24k fiyat biçilen kanal kapandıda arkadaş alındı diye mi yazıyor çözemedim.
madem alındı alan kişi çıksın ben aldım desin,
kimse açıklama yapmaya zorunlu değil tabi ama ben bu kanalın satıldığına inanmıyorum
Aynen Öyle Adminlerden şunu istiyorum Konuya Açıklık Getirmesini Kime sattığını vs.[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
YTCEO nickli arkadaş kanalın satıldıgını söylememe rağmen neden özel mesajla bana kanalınıza talibim diyorsunuz ?
Ben MEsajları okumadan size mesaj göndermiştim Kanala talibim diye ama baktım hiç kimse teklif vermediği halde veya konuya yazmadıgı halde bir anda satıldı yazmışsınız'da kusura bakmayın o kanal kapanmıştır bence![]()
YTCEO nickli arkadaş kanalın satıldıgını söylememe rağmen neden özel mesajla bana kanalınıza talibim diyorsunuz ?
Ben MEsajları okumadan size mesaj göndermiştim Kanala talibim diye ama baktım hiç kimse teklif vermediği halde veya konuya yazmadıgı halde bir anda satıldı yazmışsınız'da kusura bakmayın o kanal kapanmıştır bence![]()
---------- Spam Engelliyici 01:43 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------
Teşekkür ederim dostum. Satış zaten gerçekleşeli 12-13 gün oldu. Böyle kanallar hep olacaktır İşlerini düzgün yapan insanları Allah yarı yolda bırakmasın.
böyle kanalların var oldugunu görmek beni daha istekli kılıyor
inşallah hayırlı bir satış gercekleşir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.