►Günlük ortalama 20$-30$ gelirli Quiz Kanal◄

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : Alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 31 Mayıs 2015
Video Sayısı : 146
Abone Sayisi : 2329 (Organik)
izlenim Sayisi : 2.256.480 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ort. 20$-30$-40$-50$ (Değişkendir)
Kanal Satis Fiyatiniz : 15.000 TL

NOT: Kanalda biriken 2384$ alıcıya gidecektir...Kanaldaki videolardan bazıları patlama yaptığında yayınladığı ülkede popüler videolarda en zirvede 3-4 gün kalmıştır. Buna rağmen orjinal kanaldan hiçbir şekilde telif gelmemiştir.

Arkadaşlar bu aya ait görüntüleme ve kazançlar aşağıdaki gibidir... BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
alıcı değilim yükleme şekli bot,manuel vs. hayırlı satışlar.

İzlenme süresine göre getirisi iyi. Hayırlı satışlar..

görüntelemeye göre az vermiş parayı hocam hayırlı satışlar :)

Görüntülenme sayısı ve izlenen dakika oranına göre videoların uzunlugu ortalama 1 dk gibi.Ama baya bi patlama yapmış hayırlı satışlar.

İzlenme süresine göre getirisi iyi. Hayırlı satışlar..

Teşekkürler...

Fiyat biraz ucuz kaçmış

Fiyat gayet makul bence... Zaten kanalın içinde 5.000 TL var... Kanal alıcıya 10.000 TL ye gelecektir...

görüntelemeye göre az vermiş parayı hocam hayırlı satışlar :)

Nasip... :)

---------- Spam Engelliyici 02:17 ---------- Önceki Mesaj 02:16 ----------

Keşke bana hediye etseniz :D

15.000 TL ödeyene hediye edeceğim... :)

----- kullanici olmayanlar gormesin diye ek yazi -----

bir gunde 429 dolara cikmis hey masallah heyy. daha fazlasini gormedi bu gozler :eek: :D

hayırlı satışlar. fiyatta biraz indirim yaparsanız alıcısı çıkacaktır.

Fiyattan anladığım kadarıyla niyet kanalı satmak değil de bakın benim böyle bir kanalım var diye gösterişte bulunmak gibi geldi bana zira 1 aylık kanala ne zamandan beri aylık kazancın 7 katı fiyat biçiliyor ben görmedim şuana kadar neyse hayırlı satışlar.

Fiyattan anladığım kadarıyla niyet kanalı satmak değil de bakın benim böyle bir kanalım var diye gösterişte bulunmak gibi geldi bana zira 1 aylık kanala ne zamandan beri aylık kazancın 7 katı fiyat biçiliyor ben görmedim şuana kadar neyse hayırlı satışlar.

İçerde $2240 var.(6K TL) Günde min. $20 kazansa üç aylık(4.8K TL) ediyor. Neredeyse 11K TL demek bu. 12-13 daha uygun bir fiyatlama olurdu ama 7 katı fiyat biçilmemiş, gayet uygun.

İçerde $2240 var.(6K TL) Günde min. $20 kazansa üç aylık(4.8K TL) ediyor. Neredeyse 11K TL demek bu. 12-13 daha uygun bir fiyatlama olurdu ama 7 katı fiyat biçilmemiş, gayet uygun.

İçinde 2240$ var ama kesintiyle adamın eline geçecek 1792$(4784 TL) paradır. Günde Min 20$ kazansa 1 ayda kesintiyle beraber 1280 TL eline geçecek. Arkadaş 15bine satıyor içinde 5bin vardı geriye 10bin kalıyor. 7 katından da fazla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri