Günün Derbisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben demiştim demeyi çok seviyorum üstad :)

Hocam oncelikle tebrikler aldiniz 3 puani ama sanirim benim yazimda ne demek istedigimi anlamadin bak yine cikti. Biz o kadar kotuyuz ki 1 tane pozisyona giremeyen, defansa carpan duran toptan gol atipda iyi bir takimiz deme bence. Tekrar soyluyorum tebrik ediyorum ama bjk top falan oynamiyor. Yazdigimdan tek tutturamadigim sey skor oldu bence :)

Allahtan toplanip iddaa falan iynamiosunuz beyler evi arabayi birakicaksiniz :):)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam oncelikle tebrikler aldiniz 3 puani ama sanirim benim yazimda ne demek istedigimi anlamadin bak yine cikti. Biz o kadar kotuyuz ki 1 tane pozisyona giremeyen, defansa carpan duran toptan gol atipda iyi bir takimiz deme bence. Tekrar soyluyorum tebrik ediyorum ama bjk top falan oynamiyor. Yazdigimdan tek tutturamadigim sey skor oldu bence :)

üstad yendik ya ondan direk yazdım idare et yenilseydik uğramazdım bu dağlara :) neyse şampiyon gara gartal diyelim bizde şampiyonluk için özel bayrağımı arka arkaya 2 yıl bi sallayalım :D geçen sene çıkardığımda kokmuştu kaç yıldır çıkmayınca :D

üstad yendik ya ondan direk yazdım idare et yenilseydik uğramazdım bu dağlara :) neyse şampiyon gara gartal diyelim bizde şampiyonluk için özel bayrağımı arka arkaya 2 yıl bi sallayalım :D geçen sene çıkardığımda kokmuştu kaç yıldır çıkmayınca :D

Tebrikler kardesim hakkinizla aldiniz. Sampiyonlugunuz hayirli olsun :)
Iki yil ust uste sampiyonluk guzel bir duygu :)

Beşiktaşın şampiyonluğunu bir fenerbahçeli olarak şimdiden tebrik ediyorum. Bu iş bitti bence, başakşehir felan hikaye.

O değilde karabük hocası da harcadı kendini gs.gibi bitik bi takımın başına gelerek kariyerine kara leke geldi :D

Gole ihtiyacı olan ve gol atmak zorunda kalan takım. Galatasaraydı. BJK ilk defa kontrollu ve defans ağırlıklı, hucum yolları kapalı çıktı sahaya. Şunuda idda ediyorum ki BJK ye gol gerekseydi kesinlikle atardı, ama gs gol istediği halde etkinlik yoktu. BJK puan için çıktı ve almayı başardı. Başak spor tek rakibi şuan, başakspordada yedek kadro yok nerdeyse, yani bir kaç sakatlık başaksporu tahtından edecektir. Ama bjk geniş kadro olduğundan daha avantajlı. örnek. başaksporda 2 kırmızı kartlı olsa yedekleri daha beceriksiz ama bjk öyle değil. sakatlıkda olsan bjk avantajlı. Bence bugun şampiyon belli oldu.

Ahmet sen halen orada mısın:D gs bjk arasın da ki son 5 maçın 3 BJK kazanmış 2 beraberlik olmuş:)))) neyse lige havlu attınız kendinizi avutacak birşeyler arıyorsunuz

abi ben galatasaraylı değilim beni tanırsın ben bilerek sallıyorum :D
nedenide 2 ay önce bursaya hakaret eden bir bjkli vardı burada o günden beri sallıyorum hani yok gülüyorlarmış kafası güzelmiş pek umrumda değil ben trolumu takılırım bende gülüyorum o gözlüklü arkadaş merak etmesin :D :D ::D

yorumuna karşılık olarakda ben son maça filan bakmam abi bu maç bjk kötü değildi ama posizyon üretmekte çok zorlandı q7 sadece orta açarken gördüm başka posizyonlarınız yok ama gayet normal.
hakem penaltıyı vermedi oda var şansa gol attınız atmasaydınız ne olurdu onu düşünmek lazım tamam şampiyonsunuz ama bunun uefasıda var inş başarılı olursunuz

abi ben galatasaraylı değilim beni tanırsın ben bilerek sallıyorum :D
nedenide 2 ay önce bursaya hakaret eden bir bjkli vardı burada o günden beri sallıyorum hani yok gülüyorlarmış kafası güzelmiş pek umrumda değil ben trolumu takılırım bende gülüyorum o gözlüklü arkadaş merak etmesin :D :D ::D

yorumuna karşılık olarakda ben son maça filan bakmam abi bu maç bjk kötü değildi ama posizyon üretmekte çok zorlandı q7 sadece orta açarken gördüm başka posizyonlarınız yok ama gayet normal.
hakem penaltıyı vermedi oda var şansa gol attınız atmasaydınız ne olurdu onu düşünmek lazım tamam şampiyonsunuz ama bunun uefasıda var inş başarılı olursunuz

[MENTION=9629]carmeena[/MENTION] gözlüklü arkadaş felan diyor kardeşim sana mı diyor :D gel hakkını savun tartışın biraz ekşın olsun akşam akşam

[MENTION=9629]carmeena[/MENTION] gözlüklü arkadaş felan diyor kardeşim sana mı diyor :D gel hakkını savun tartışın biraz ekşın olsun akşam akşam

abi önce kendisinden 5 yaş büyük birine hitap şeklini değiştirip insan olsun sonra tartışırım onunla :)

abi önce kendisinden 5 yaş büyük birine hitap şeklini değiştirip insan olsun sonra tartışırım onunla :)

bak kocum iyi bak bana ne yazmıssın sen bir insana kafası güzel derken ne düşünüyorsun sana gram saygım yok karşımda saygı görecek biri görmüyorum
her bjk macında bana alıntı yapıyorsun 5 yaş büyüksün ama abilik yapacak kadar büyümemişsin

5 yaş büyük olman sana saygı duyacagım anlamına gelmez ki önce saygı sonra sevgi laflarına dikkat et bence

Konuyu kitleyebilir myiz [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8290]akmaster[/MENTION]90 [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri