Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] tam tersine 1,5 olmasın![]()
Bence saatlik kullanımda günde kişilere sınırlama da getirilebilir. Bir kişi için 2-3 saati aşamasın yoksa diğer kişilere de kalmama durumu var.![]()
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Sadece +15 için mi kullanılıyor. Yoksa gmail oturum açarken tel onayı isteyen ünlemli kanallarda kullanabilir miyiz
hocam konunuzdaki yaratmak kelimesi okurken bile beni çok rahatsız ediyor değiştitrip başka bir kelime kullansanız çok güzel olur. Bizler kimizki bir şeyler yaratalım hocam. hayırlı satışlar.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]
Düzeltildi![]()
Dün deneme için aldığımız sunucuları çok beğendik geri vermiyoruz onur [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]2 adet sunucu için 1 yıllık anlaşılmıştır
![]()
1 adet sunucu boşta
Ayrıca 1 adet sunucu da özellikle denemek isteyen ve fiyatı çok bulup kendisi için çalışacak arkadaşlar için ayrıldı. Saati 3 TL'den kiralanıyor. Bu adresten kontrol edip konumuz altına yazarak zamanınızı alın lütfen sunucuyu kullanmak için![]()
Sunucu Takvimi:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WHmZ5JtwCQb4C-l_9lrr-jeWBQ1A_HRuXoUVESYNNoU/edit?usp=sharing
Incubus yazan kısımlarda bakımlar yapılacak
Şu gün saat şu şu arasında istiyorum diye başlayabilirsiniz. Şuan bugün 23:00 - 00:00 arası da boş listede yok söyleyeyimÖdemeleri kullanmaya başlarken alıyorum paypal ile
Not: saati 3 liralık paket kanal satacak arkadaşlara yasakKendisi çalışan arkadaşlar için özel pakettir.
Satın alabiliyormuyuz abi ? Saatlik deneme için
Bir de adminler hep kızardı böyle sistem satan kişilere felan
Ya da bu işin botunu çıkaranlara..
Sana tepkileri ne oldu
Tek gerçek admin benimdiğerleri hikaye
İlk boş saat sabah 8:00-11:00 arasına kadar dolu maalesef usta. Direk buraya ya da pm ile saati yazarsanız, ben eklerim listeye sizi de. Ben bu akşamlık kaçıyorum, herkese hayırlı geceler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.