günlük adsense için makul kazanç nedir?

Yok öyle s.e.x p.o.r.n gibi abarlıtı kelimeler değil sadece erotik falan yazıyor o kadar. Hem reklam çıkıyor. Reklam çıkmama sorunu yokki.

uzun video çalışıyorsan ( içerikte 10-15 reklam varsa ) ve sunduğun başlıkla içerik örtüşmüyorsa aldığın görüntülenmeye, tık oranı gayet normal. çünkü adamlar hatun görmeye geliyor gereksiz şeylerle karşılaşıyor, tak pencereyi kapatıp gidiyor. ama noluyor? o adam senin videona bir kez tıkladığında adsense içerikteki tüm reklamları görüntülenmiş varsayıyor. aslında o reklamlar görüntülenmemiş, sadece sistem öyle algılıyor.

özet. videoların izlenmiyor. reklamlar da izlenme olmadığı için " gerçek " olarak görüntülenmiyor.

Şimdi daha öncede şu sorunun cevabını aradım. Aynı isim adres farklı on tane adsense açılsa biri gittiğin de diğerleri tespit edilebilir mi diye. Ama hala bu sorunun cevabını bulamadım.

sağol,o 1 kere oldu :)
daha çok bekler gugul

Şimdi daha öncede şu sorunun cevabını aradım. Aynı isim adres farklı on tane adsense açılsa biri gittiğin de diğerleri tespit edilebilir mi diye. Ama hala bu sorunun cevabını bulamadım.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]
asla edilemez o zaman ne kadar ilyas varsa o kadar ban var demek manası çıkar adres banka iban değiş yola devam
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]
hatırlıyorum o günü banlandığın günü o zamanda demiştim şimdide diyorum kesinlikle biryerde hata yaptın yakalandın adsense yoksa 44000 tl de ben yaktım mallığıma seni okuyunca o günkü halim geldi gözümün önüne iyi düşün br açığın vardı ben 4 ay sonra hatırladım hatamı çözdüm olayı konudaki ilk mesajımdada belirttiğim üzere adsense kaznma limiti yok korkmayın ama spam yaptığınız için bölün başka hesaplara gerisi teferruat tek adsense 132k alan arkadaşla beraber çektik parayı bankadan hiç gitmiyor veznedeki adamın bakışı azcıkta bana verin der gibiydi hey gidi günler hey

yüksek kazanç bencede incelemeye takılır ama hile yaapmıyorsan alırsın paranı bence.günde 500-680 tl getiren kanalım vardı 3 ay öncesine kadar,adsense e baglı.7-8 kez ödeme aldım,bi sorun çıkmadı.

hocam hile dediğin etiket vs. mi yoksa spam mı? yani spam yaparak mı aldın aylık 20 bin civarı parayı? Bu soruyu yanıtlarsan sevinirim önemli bir soru bana göre.

adsense bası minumum 250 yi buldu bu ay birisi 450-500 civarında tırsmaya başladım yeni adsenseler alıp oraya tasıyacagım kanalları

hocam hile dediğin etiket vs. mi yoksa spam mı? yani spam yaparak mı aldın aylık 20 bin civarı parayı? Bu soruyu yanıtlarsan sevinirim önemli bir soru bana göre.

evet hocam,tamamen spamdı benim kanal.özel çalışma yapılmıştı niche konusunda,içerik teknolojiydi fakat videolar tamamen netten bulma yani benim olmayan içerikti.AOL telif atıp kapattı sonra,bi anda kapandı kanal.ama hile dedigim ne bileyim mesela kendin/tanıdıklarının videoya tıklaması,sahte izlenme satın alma vb bildigin hileler işte.

Kanallarım spam kanal günlük 1000 tl aldığım oldu şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

çok saçma böyle bir rakam neye göre belirleyebiliyorsunuz anlamıyorum ki.
Sahte tıksa google'nin sorunun kendisi analiz yapacak çözmeli.
Sen sonuçta yayıncısın google para kazandırıyorsun.
Azıcık mantıklı düşünün.
SEN YETER Kİ İLLEGAL BİR ŞEY YAPMA

Bu mesajın nesini anlamadınız? merak ettim?

illegal bir şey yapmadıktan sonra gunluk kazanabildiğin kadar kazan paranı alırsın diyor ..

hatırlıyorum o günü banlandığın günü o zamanda demiştim şimdide diyorum kesinlikle biryerde hata yaptın yakalandın adsense yoksa 44000 tl de ben yaktım mallığıma seni okuyunca o günkü halim geldi gözümün önüne iyi düşün br açığın vardı ben 4 ay sonra hatırladım hatamı çözdüm olayı konudaki ilk mesajımdada belirttiğim üzere adsense kaznma limiti yok korkmayın ama spam yaptığınız için bölün başka hesaplara gerisi teferruat
hocam 4 ay sonra hatırladığın sorunun çözümü bir adsensede fazla miktar olmasımıydı ve bölüştürmek mi çözümü? orasını tam anlayamadım..

buda benim şansım izlenim aldığım ülke

Nepal Ekonomisi :)

Nüfusunun üçte biri yoksulluk sınırının altında yaşayan Nepal, dünyanın en az gelişmiş ve en fakir ülkeleri arasında gösterilmektedir. Ekonominin ana dayanak noktası tarımdır. Halkın %76’sı tarımla uğraşmaktadır. %18'i hizmet sektöründe ve %6’sı da sanayi sektöründe çalışmaktadır. Endüstriyel üretimi tarımsal ürünlere yöneliktir. Bu ürünler süt, şeker kamışı ve tütündür. Maocularla olan çatışmalar sebebiyle oluşan güvenlik endişeleri turizmi olumsuz etkilemiştir. Yine de Nepal özellikle hydro santraller (hydro power) ve turizm konusunda dış yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Bunların dışındaki sektörlerde ise ekonominin düşük düzeyi, teknolojik olanaksızlıklar, bir kara ülkesi olması, sivil çekişmeler ve doğal afetlerin yaşanma olasılığının fazlalığı gibi nedenlerle yatırım beklenmemektedir.

Yaklaşık 1 senedir ödeme alırım adsenseden, ALLAH'a şükür hiç adsensem banlanmadı.Aylık 3k ile 5k arası tek adsense ile devam ediyorum.
[MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION] dayı sende bi kaç cümle bişiler yaz bakalım.Aydınlat bizleri :D :D

Günlük 2-3k da gördüm kurallara uyduktan sonra sıkıntı yok miktar konusunda.

ARKADAŞLAR :

Spam da olsa özgünde olsa sen gidip vpn vb ile tık atmıyorsan - izlenim kasmıyorsan - sahte izlenim almıyorsan bu işin sınırı olmaz .... (2 yıldır görmedim)

tek kanal 55 - 60 arası geliyor adsense. 2. kanalı açıp 100 civarı yapıp kafayı dinlemeyi planlıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri