Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Stok durumu ve cihaz durumu güncellenmiştir, tüm birlikte çalıştığımız ve yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkürler![]()
Hocam sizs kastim yoktur sizin sayenizdede kazandığim olmuştur
Ama.bir satış konusunun sabitlenmesi haksızlık değil mıdır evet adminsiniz ama
Yanlis anlasilmak istemem hatam varsa ozur dilerim
Hocam haksızlık oldu sandım dedim ilk soylmiycem admindir banlar filanUsta parasını veren herkesin konusunu sabitliyoruz[MENTION=9224]mNote[/MENTION] a ödeme yapıyorum
Siz de yaparsanız sabitleyebiliriz
Hatta kırmızı da yapabiliriz
İlgili konu: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/44766-ytparaya-sponsor-olun-konunuz-en-ustte-olsun.html
Usta parasını veren herkesin konusunu sabitliyoruz[MENTION=9224]mNote[/MENTION] a ödeme yapıyorum
Siz de yaparsanız sabitleyebiliriz
Hatta kırmızı da yapabiliriz
İlgili konu: http://www.ytpara.com/site-hakkinda/44766-ytparaya-sponsor-olun-konunuz-en-ustte-olsun.html
konuyla alakasız ama siz forumu ya da yöneticiliği bırakıyor gibi bir açıklama yapmamış mıydınız? aklıma geldi de sorayım dedim. sonrasında silebilirsiniz mesajı![]()
Bıraktım bir süre usta. Spam'ı bırakıyorum dedim, forumu da bıraktım ama sonra foruma döndümSpam'ı toptan bıraktım da
![]()
Gmail açarkene kullanılıyormu ?
Stok var mi ?
Telefondan gönderildi.
abı kactane kanalın var dogru soyleBıraktım bir süre usta. Spam'ı bırakıyorum dedim, forumu da bıraktım ama sonra foruma döndümSpam'ı toptan bıraktım da
![]()
Akşam üstü teslim edilebilecek şekilde mevcut hocam, 1 adet mi istiyorsunuz, günlük(günlüğü 30tl) mü haftalık(günlüğü 25tl) mı teslim alınacak.
abı kactane kanalın var dogru soyle![]()
Ben haftalik alacagim daha sonra 10 adet aylik alma ihtimalim var 10 olmasa bile 6-7 duruma gore 1 adet haftalik stok ayirirsaniz memnun olurum odeme bilgilerinizi alabilir miyim
Telefondan gönderildi.
вαттυѕαу;1117271' Alıntı:Teşekkürler , Peki sipariş aldıgımız kanalların ödemeleri de siz tarafından mı yapılacak![]()
Borçlarını kapat önce üç kağıtçı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.