Günün Maçı

JiTeM

Kayıtlı Üye
Beşiktaşın bugün Napoli ile maçı var dileriz ki kazanırız :) maç 21:45'de TİVİBU SPOR 2'de .

NOT : Barcelona - Manchester City Maçıda var :D Oda Tivibu Spor 4'de :D

resmen 3. dünya ülkesiyiz ya . şampiyonlar ligi maçını izlemek için bile para ödeyecez illa

Sanıyorum aylık 250 lira filan vermemizi istiyorlar bir futbol zevki için. Baksan ne izliyoruz hiçbir şey. Beşiktaşa başarılar dilerim ancak tahminim Napolinin kazanacağı yönünde.

Maç linki olursa paylaşırsınız arkadaşlar. :p

14720483_1617441418281795_4682950019670258395_n.jpg

zzzzzzzzzzz

parayla maç izletme olayı kadar saçma bişey yok yaa. futbol maçı izlemek için para ödemek bana aşırı saçma geliyor

Facebook'dan nazif.tv adlı sayfa canlı yayın yapıyor şu ana kadar hiç donmadan izledim doluşun :)

netspor dan izleyenlere gelsin. Şu cümleyi duymuşunuzdur herhalde. One attack one goal. :D
Yalnız çok iyi oynamıyoruz. Spikerin dediği gibi durum.. Düzelirsek bu maçtan puan yada puanlarla döneriz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri