Günlük Ortalama 175 TL Kazandıran Kanal

Para kazanması açık kanallar da dediğiniz zamanlar 50-100liraya satılıyordu hocam devir değişiyor.

Pk açık gelirsiz kanalı 5bin tlye satan varken fiyatı uçuk bulmak anlamsız.
Satıcı tok koymuş fiyatını. Bize maşallah demek düşer :)

Tabiki hocam fiyatı satıcı belirler. Mal onun malı 100 dese de birşey demeye hakkımız yok ama satmak istiyorsa kanalı bu fiyatlara zor uyarmak istedim sadece;)

kardeşim dogru düzgün 1 tane yorumun yok ben oraya granti veriyorum desem alacakmısın dur bakıyım hayır almayacaksın belli yani onaysız üye olunca boş boş yorum yapıyorsunuz zaten adam akıllı bir yaşta olsan garanti veriyormusun diye sormazsın spam kanala

Şu yorumunuzu gördüm de biraz açıkcası gıcık oldum. Senden onaylı olan bir üyede kanal almamalı bence.. Ben foruma yeni üye oldum. Özgün kanallarım var hatta birisi günde 500-600 ortalama kazanıyor. Senin bu kanalını istersem 1 aylık gelirimle alırım. Saıcıysan biraz saygın olsun. !!! Bu düşüncede olan birisinden kanal alırken bir daha düşünün derim..

Şu yorumunuzu gördüm de biraz açıkcası gıcık oldum. Senden onaylı olan bir üyede kanal almamalı bence.. Ben foruma yeni üye oldum. Özgün kanallarım var hatta birisi günde 500-600 ortalama kazanıyor. Senin bu kanalını istersem 1 aylık gelirimle alırım. Saıcıysan biraz saygın olsun. !!! Bu düşüncede olan birisinden kanal alırken bir daha düşünün derim..

madem 500 600 tl kazanıyorsun günde boş yorum yapcağına üyelik al başta

Boş bir insan oldugunu bildiğim için öyle bir söz kullandım senin 1 yıllık gelirini ben veriyimde boş konuşmayı bırak ayrıca sizin gibi boş insanlara kanal yok alacak olan belli ediyor kendini

Bak abicim ne olursan ol önce saygılı ol,Onaylı Onaysız diye çoluk çocuk muhabbetine çevirme forumu. Senin her cümlenden ne olduğun belli, sana cevap vermeye gerek duymamıştım ama hakettin, efendi ol, konuşmalarına dikkat et senin karşında çocuk yok diye uyardım, evli barklı çoluk çocuk sahibi insanız, boş yapma kapat konuyu. Senin nası bi yapın oldugu sana verilen cevaplardan belli

arkadaşlar şu satış konularını baltalamasanız artık diyorum -_- bu arada hayırlı satışlar, fiyatda kanala göre gayet uygun

madem 500 600 tl kazanıyorsun günde boş yorum yapcağına üyelik al başta

Sen niye almıyorsun? :) Ve ya burada üyelik alanların % de kaçı üyeliğe para verdi? Sende onaysızsın bu arada bu kanalı almaya kalksan sanada aynı hakaret gelecek. Ben ytpara forumuna baktım ve şunu gördüm, adamlar haklı haksız akıllı cevaplara onay veriyor. Banlanmak bizim elimizde. He Senin yüzünden banlanmam ben ya. :) Evet kazanıyorum. Bu foruma da özgün içerikler olarak faydalı olmak istiyorum. Onaylı veya Onaysız. Ama bu satışı yapan arkadaşın ilk yorumlarda onaysız üyeye yaptığı yorum tüm onaysız üyelere gelmiştir. Sen önce bunun farkına var.

arkadaşlar şu satış konularını baltalamasanız artık diyorum -_- bu arada hayırlı satışlar, fiyatda kanala göre gayet uygun

onaysızlarla uğraşmak zor hocam yapılacak birşey yok cevap vermeyeceksin dikkate almaya bile gerek yok

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

Bak abicim ne olursan ol önce saygılı ol,Onaylı Onaysız diye çoluk çocuk muhabbetine çevirme forumu. Senin her cümlenden ne olduğun belli, sana cevap vermeye gerek duymamıştım ama hakettin, efendi ol, konuşmalarına dikkat et senin karşında çocuk yok diye uyardım, evli barklı çoluk çocuk sahibi insanız, boş yapma kapat konuyu. Senin nası bi yapın oldugu sana verilen cevaplardan belli

sen numaranı bana özelden versene yaşını öğreniyim eğer sen evli barklı isen ben özür dileyecem
Skype Skaylos_2 ekle gönder

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri