Günün Maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yazacağımı yazdım.
İsteyen istediği yere çekebilir.
Sen benimle ilgili ne düşünürsen düşün.
Senle polemiğe girip kendimi banlatamam.

Sizin gibi polemik severlerle tartışmayalı 1,5 sene felan oldu.
Sizlere karşılık verince boş yere banlanıyorum.
İsteyen istediğini düşünsün, benim Zerre umrumda değil kimse.
İyi forumlar.
:cool:
Polemiğe girmek gibi bir derdim yok hocam. Yazdığınız mesaj çok saçma geldi. Hakemin maçı katlettiğini görmemek için kör olmak lazım Ama ben sizin maçı izlemediğinizi düşünüyorum ;) İyi forumlar

Ben yazacağımı yazdım.
İsteyen istediği yere çekebilir.
Sen benimle ilgili ne düşünürsen düşün.
Senle polemiğe girip kendimi banlatamam.

Sizin gibi polemik severlerle tartışmayalı 1,5 sene felan oldu.
Sizlere karşılık verince boş yere banlanıyorum.
İsteyen istediğini düşünsün, benim Zerre umrumda değil kimse.
İyi forumlar.
:cool:

Aynen hocam, bu arkadaş gibi 1-2 arkadaş var, geçen derbide hakem Beşiktaş lehine hatalı kararlar verdi diyince, hakemi savunuyorlardı :rolleyes::rolleyes:
Sinirli ve çok üzgünler şimdi boşverin bence.

Aynen hocam, bu arkadaş gibi 1-2 arkadaş var, geçen derbide hakem Beşiktaş lehine hatalı kararlar verdi diyince, hakemi savunuyorlardı :rolleyes::rolleyes:
Hakemi savunduğum mesajı göster kendimi banlatacağım ;) querasmaya sarı kart verdi diye eleştirdik hasan aliye niye sarı vermedi diye eleştirdik Tosiçin eline sarı vermeliydi 2. yarıdaki pozisyonuda kırmızıydı dedik (Allah tan hakemi savunmuşuz :D)

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] bu arkadaşın geçmiş mesajlarına bakın Webhi denilen şahıs Günün maçı diye önce ki BJK - FB derbisine bakın tüm mesajları baştan sonra kışkırtmak, insanları küfür etmeye ve argo konuşmaya teşvik ediyor

Lütfen ama lütfen gereken yapılsın 1 değil 2 değil

İskoç hakem Thomson gelicek dikkat beyker. Kırmızı kart görmeyin forumda. :D
Milletin yasıda, sizlerin bayramınız olasın, saygılı sevgili, muhabbetli tartışmalar dilerim.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] bu arkadaşın geçmiş mesajlarına bakın Webhi denilen şahıs Günün maçı diye önce ki BJK - FB derbisine bakın tüm mesajları baştan sonra kışkırtmak, insanları küfür etmeye ve argo konuşmaya teşvik ediyor

Lütfen ama lütfen gereken yapılsın 1 değil 2 değil

Bana mı diyorsun bunu? Küfür etmek ve argo konuşmaya teşvik etmek nedir?
Eğer böyle bir konuşma biçimin varsa zaten, kimsenin bir şey yapmasına gerek yok. Neye sinirlendiğini de anlamadım?

Ben hayatımda böyle bi senaryo izlemedim. Bu maçın hakkı kiev 0-6 beşiktaş dı. Canımız sağolsun...

ya senin kafan iyi miş yoksa bunları normal kafa ile mi söylüyosun ?
Bana hakaret küfür edeni napcam iyi sövdün mü dicem hangi mantıkla yazıyorsun bunları ????

Neyse ben de report ettim editlediğin ilk postun orjinalini sistemden görebilirler ne de olsa. Benimle muhatap olmayın 2 yıldır forumdayım şimdiye kadar biriyle kavga edip ban yemedim. Yediğim banlar genelde siyaset vs. Ama sizde bir problem var 2 dir bana çatıyorsunuz aynısını başkalarına yaptığınızı da gördüm umarım bi gün farkedilirsiniz

Özeti izliyorum şimdi bir Fenerbahçeli bir futbolsever olarak sindiremiyorum arkadaş şu penaltıyı. Penaltı olabilecek bir pozisyon bile yok:(

Neyse ben de report ettim editlediğin ilk postun orjinalini sistemden görebilirler ne de olsa. Benimle muhatap olmayın 2 yıldır forumdayım şimdiye kadar biriyle kavga edip ban yemedim. Yediğim banlar genelde siyaset vs. Ama sizde bir problem var 2 dir bana çatıyorsunuz aynısını başkalarına yaptığınızı da gördüm umarım bi gün farkedilirsiniz

anne ne küfür ediolar diyen terbiyesiz sen sin bir de reportladım diyosun ben sana küfür mü ettim 1 tane mesajını yanlış anlamadan dolayı hakaret içermeyen mesaj yazdım arkadaşın birisi de uyardı.

anne ne küfür ediolar diyen terbiyesiz sen sin bir de reportladım diyosun ben sana küfür mü ettim 1 tane mesajını yanlış anlamadan dolayı hakaret içermeyen mesaj yazdım arkadaşın birisi de uyardı.

Ne hakareti Abicim birisi senin annene küfür edip banlamadı mı forumdan? Ben olanı söyledim sadece. Adamı da çileden çıkarmıştın tek bir mesajınla. Ben hatırlıyorum sen hatırlamıyorsun vallahi kaşar olmuşsun. Ayrıca ben hakaret etmedim falan deme editlediğin mesajın bildiğin küfür sayılır.

Ne hakareti Abicim birisi senin annene küfür edip banlamadı mı forumdan? Ben olanı söyledim sadece. Adamı da çileden çıkarmıştın tek bir mesajınla. Ben hatırlıyorum sen hatırlamıyorsun vallahi kaşar olmuşsun. Ayrıca ben hakaret etmedim falan deme editlediğin mesajın bildiğin küfür sayılır.

kimse böyle bi olaydan dolayı banlanmadı!!!ne boş adamsın ya resmen ban yememek için öyle oldu böyle oldu demeye başladın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri