Günün Maçı GS Benfica

Podovsky ve muslera olmasa geriye fazla birsey kalmiyor takimda.
Ben yensin isterdim gs ama olmadi.

bizim perriera mı ne ise bizim sabrımızı sınıyor, hamzada galatasaraylıların heralde, sabri nedir arkadaş umut nedir burak nedir ? nerede sinan gümüş nerede semih kaya ?

Kadrosu bu şampiyonlar takımında böyle bir kadroyla nasıl iş yapacak gs heleki burak ve selçuksuz atleticoyu yenmesi bence cok cok zor benficayıda beğenmedm ben

Podovsky ve muslera olmasa geriye fazla birsey kalmiyor takimda.
Ben yensin isterdim gs ama olmadi.

Podovsky mi? Yav 90 dakika boyunca ayağına 1 kere top geldi o da gol oldu. Ha her zaman olmaz bu kadar şanslı. Gs resmen 10 kişi oynuyor bu adam yüzünden. :) Podovsky o eski Podovsky değil bitik. Ayrıca Benfica o kadar boş bir takım ki gs bu macı değil de hangini kazanacak?

Yahu bi gidin podolskiye laf atıyosunuz bide arkadaş dalgamı geçiyosunuz öküz sabriyi , mal burakı , ayakta duramayan bilali , boş kaleye gol atamayan yasini eleştirin nedir bu yabancı düşmanlığı başımızda zaten yabancı düşmanı hamza var o bize yetiyo.

Basit goller yedik.
Muslera başımızdan eksik olmasın. Muslera olmasa rezil bir skor olurdu bu maçta.
Görünüşe göre CL pek bize göre değil bu sene gruptan üçüncü çıkıp seviyemize uygun UEFA'ya gitmemiz gerek.

emre çolakın tekniğini beğenirim.
ancak avrupa maçlarında oynayacak kapasitede değil.
çok güçsüz, sonradan girdiği halde 70 dk oynamış adama karşı mücadele edemiyor.

podolski gol harici pek yoktu ama çıkmaması doğru varlığı yeter bir futbolcu gözümde.
umut klasik zamanlamaya tepki olarak doğmuş.
kafa attı top sonra geldi. çok ciddi zamanlama hatası var.
denayer iyi.
semih kaya falan demişsiniz ama chedjou balta ikilisini bozsa daha çok tepki gelir iyi götürüyorlar ikisi.

Hamza + tsden gelen oyuncular komple defolmalı geldikleri güne lanet olsun.

Her maça neden oyuncuların yerlerini değiştirip çıkartır bizim hoca anlamak zor...

İdeal 11:

Kalede: Muslera

Defansta: Muslera Muslera Muslera Muslera

O.Geride: Muslera Muslera

O. İleride: Podolski Chedjou Podolski

Forvette: Sneijder

Ulan hamza ulan hamza bak bu konu yüzünden yine sövdüm seni gece gece :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri