Günün Maçı TÜRKİYE - HIRVATİSTAN

yokdahaneler

Kayıtlı Üye

Dünya Kupası Grup Elemeleri maçlarını yayınlayan TV8, A Milli Takım’ın Hırvatlarla karşı karşıya geleceği mücadeleyi de ekranlara taşıyacak. 5 Eylül 2017 Salı günü izleyici ile buluşacak olan karşılaşma saat 21:45’te başlayacak. Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Macar hakem Viktor Kassai düdük çalacak.
Bende görevli İstanbul dan Eskişehire gittim stad 10 numara =)
Öleceksek adam gibi ölelim derler
Bu maçta da
Yenilirsek bile adam gibi yenilelim

Son düzenleme:
36 Yaşındaki Emre gibi diğerleri de çaba gösterirse bu kadar ezilmeyiz

Arkadaşlar bana burdan ıslıklanacak olanları yazın ben o görevi yaparım =)
Ben özellikle ozanı ıslıklayacam

kadroyu kim kurdu acaba lucescu ya benzemiyor rıdvan dilmen yada tff olabilir İnşallah
bu gün lucescu kurarda kazanırız..

size görevinizde milli takıma oyunda başarılar

Bir koyu fenerli olarak canı gönülden o görevi yaparım =) şaka şaka =) inşallah bütün futbolcularımız milli formanın hakkını verirler hepsi bizim çocuklarımız gün destek olma günü

Hocam gs li olmama rağmen bu 3 ismi hiç sevmiyorum ne gs de ne milli takımda görmeye dayanamıyorum bunlardan bu saatten sonra yol falan olmaz yenilenme şart milli takımda ama tff başta olmak üzere herkesin tek derdi yabancı sınırı olmuş kimsenin umrunda değil milli takım.

Hocam gs li olmama rağmen bu 3 ismi hiç sevmiyorum ne gs de ne milli takımda görmeye dayanamıyorum bunlardan bu saatten sonra yol falan olmaz yenilenme şart milli takımda ama tff başta olmak üzere herkesin tek derdi yabancı sınırı olmuş kimsenin umrunda değil milli takım.

Ozan hasan ali topal =)
Buda benden gelsin

Volkan Babacan

Kaan Ayhan - Çağlar S. - Ömer Toprak - Caner Erkin

Nuri Ş. - Emre B.

Emre Mor - Hakan Ç - Yusuf Yazıcı

Enes Ünal

yensek dahi sevinmem artık şu skor taraftarlığı bitmeli yabancı hayranlığı bitmeli.Artık ismi olan 35'lik sığırları ülkeye getirmeyi değil, kendi yetiştirdiğin yetenekleri dünyaya sunmayı başarı saymalıyız.Bizim en büyük problemimiz bu yenelim de ne olursa olsun mantığı.Yenilelim abi böyle kendimizi kandırmaktansa yenilelim en dibe vuralım ki belki o zaman bazı şeyleri anlayabiliriz.Bugün yensek, gruplardan bittiğinde dünya kupasına gitsek ne olacak zerre sevinmem ortada ne yetenekli futbolcu var ne futbol.

malesef kesinlikle mağlup olacağımız bir maç olacak. Ukraynayı yenemeyen bir milli takımın Hırvatları yenmesi mucize olur.
Ne demişler Galatasaray la uğraşanın çocuğu olmaz.
Keşke Türkiye kazansa ama ben hiç ihtimal vermiyorum İnşallah yanılırım.

yenersek sürpriz olmaz kosovaya zorla 1 gol atan hırvat var onlarda kötü

bu maçı alacaz başka yolu yok
ilk yarı berabere biter ikinci yarı coşarız

ilk hırvatistan galibiyetimiz bu olacak inşAllah

hiç ümidim yok ama insan bekliyor işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri