Günlük 700-1250 Tl Gelirli Kazançlı Kanal

3 aydır hiç kanalım kapanmadı. Riske etmem. O yüzden kanallar bu kadar iyi durumda. Her önlemi alırım.

---------- Spam Engelliyici 17:08 ---------- Önceki Mesaj 17:07 ----------

Kategori bahsettiklerinin dışındadır.

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

Arkadaşa yanıtım yukarıda. Senin yanıtına gelince, su an youtubeda en ufak risk olmayan her hangi bir şey var mı ? Ama ben diyorum ki kanal oluşturma ve uyguladığım taktikler ile 3 aydır ne topluluk yedim ne telif yedim. 3 aydır adsense ödemesi alıyorum.

Topluluk ve telif yemedim deme işte burada yalan konuşmuş oluyorsun. Topluluk ve telif yemeyen kanal kapanmaz ve siz sürekli izlenim alarak o kazançları elde edersiniz.

İkinci olarak risk kısmında 24.000 TL bir risktir ki garanti de vermiyorsunuz.

Yalan mı ? Hangi yalan ? Kanalımın kapandığı nereden çıktı oyle bir şey mi dedim ?
Topluluk ve telif yemedim deme işte burada yalan konuşmuş oluyorsun. Topluluk ve telif yemeyen kanal kapanmaz ve siz sürekli izlenim alarak o kazançları elde edersiniz.

İkinci olarak risk kısmında 24.000 TL bir risktir ki garanti de vermiyorsunuz.

[MENTION=14002]altıkırkbeş[/MENTION] yani hocam arkadaslar demek istiyorki bugun olmasin yarin muhakkak kapanir boyle kanallar alan kisi icerigi oyrenir yine devam eder baska kanal ile ama 24K tl sadece bir icerik icin cok. ha kanalin kapanmayacagina garanti verirseniz ki,mumkun olan bir sey degil spam kanal icin o zaman 24bin verilir "bence"

Arkadaşlar selamlar,Geçen açtığım ilandaki kanal 1 ayını doldurmuştur bugün itibariyle. uzun süredir yt işi yapıyorum, ancak adsense banlanma olayını telif yememek üzerine kurunca sıkıntı yaşamadım. Yeni adsense oluşturdum oradan devam ediyorum. Ancak aciliyetli olarak paraya sıkıştığım için 750 aboneli günlük 700-1250 tl gelir getiren kanalımı satışa cıkarıyorum. Kanal içinde şu an analyticste gözüken miktar 3234 dolardır.Adsense bağlıdır. Hiç bir uyarı telif vs. yoktur Bu para ayın 1inden itibaren gelmiştir. Aşağıya ekran görüntüsünü ekliyorum. Kanal alan arkadaşa videoların nerelerden hangi yollarla yüklendiğini her ayrıntısına kadar anlatacağım. Yaptığım yöntemle videolar ilk sayfalara çıkmadan yeni telif yeme riski olmadan yüksek izlenmeler alıyor. O yüzden telif sıkıntısı çekmedim uzun süredir. Gerçekten ciddi olan alıcı arkadaşlar ulaşsınlar bana.

Gz1Rl2.jpg

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal Açılış Tarihi : 2016
Kanal'a ilk/son Video Ekleme Tarihi : 1 Ay
Abone Sayisi : 750
Kanalinizda UYARI Varmi : Herhangi bir uyarı bulunmamaktadır.
Kanal içindeki Miktar: 3234 Dolar ( Analyticsde gözüken miktar. Adsense yansıyan miktarı daha fazla )
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 700-1250 TL
Kanal Satis Fiyatiniz : 24000 TL

Bağlı olduğu adsense raporlarını team'den inceleme şansım varsa pm atın görüşelim.

Çünkü 1 ay önce açtığım kanal, diğer kanalları da 1-1.5 ayın sonunda sildim çünkü, içindeki her bir video izlenimi 70 bin civarında oluyordu ve benim için doyum noktasıydı. Yeni gelişen kanalımla yola devam ediyordum. Her seferinde tek kanal kuralı koydum çünkü. Zaten telif gelseydi bu surec içinde bana bunu buradaki arkadaşlara söylerdim. Ama uyguladığım taktikler ile teliften korunuyorum. Zaten topluluk sorununu da aştım
Hocam siz satış şablonunda videolar 1 aylık diye belirtmediniz mi?

Bende diyorum ki eğer telif ve topluluk yemiyorsa neden 3 aylık değil de 1 aylık?

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:26 ----------

Dostum zaten alacak arkadaşa içeriği de bu içerikle ilgili her yolu da anlatacağım. Daha sonra kendi yoluna o şekilde devam etsin zaten. Para için de ciddi düşünen arkadaşlar iletişime geçerse benimle makul fiyatlarla orta yolu da buluruz. Bu hiç sıkıntı değil. Fiyatı da diğer ilanlara göre oranlayarak belirledim. Günlük 50 tl getiren kanallara 2500-4000 tl gibi fiyatlar isteyen arkadasların konularındaki oranlamaya göre.
[MENTION=14002]altıkırkbeş[/MENTION] yani hocam arkadaslar demek istiyorki bugun olmasin yarin muhakkak kapanir boyle kanallar alan kisi icerigi oyrenir yine devam eder baska kanal ile ama 24K tl sadece bir icerik icin cok. ha kanalin kapanmayacagina garanti verirseniz ki,mumkun olan bir sey degil spam kanal icin o zaman 24bin verilir "bence"

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

skype eklersen adsense raporlarını gönderirim
Bağlı olduğu adsense raporlarını team'den inceleme şansım varsa pm atın görüşelim.

"Yaptığım yöntemle videolar ilk sayfalara çıkmadan yani telif yeme riski olmadan yüksek izlenmeler alıyor."

Hocam yukarıdaki cümlede teliften kaçabilmeyi başardığınız, herkeste olmayan bir taktiğim mi var demek istediniz? Herkese açık içeriği teliften kaçırabildiğinizi kanıtlarsanız kanala alıcı çıkar.

Fakat firmalar sadece ilk sayfadaki videolarını değil hepsini bulabiliyorlar, başlık çok alakasız olmazsa tabi. Bu nasıl başarılır bana ve herkese imkansız geliyordur. Teliften kaçmak demek çok büyük bir olay, direkt zengin olmak demek :)

O diğer satış yapılan kanalların fiyatları şişirme fiyatlar satılmıyor ki zaten.Spam kanal adam kanal patlama yapıyor 1 ay hemen satışa çıkarıyor 10K 20K.Adam kanalda hiç ödeme bile almamış.Hesaba para yansıyor diye satışa çıkarıyor.
Sen bu kanaldan 24K para kazandın mı ?

Mayısın 20si ve şu an adsensede 20500 tl para var. Ben torrentten veyoutubedan indirmiyorum videolarımı.
O diğer satış yapılan kanalların fiyatları şişirme fiyatlar satılmıyor ki zaten.Spam kanal adam kanal patlama yapıyor 1 ay hemen satışa çıkarıyor 10K 20K.Adam kanalda hiç ödeme bile almamış.Hesaba para yansıyor diye satışa çıkarıyor.
Sen bu kanaldan 24K para kazandın mı ?

---------- Spam Engelliyici 17:51 ---------- Önceki Mesaj 17:50 ----------

Ben bu taktiğimi kendi içeriğim için buldum uğraşlar sonucu. Zaten tüm bu kanıtları ve taktikleri alacak olan arkadaşa tüm içerikle ve kanalla beraber anlatacagım, en ince ayrıntısına kadar
"Yaptığım yöntemle videolar ilk sayfalara çıkmadan yani telif yeme riski olmadan yüksek izlenmeler alıyor."

Hocam yukarıdaki cümlede teliften kaçabilmeyi başardığınız, herkeste olmayan bir taktiğim mi var demek istediniz? Herkese açık içeriği teliften kaçırabildiğinizi kanıtlarsanız kanala alıcı çıkar.

Fakat firmalar sadece ilk sayfadaki videolarını değil hepsini bulabiliyorlar, başlık çok alakasız olmazsa tabi. Bu nasıl başarılır bana ve herkese imkansız geliyordur. Teliften kaçmak demek çok büyük bir olay, direkt zengin olmak demek :)

Neyin gövde gösterisi ? Mesaj sayısının cok olması ne gibi bir şey ifade ediyor. Mesaj sayısı çok olanlarından zaman zaman ne olduğunu gördük. Sadece gerçekten ilgilenen arkadaşlarla konuşup onların sorularına yanıt vermek istiyorum. Laf kalabalığına gerek yok.
Gövde gösterisinden başka bişey değil...
Satışa geldik,Mesajlar: 78

---------- Spam Engelliyici 18:58 ---------- Önceki Mesaj 17:59 ----------

Teşekkür ederim dostum,hakkımızda hayırlısı :)
Neyse hayırlı satışlar :)

satmayın boşverin alan olmaz, birde kategoriniz ifşa olur

Hayırlı satışlar hocam
Parasını çıkarana dek garantisi olsa alıcı olur zannımca

Siz bu kadar parayı 15 günlük bir kanala verirmisiniz hocam.İnsan yolda bulsa bu parayı vermez kusura bakmayın.

Kanal 1 aylık. Vermeyebilirler herkesin kendi fikirleri var. Ben sadece yazdıgım gibi gercekten ilgilenenler bana pm atsınlar onlarla görüşeyim istiyorum. Burda o kadar para etmez, şu etmez bu etmez denilmesinin bir anlamı yok.
Siz bu kadar parayı 15 günlük bir kanala verirmisiniz hocam.İnsan yolda bulsa bu parayı vermez kusura bakmayın.

Kanal 1 aylık. Vermeyebilirler herkesin kendi fikirleri var. Ben sadece yazdıgım gibi gercekten ilgilenenler bana pm atsınlar onlarla görüşeyim istiyorum. Burda o kadar para etmez, şu etmez bu etmez denilmesinin bir anlamı yok.

Bende fikrimi söyledim neden kızıyorsun arkadaşım.Hayırlı satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri