(Günlük + Haftalık) Incubus 15 dakika Onay Sistemi (Çok Hızlı - Çok Kolay - Ücretli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen gun deneme firsatim oldu gayet guzel bir sistem yapmis onur tavsiye ederim :)

Deneme sunucumuz kapanmıştır, deneyen tüm arkadaşlara ilgilerinden ötürü teşekkür ederim. Günlük fiyatta çok ufak bir indirime gittim. Herkese iyi çalışmalar dilerim.

1 adet sunucu boşta :)

Ayrıca 1 adet sunucu da özellikle denemek isteyen ve fiyatı çok bulup kendisi için çalışacak arkadaşlar için ayrıldı. Saati 3 TL'den kiralanıyor. Bu adresten kontrol edip konumuz altına yazarak zamanınızı alın lütfen sunucuyu kullanmak için :)

Sunucu Takvimi:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WHmZ5JtwCQb4C-l_9lrr-jeWBQ1A_HRuXoUVESYNNoU/edit?usp=sharing

Incubus yazan kısımlarda bakımlar yapılacak :)

Şu gün saat şu şu arasında istiyorum diye başlayabilirsiniz. Şuan bugün 23:00 - 00:00 arası da boş listede yok söyleyeyim ;) Ödemeleri kullanmaya başlarken alıyorum paypal ile ;)

Not: saati 3 liralık paket kanal satacak arkadaşlara yasak :) Kendisi çalışan arkadaşlar için özel pakettir.

Bence saatlik kullanımda günde kişilere sınırlama da getirilebilir. Bir kişi için 2-3 saati aşamasın yoksa diğer kişilere de kalmama durumu var. :)

Bence saatlik kullanımda günde kişilere sınırlama da getirilebilir. Bir kişi için 2-3 saati aşamasın yoksa diğer kişilere de kalmama durumu var. :)

Usta kullanan çıkarsa saatlik o şekilde düşünüyorum bende, şuan ama isteyen yok hiç bak saatlik :D:D

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Sadece +15 için mi kullanılıyor. Yoksa gmail oturum açarken tel onayı isteyen ünlemli kanallarda kullanabilir miyiz

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Sadece +15 için mi kullanılıyor. Yoksa gmail oturum açarken tel onayı isteyen ünlemli kanallarda kullanabilir miyiz

Usta textplusı, ringringi vs nelerde kullanabiliyorsak onlarda kullanılıyor :) Denemek serbest ama çoğu numara textten geldiği için yüzde 90'ı sadece +15 için diyebilim.

---------- Spam Engelliyici 22:26 ---------- Önceki Mesaj 22:24 ----------

Sürekli online olamayacağım için eğer oradaki saat boş bile olsa benden oraya isminizi yazdıramadıysanız karşılıklı onay alamadıysanız o saat sizin gibi düşünmeyin :) Yani benden tamamı alıp oraya isminiz yazılırsa ancak o zaman o saatte size ulaştırabilirim sunucuyu bilginize arkadaşlar.

hocam konunuzdaki yaratmak kelimesi okurken bile beni çok rahatsız ediyor değiştitrip başka bir kelime kullansanız çok güzel olur. Bizler kimizki bir şeyler yaratalım hocam. hayırlı satışlar.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

hocam konunuzdaki yaratmak kelimesi okurken bile beni çok rahatsız ediyor değiştitrip başka bir kelime kullansanız çok güzel olur. Bizler kimizki bir şeyler yaratalım hocam. hayırlı satışlar.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Düzeltildi :o

Dün deneme için aldığımız sunucuları çok beğendik geri vermiyoruz onur [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] :D 2 adet sunucu için 1 yıllık anlaşılmıştır :D

Dün deneme için aldığımız sunucuları çok beğendik geri vermiyoruz onur [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] :D 2 adet sunucu için 1 yıllık anlaşılmıştır :D

9125 TL tanesi yıllık isteyen varsa :D

Teşekkürler hocam ilginiz için. 1 stok daha eklendi. Son stok bu hafta eklenecek olan sanıyorum.

1 adet sunucu boşta :)

Ayrıca 1 adet sunucu da özellikle denemek isteyen ve fiyatı çok bulup kendisi için çalışacak arkadaşlar için ayrıldı. Saati 3 TL'den kiralanıyor. Bu adresten kontrol edip konumuz altına yazarak zamanınızı alın lütfen sunucuyu kullanmak için :)

Sunucu Takvimi:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WHmZ5JtwCQb4C-l_9lrr-jeWBQ1A_HRuXoUVESYNNoU/edit?usp=sharing

Incubus yazan kısımlarda bakımlar yapılacak :)

Şu gün saat şu şu arasında istiyorum diye başlayabilirsiniz. Şuan bugün 23:00 - 00:00 arası da boş listede yok söyleyeyim ;) Ödemeleri kullanmaya başlarken alıyorum paypal ile ;)

Not: saati 3 liralık paket kanal satacak arkadaşlara yasak :) Kendisi çalışan arkadaşlar için özel pakettir.

Satın alabiliyormuyuz abi ? Saatlik deneme için :)
Bir de adminler hep kızardı böyle sistem satan kişilere felan :)
Ya da bu işin botunu çıkaranlara..
Sana tepkileri ne oldu

Satın alabiliyormuyuz abi ? Saatlik deneme için :)
Bir de adminler hep kızardı böyle sistem satan kişilere felan :)
Ya da bu işin botunu çıkaranlara..
Sana tepkileri ne oldu

Tek gerçek admin benim :D diğerleri hikaye :D

İlk boş saat sabah 8:00-11:00 arasına kadar dolu maalesef usta. Direk buraya ya da pm ile saati yazarsanız, ben eklerim listeye sizi de. Ben bu akşamlık kaçıyorum, herkese hayırlı geceler.

Tek gerçek admin benim :D diğerleri hikaye :D

İlk boş saat sabah 8:00-11:00 arasına kadar dolu maalesef usta. Direk buraya ya da pm ile saati yazarsanız, ben eklerim listeye sizi de. Ben bu akşamlık kaçıyorum, herkese hayırlı geceler.

textplus mı temeli hocam ? birde adet kullanım olsa güzel olurdu ayrı bi paket vs :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri