Günün Maçı| Başakşehir - Galatasaray

arkadaş şu tudorun mantığını biri bana açıklasın şu kadroyu neye göre kuruyor ben anlamıyorum. yok arkadaş ya böyle m.lları takımın başına getiren yönetimin allah belasını versin.

Yürü be Başakşehir adamsın :)
Not: gs lıyım :)

28 MART 2017
232 yabancı oyuncunun forma giydiği Süper Lig'de bir takımda ortalama 12.88 yabancı oyuncu bulunuyor.

Süper Lig'de en fazla yabancı oyuncuyu bulunduran takım ise Alanyaspor. Alanyaspor'un kadrosunda 17 yabancı oyuncu bulunuyor.

Süper Lig'de kadrosunda en az yabancı bulunduran takım ise Başakşehir. Başakşehir'in kadrosunda 9 yabancı oyuncu bulunuyor.
Her takımda 11 kişilık takım kuracak yabancı oyuncu var. Ner de bizim TÜRK LER!!!

Son düzenleme:
Muslera bu takımda kalırsan Allah seni bildiği gibi yapsın. Git istediğin takıma kurtar kendini. Şu karaktersiz oyuncularla , teknik direktörle , yönetimle olmak yakışmıyor sana. Sen daha iyilerine layıksın.

Ulan a...... k....... i.........(dursun ve igor) Şu takımda başkan olmasa , teknik direktör olmasa ne olacaktı? 40 mı yicektik şu maçta...İkinizde s.... olup gidinde herkes bi rahatlasın...
Sokaktan taraftar çevirip sorup ilk 11 i kurdurtsan ya yenersin yada berabere kalırsın..Hadi yenildin ama bu oyunu bu taraftara izlettirmezdin...

BU lanetlik yönetim gitmediği sürece GS liliğimi askıya alıyorum.

Bu takım fenerden 7-8 yemezse iyi. Onu getirip bunu götürmekle olmuyor yönetici beyler. Sorun gelen giden değil ki?

Sorun Hamza Hamzaoğlu varken 3 kupa kazanmış takımı iki maç takıldı diye kovup bize rezaletleri yaşatıp bir türlü gitmek bilmeyen sizsiniz!

galatasaray-divan-kurulunda-cekilen-fotograf_687340.jpg

Bunlar durduğu sürece hiç bişey değişmez artık tek istediğim varsa kulübün satılması belki saçma belki yanlış bişey ama artık başka kurtuluşda yok görülüyo 1 ileri 2 geri nereye kadar zaten florya ve rivada peşkeş çekildi borç kapatırız kapatırız diyolardı yıllardır gördük nasıl kapatıldı , Galatasaray menfaatini zerre düşünmeyen sadece cebini düşünenleri istemiyoruz dursun geldiğinden beri kulübe yapmadığını bırakmadı borç artıkça arttı utanmadan ibra ettiler çünkü umurlarında değil olan biten cepleri doluyormu evet.

Maçın özetini şimdi izledim. Galatasaray bu futbol ile gerçekten Fenerbahçe maçında fark yer. Oyuncular resmen teslim olmuş

Bende şimdi maçın özetini özledim Galatasarayın 1 tane bile pozisyonu yoktu ya çok kötü oynamışlar gerçekten

Galatasaray pozisyona girmeden maçı tamamladı.

Bu galatasaray 3 yıldır böyle . Şampiyon olduğu sene bile bu kadar kötüydü.. Muslera olmasaydı 3 lük 4 lük olucakları maçları 1-0 kazana kazana şampiyon oldular herkeze takım iyiymiş gibi lanse ettiler.. 3-5 yıllık Astana bile galatasarayı perişan etmişti. 3 yıldır çevremdeki tüm galatasaraylılara bunu anlatıyorum ama yok anlamayan birsürü galatasaraylı var..
Galatasaray kulübü taraftarları artık başarı beklemesin futbol takımından.. Yukarda resimde de görüldüğü gibi yüzlerce akbaba var yönetimde neymiş liselilermiş peh hepsinin tek düşüncesi ceplerini doldurmak..
İnterin , milanın yaşadıklarını önümüzdeki senelerde de galatasaray yaşayacaktır . Ligi ilk 5 de bitirmek için mücadele edicektir .. Belki florya ve rivanın satılmasından sonra gelicek parayla son kozlarını oynayarak pahalı transferler gerçekleştirip yine bi göz boyamaya çalışabilirler...
Galatasaray taraftarları için üzgünüm ama durum bu..

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluğu mu hakediyor başakşehir? Oldum olası goygoy yapan insanları hazetmem. Biraz objektif olun, bir yorum yaparken elle tutulur cinsten olsun bari. İyi futbol oynuyor olabilir ama şampiyonluğu hakediyor demen fazlasıyla hazımsız bir yorum olmuş.
Bu ligte ciddi manada şampiyonluğu hakeden tek takım beşiktaştır. Oynadığı futbolla, duruşuyla. Bak bunu avrupa da dahi kanıtlıyor zaten. :) Bakalım bu şampiyonluk adayı başakşehir, Trabzonspor deplasmanında ne yapacak göreceğiz hep birlikte. ;)

Yine mi tiner kafasi yaa seneye bjk diye bir takim yok serefli 3.lukte basarilar
2 sene sizin kafanizi guzel yapti

Bu galatasaray 3 yıldır böyle . Şampiyon olduğu sene bile bu kadar kötüydü.. Muslera olmasaydı 3 lük 4 lük olucakları maçları 1-0 kazana kazana şampiyon oldular herkeze takım iyiymiş gibi lanse ettiler.. 3-5 yıllık Astana bile galatasarayı perişan etmişti. 3 yıldır çevremdeki tüm galatasaraylılara bunu anlatıyorum ama yok anlamayan birsürü galatasaraylı var..
Galatasaray kulübü taraftarları artık başarı beklemesin futbol takımından.. Yukarda resimde de görüldüğü gibi yüzlerce akbaba var yönetimde neymiş liselilermiş peh hepsinin tek düşüncesi ceplerini doldurmak..
İnterin , milanın yaşadıklarını önümüzdeki senelerde de galatasaray yaşayacaktır . Ligi ilk 5 de bitirmek için mücadele edicektir .. Belki florya ve rivanın satılmasından sonra gelicek parayla son kozlarını oynayarak pahalı transferler gerçekleştirip yine bi göz boyamaya çalışabilirler...
Galatasaray taraftarları için üzgünüm ama durum bu..

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fetö bittiğinden beri gs böyle.

Yine mi tiner kafasi yaa seneye bjk diye bir takim yok serefli 3.lukte basarilar

Kışkırtıcı ve tartışma çıkartabilecek kelimeler kullanmamalısın hocam
seneye başka takım da şampiyon olabilir beşiktaş tekrar şampiyonda olabilir

ama bu senin saygısızlık yapmanı gerektirmez

Kardeş sen hangi takımlısın? Ne rengin belli, ne söylediğin belli.
Şu günün maçı konusunda ki tüm kışkırtıcı mesajlar sana ait. Tiner kafası vs yakışmıyor ayrıca.

Kışkırtıcı ve tartışma çıkartabilecek kelimeler kullanmamalısın hocam
seneye başka takım da şampiyon olabilir beşiktaş tekrar şampiyonda olabilir

ama bu senin saygısızlık yapmanı gerektirmez

Kardeş sen hangi takımlısın? Ne rengin belli, ne söylediğin belli.
Şu günün maçı konusunda ki tüm kışkırtıcı mesajlar sana ait. Tiner kafası vs yakışmıyor ayrıca.

fanatik değilim ama önceden yaşadıgım şehrin takımını tutuyorum yanı bursaspor

son derece haklısınız ben arkadaşın o çıkışına istinaden yazdım. her konuda aynı çıkışı varda belki dizginlendirir diye ağır konuştum.

Beşiktaşla alakası olmayan bir maç konusunda durduk yere Beşiktaşa sataşanların 1000 kere Allah belasını versin. Yeter artık arkadaş. Almayın şu rengi belli olmayan veletleri foruma..

Beşiktaşla alakası olmayan bir maç konusunda durduk yere Beşiktaşa sataşanların 1000 kere Allah belasını versin. Yeter artık arkadaş. Almayın şu rengi belli olmayan veletleri foruma..

br9MQ8.png

bu yazdığın galatasaray maçının konusu mesela. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri