Günün Avrupa Maçı

Tosicin hiç bir sucu yok. Suc onu bu seviyede görenlerde. Alsaydın vidayı suan hala 1-0 olacaktı skor. :)

donmayan bi link yokmu arkadaşlar bari ikinci yarıya bakalım

dostum ben facebook'a beşiktaş canlı yazdım ilk cıkana tıkladım 103 bin kişi falan izliyor hiç şikayet eden olmadı.benim internet cok kotu oldugu için 360 veya 240 izleyebiliyorum hiç donmuyor yüksek kalitedede donmaz heralde

https://www.facebook.com/OzetTV2/videos/1860182027629684/

periscope akar her türlü maç izlersin aklında bulunsun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun..

Porto taraftarı yenilmelerine rağmen Qr yi oyundan çıkarken alkışladılar.. Avrupalılar gerçekten medeni :)

Sadece tebrikler. Harika spor...Müthiş futbol. İddaa oranlarını ters köşe yatıran sürpriz skor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri