Günün Maçı (Fenerbahçe Ajax)

Lütfen git negatifligini başka birinden çıkar. :)
Yani varya illa kasiniyorsun.Benim ve her normal insanin gözünde,Bir Türk'ün,Türkiyenin,Türk takimlarinin,Sirketlerinin vs.vs basarisini cekemeyenler haindir,nankördür.Bu kadar basit,O kadar piskinsinki hatani anlayacagin yerde,Hala gelmis bana laf yetistirmeye calisiyorsun.Ne diyeyim,Allah hidayet versin.

Yani varya illa kasiniyorsun.Benim ve her normal insanin gözünde,Bir Türk'ün,Türkiyenin,Türk takimlarinin,Sirketlerinin vs.vs basarisini cekemeyenler haindir,nankördür.Bu kadar basit,O kadar piskinsinki hatani anlayacagin yerde,Hala gelmis bana laf yetistirmeye calisiyorsun.Ne diyeyim,Allah hidayet versin.

Tam tersine ben başarısızlığı eleştirdim o yorumda hocam :) Ve başarılı olmasının kendimce sırrını verdim.. O kötü kelimelerine de cevap vermiyorum..

bu linkte maç var mı

aşağı kısımlarda : Ajax Fenerbahçe maçını canlı idman tv izlemek için tıklayın yazıyor ona tıklayın

---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

takılma yaşayan varsa maç açıldıktan sonra sağ alt köşede HD yazan kısımdan kaliteyi ortadaki olarak seçsin. görüntü hafif bozulsada takılmadan akıyo

netspordan izliyomda spikersiz sarmıyo türkçe veya azeri vs varmı spikerli

---------- Spam Engelliyici 18:57 ---------- Önceki Mesaj 18:51 ----------

beyler sizce nasıl oynadı takım önde bastı pozisyon vermedi fazla alper biraz yavş kalıyo volkan girer josef topal ikilisinden birinin yerinede ozan girerse tamamdır yada diegonun yerine

---------- Spam Engelliyici 19:40 ---------- Önceki Mesaj 18:57 ----------

nasıl kaçarrrr oooooo

abi ben macın ikinci yarısını seyredebildim bence fener gayet iyi oynadı cok net gollerde kacırdı. rahat kazanabilirdi. hayırlısı olsun

ikinci yarı son dakikalar iyi bastırdıda yenilmemek iyiydi yenemiyosan yenilme ama yenebilirdi net çok kaçırdı

gsliler kendını nasılda belli ediyor. abi bu ne çekememezliktir yazık... ne geçiyor elinize

allah seni bildiği gibi yapsın fernandao :( o nasıl kaçar o nasıl kaçar lan :(

Son on dakikadaki oyunu 50 dk oynasak önümüzde kimse duramaz...

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ruhsuz bunların hepsi resmen hocaya karşı tavır almışlar..Ah ulan ersun yanal olacaktı ki en azından futbol izlerdik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri