içeriğiniz +18 mi hocam , reklam çıkmama sorununuz var ondan dedim
+18 gibi bişey
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
içeriğiniz +18 mi hocam , reklam çıkmama sorununuz var ondan dedim
boş yere tartışmayın adsensede kazanmanın limiti yok pawdiepıe yılda adsenseden 5 milyon dolar kazanıyor hemde tek adsense sizler spam yaptığınız için ne kadar bölerseniz o kadar az zarar edersiniz bu kadar açık ve net tartışacak birşey yok ortada
bir siz akıllısınız
+18 gibi bişeyAslında pek +18 sayılmaz ama tık gelsin diye bazı cinsel terimler kullanıyorum başlıklarda taglarda falan.
Biz niye banlandık ozaman kendimize ait olmayan videolarda reklam yayınlıyoruz diye
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]
mantıklı düşün dersen;
uzun video çalışıyorum diyorum videolar benim değil benim olmayan bir video yüzünden adsesem banlanırsa ne tür bir hakla google ile iletişe geçeyim?
cevabını siz yazdınız
başlıkta ve etikette s.e.x p.o.rn vb şeyler olursa reklam çıkmaz
ne demek istiyon la sen ?
tartışmayı çok isterdim ama cidden ayıracak vaktim yok.
senin sorduğun soru "adsense kazanma sınırı "sordun videoların başkasının olup olmadığını bilmem belki özgün çalışıyorsun nerden bileyim?
Sözleşmede her şey yazıyor eğer adamların kurallarına uyduğun zaman hiç bir sıkıntı yok istediğin gibi kazanabilirsin.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Yok öyle s.e.x p.o.r.n gibi abarlıtı kelimeler değil sadece erotik falan yazıyor o kadar. Hem reklam çıkıyor. Reklam çıkmama sorunu yokki.
seviyesizlik yapma ozaman
En ideali yapabildigin kadar kazandıgındırgünlük adsense için makul kazanç nedir?
uzun video çalışmaya başladım sizce günlük ortalama kazan ne kadar olmalı?
adsense banlanmaması vs için
haha güldürme hocam beni, özgün çalışsam bu paylaşımı yapmazdım sonuçta ÖZGÜN arkanda youtube var.
50-60 TL geliyor günlük 1 adsense'de hoşuna gidiyor insanın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.