(Günlük + Haftalık) Incubus 15 dakika Onay Sistemi (Çok Hızlı - Çok Kolay - Ücretli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION], değerli hocam. saatlik olayı biraz baskı altına alır gibi. yani bir saatte ne kadar yapabilirsen. onay başı bir ücret olsa yada diyelim paket halinde onay yapsan geniş geniş kafamıza göre onay yapardık yani.

Onay başına 10-30 kr arasında bir ücret düşünüyorum eğer böyle bir paket isteyen olursa. Ayrıca sunucu kurulum ücreti de olmalı. Çünkü masrafı bir şekilde karşılamak da gerekecektir. Herkese ayrı sunucu açılacağından bir şeyler sıkıntı çıkarabiliyor. O tarz paket sahiplerinden bazı isteklerde bulunabilirim sunucu masraflarını düşürmek için. Bazı verileri onlar sağlarlarsa daha ucuza da olabilir. Şuan için onay başınadan çok günlük kiralık daha mantıklı gibi geliyor. Onay başına sistemini entegre etmem biraz daha zaman alır.

bu işlerden pek anlamam ama sunucuyu bölme şansınız yokmu bölüp ayrı ayrı kulanılamıyor mu

İhtiyaç analizi, proje ve ardından pazarlama...

Gerçekten çok başarılı...

Mutlaka kullanmak isterim, ücret ve ayrıntıları skypta görüşelim :)

Onay başına 10-30 kr arasında bir ücret düşünüyorum eğer böyle bir paket isteyen olursa. Ayrıca sunucu kurulum ücreti de olmalı. Çünkü masrafı bir şekilde karşılamak da gerekecektir. Herkese ayrı sunucu açılacağından bir şeyler sıkıntı çıkarabiliyor. O tarz paket sahiplerinden bazı isteklerde bulunabilirim sunucu masraflarını düşürmek için. Bazı verileri onlar sağlarlarsa daha ucuza da olabilir. Şuan için onay başınadan çok günlük kiralık daha mantıklı gibi geliyor. Onay başına sistemini entegre etmem biraz daha zaman alır.

siteye üyelik gibi bişey yapsanız hocam herkes girse saatlik günlik süre satın alsa daha hoş olmaz mı?

sen naptın ya öyle [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] mutlaka görüşelim bi skypeden

siteye üyelik gibi bişey yapsanız hocam herkes girse saatlik günlik süre satın alsa daha hoş olmaz mı?

[MENTION=11620]era[/MENTION] bana ortak olacak onu yapacak :D Ben biliyorum onu :D Ben döküman olmadan kodlama yapamıyorum genelde hocam sıfırdan. Ondan üyelik sistemi vs. era gerçekleştirebilir belki :) Bu kadar istek olacağını düşünmemiştim açıkçası. Halledebilirim onu da bir şekilde ama :)

Büyük ihtimalle pazartesiye kadar başlatacağım paketler ve genel satışları :)

şuan kullanılan telefon doğrulama sistemlerindeki numaraları bot ile çekiyorsunuz ? ama asıl sorum numaraları stokladınızmı yoksa onay yapacağınız zaman bot çalışıyor ve yeni numaramı alıyor ?

şuan kullanılan telefon doğrulama sistemlerindeki numaraları bot ile çekiyorsunuz ? ama asıl sorum numaraları stokladınızmı yoksa onay yapacağınız zaman bot çalışıyor ve yeni numaramı alıyor ?

Stok yok hiçbir şekilde, yeni numarayı onay yapacağı zaman çekiyor ;)

[MENTION=11620]era[/MENTION] bana ortak olacak onu yapacak :D Ben biliyorum onu :D Ben döküman olmadan kodlama yapamıyorum genelde hocam sıfırdan. Ondan üyelik sistemi vs. era gerçekleştirebilir belki :) Bu kadar istek olacağını düşünmemiştim açıkçası. Halledebilirim onu da bir şekilde ama :)

Büyük ihtimalle pazartesiye kadar başlatacağım paketler ve genel satışları :)

hocam üyelikli yaparsınız üye olana 1 saat deneme süreside verirsiniz sonra beğenen satın alır

hocam üyelikli yaparsınız üye olana 1 saat deneme süreside verirsiniz sonra beğenen satın alır

Usta, tek sunucu tek kişi kullanması gerekiyor ve sunucu açmak maddi olarak biraz problemli, normal sunucu değil, birazcık farklı bir şey gerekiyor. O nedenle başlangıç için mümkün değil dediğiniz, ancak ilerleyen dönemde mümkün olabilir.

saatlik ücret yerine numara başı ücret alınsa daha iyi olur bence numara başı 5-10 kuruş

Herkese ilgileri için teşekkürler, şuanda yazdığım sistem biraz farklı. Sunucu olayını bir şekilde çözmem gerekiyor çok istek olduğu için. Sunucudan kastım düz bir sunucu değil, biraz farklı :) Ama çözeceğim o sorunu da. Pazartesiye kadar inşallah istediğim şekli alacak. Genel olarak isteklerinizi anladım, sistemi tamamlayana kadar konuyu kilitliyorum şimdilik. Teşekkürler!!

Konu kilidi açıldı, satışlarımız başladı :) Lütfen öncelikle detayları okuyunuz. Bugüne özel deneme hesabı herkesin kullanımına açtık. Başlarda fatal error gözükebilir 20 mesaj olmadığı için o hesapta, başka bir problem yok. Deneme hesabını kullanırken bir anda birden çok kişi kullanırsa mesaj kimseye gitmez :D Herkes telefon numarasını değiştirmiş olur çünkü, sakin sakin deneyelim, ticari amaçlarla değil, onay sistemini görmek için deneyelim :) Yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen eklediğim detayları okuyun ama ;) Hayırlı olsun.

DENEME SUNUCUSU: Problem yaşanabilir aynı anda çok kişi kullandığında (sürekli yeni numara isteneceğinden mesaj gelmeyebilir), istemeniz gereken numara mesajal sayfasında yukarıda olan numaradır.

Sunucu - Mesaj Kontrol Etme: http://www.onurkahveci.com/denemesunucusu/index.php?mesajal
Sunucu - Yeni Numara Alma: http://www.onurkahveci.com/denemesunucusu/index.php?numaraal

Yalnızca 1 Ağustos 2015 tarihinde deneme sunucusu açık olacaktır.

Not: Numarayı yazıp kısa mesaj istedikten sonraki pencerede geriye gitmeden f5 tuşuna basarak (enter değil f5, ya da yenileme simgesi) sayfayı yenileyin. Mesajınız sisteme gelecektir.

Konu kilidi açıldı, satışlarımız başladı :) Lütfen öncelikle detayları okuyunuz. Bugüne özel deneme hesabı herkesin kullanımına açtık. Başlarda fatal error gözükebilir 20 mesaj olmadığı için o hesapta, başka bir problem yok. Deneme hesabını kullanırken bir anda birden çok kişi kullanırsa mesaj kimseye gitmez :D Herkes telefon numarasını değiştirmiş olur çünkü, sakin sakin deneyelim, ticari amaçlarla değil, onay sistemini görmek için deneyelim :) Yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen eklediğim detayları okuyun ama ;) Hayırlı olsun.

DENEME SUNUCUSU: Problem yaşanabilir aynı anda çok kişi kullandığında (sürekli yeni numara isteneceğinden mesaj gelmeyebilir), istemeniz gereken numara mesajal sayfasında yukarıda olan numaradır.

Sunucu - Mesaj Kontrol Etme: http://www.onurkahveci.com/denemesunucusu/index.php?mesajal
Sunucu - Yeni Numara Alma: http://www.onurkahveci.com/denemesunucusu/index.php?numaraal

Yalnızca 1 Ağustos 2015 tarihinde deneme sunucusu açık olacaktır.

Not: Numarayı yazıp kısa mesaj istedikten sonraki pencerede geriye gitmeden f5 tuşuna basarak (enter değil f5, ya da yenileme simgesi) sayfayı yenileyin. Mesajınız sisteme gelecektir.
Mesajal sayfasındaki numarayı yazıp sayfayı yenilediğimizde numara değişiyor sanırım diğer üyeler değiştiriyor anladığım kadarıyla. Değil mi?

Mesajal sayfasındaki numarayı yazıp sayfayı yenilediğimizde numara değişiyor sanırım diğer üyeler değiştiriyor anladığım kadarıyla. Değil mi?

Aynen öyle hocam, şuan deneme sunucusunda çok yoğunluk olduğu için başka kullanıcılar numaraalmış oluyor sanırım, çok az mesaj isteyebilen olmuş gördüğüm kadarıyla :)

---------- Spam Engelliyici 19:39 ---------- Önceki Mesaj 19:38 ----------

Saatlik paketleride olucak mı? :D

Eğer elimde sunucu olursa olabilir. :) Sunucuların tanesinin bana maaliyeti 800 lira civarında oluyor. O nedenle boşta olursa olabilir. Şuanda mevcut mesela:)

Aynen öyle hocam, şuan deneme sunucusunda çok yoğunluk olduğu için başka kullanıcılar numaraalmış oluyor sanırım, çok az mesaj isteyebilen olmuş gördüğüm kadarıyla :)

---------- Spam Engelliyici 19:39 ---------- Önceki Mesaj 19:38 ----------

Eğer elimde sunucu olursa olabilir. :) Sunucuların tanesinin bana maaliyeti 800 lira civarında oluyor. O nedenle boşta olursa olabilir. Şuanda mevcut mesela:)

Hocam aslında şu günlük şeklinde değil de onay başı fiyat olarak çalışsak daha mantıklı olmaz mı?

Örneğin onay başına 20 kuruş alsanız diyelim. Çünkü günlük paket aldığımız zaman her türlü şey başımıza gelebilir. Ancak anladığım kadarıyla bu durumda da siz zarara giriyorsunuz çünkü siz sunucularınıza aylık olarak ödeme yapıyorsunuz değil mi? Ama eğer imkanı varsa ve onay başı ücret alırsanız ben çalışmak isterim sizinle.

Hocam aslında şu günlük şeklinde değil de onay başı fiyat olarak çalışsak daha mantıklı olmaz mı?

Örneğin onay başına 20 kuruş alsanız diyelim. Çünkü günlük paket aldığımız zaman her türlü şey başımıza gelebilir. Ancak anladığım kadarıyla bu durumda da siz zarara giriyorsunuz çünkü siz sunucularınıza aylık olarak ödeme yapıyorsunuz değil mi? Ama eğer imkanı varsa ve onay başı ücret alırsanız ben çalışmak isterim sizinle.

Aynen hocam. Sadece mail satıcılarıyla bu şekilde çalışabilirim. Ancak zarara girmeyebilirim de, en iyisi deneyelim :) Eğer çalışmak isterseniz skype adresim için pm atarsanız, ardından eklerseniz yardımcı olurum.

kanalsatisi olarak ekledim hocam bir görüşelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri