Günün Avrupa Maçları

Olmadi soyle bi forvetimiz ... Rvp nin is yapmasini bekliyoruz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tolgayı çıkar oyundan haybeye duruyor orda maçtan sonra uçakla direk 1. lige göndercen hoca

gördünmü yine hakemler beşiktaşın önünü kesiyor :D
neyse geçmiş olsun arkadaşlar kötü oldu bu

Son maç öncesi lider durumdayken tek maçla 3. lük ! Kötü oldu bu 3 takımla temsil edilmek çok iyi olurdu. Geçmiş olsun :(

o golü atmasaydı bence bjk :D maç açıldı adamlar risk aldı biz türkler ne zaman defans yaptık :)

Tolga maçı Sporting e hediye etti ..
Sırf bu maç için demiyorum oynadığı diğer Avrupa Kupası maçlarındada Tolga kötüydü. Beşiktaşa iyi bir kaleci şart

Son düzenleme:
şöyle ağız dolu küfür etmek istiyorum olacak iş değil

beyler olcay'ın çıkışı maçı lisbona verdi. kötü oynuyordu ama rakibin dengesini bozuyordu, basıyordu ve rakip geride oyun kurmakta zorlanıyordu.
olcay çıktı necip girdi böylece rakip oyunu geride kurdu rahat pas yaptı ve beşiktaşı dışarı attı.
geçmiş olsun. olcay hücumda çok vasattı ama ilerde savunmayı başlatan isimdi...

FB VE GS'NİN MUHTEMEL RAKİPLERİ:

Molde
Liverpool
Krasnodar
Napoli
Rapid Wien
Braga
Man UTD
Porto
Olympiacos
Leverkusen
Lazio
Lokomotiv Moskova
Basel
Tottenham
Schalke 04
Athletic Bilbao

UEFA Avrupa Ligi Son 32 turu kuraları 14 Aralık Pazartesi günü TSİ 14.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek.

Takımlar seri başları ve diğerleri olarak 2 ayrı torbaya dağıtılacak. 12 gruptan gelen 24 takıma ek olarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelen 8 takımla eşleşmeler yapılacak. UEFA Avrupa Ligi grup liderleri ve Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 4 grup üçüncüsü seri başı olacak.

Kurada aynı ülke takımları birbirleri ile eşleşemeyecek. Ayrıca, UEFA Yönetim Kurulu'nun kararı gereği Ukrayna ve Rusya takımları da birbirleriyle eşleştirilmeyecek.

İlk maçlar 18 Şubat, ikinci maçlar ise 25 Şubat'ta oynanacak.

İşte takımların torbaları:

SERİ BAŞLARI

Molde
Liverpool
Krasnodar
Napoli
Rapid Wien
Braga
Man UTD
Porto
Olympiacos
Leverkusen
Lazio
Lokomotiv Moskova
Basel
Tottenham
Schalke 04
Athletic Bilbao

SERİ BAŞI OLMAYANLAR
FENERBAHÇE
Sion
Dortmund
Villarreal
Midtjylland
Marsilya
Shakhtar
GALATASARAY
Sevilla
Valencia
St. Etienne
Sporting Lizbon
Fiorentina
Anderlecht
Sparta Prag
Augsburg

Açtığım tolga zenginin instagram hesabına bakıyorum saniyede 500 tane yaratıcı küfür geliyor tolgayada beşiktaşada çok üzüldüm ulan ülkece bahtsızız ilk kez 3 takımla mücadele edeceğiz diye seviniyordum

bütün takıma HELAL olsun tolga senin allah belanı vermesin sen ne berbat bir kalecisin böyle iyi oynayan bir takıma bu ihaneti nasıl yaparsın! artık sayamıyoruz yediğin hatalı golleri senin bank asyada bile 11 e girmemen gerekiyor bırak futbolu git esnaflık yap..

İnşallah galatasaray maçına günay ile çıkar ve kadrı dışı bırakırlar tolgayı

YETER 2 YILDIR TAKIMIN CANINA OKUDUN YETER!!!

Türkiyenin bu sene en güzel top oynayan en etkili takımı avrupadan eleniyor bir beşiktaşlı olarak değil bir türk olarak üzülüyorum..

Tolga hariç tüm oyuncuları tebrik ediyorum, Tosic'i bile..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün diegonun yaptığı hareketten dolayı beraberlikle yetinmemize de olcay çıkarken o portekizli hareket çeken taraftarları sevindirdiğimize de üzüldüm.. yazık oldu beşiktaş yarım hatta çeyrek belki kendinden alt kalitede atak gücü çok olmayan takımlarda bu belli olmuyor ama hızlı atağı bilen becerebilen takımlar gelince özellikle tolga gibi de bir kalecisi olunca sonuç hüsran yazık.. yönetim hem kalecisini hem takımını hem kendini yıpratıyor kaç oldu bu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri