Günün Maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahasında yenilmeyen Beşiktaş yoktur Fenerbahçe ile karşılaşmamış Beşiktaş vardır hahahah

He ya he he ligin açık ara en iyi takımı bjk
He he oguzhan Messi gibi
He he ya Q7 100 milyon euro ahhahahah

hocam hakem olmasaydı kazanamazdınızı da ekler misiniz :D :D

Fenerbahce zekasiyla macin onune gecti :) bjkyi tebrik ederim cok iyi futbol oynuyorlar 11-11 de yenilecektik ama isin icine zeka girdi :) ilklerin takımı olduğumuz için de ayrıca mutluyum geçmiş ve hayırlı olsun :)

Ehh geçmiş olsun ne diyelim artık. :)

Dün galatasaray maçı 1 bugün fener maçı 2 . Gerizekalı genç hakemlerin verildikleri maçlara bak.

Bu ali palabıyık salağı 10 metre defansın gerisinde olan souza pozisyonuna nasıl ofsayt veriyor?

Aynı gerizekalı düdüğü çalıyor lens gol atınca düdüğü çalmadım diyip golü iptal ediyor.

Van persie adama ayağıyla giriyor topsuz alanda kırmızı kart yok.

Merkez hakem kurulu evinde yatsın bir halt yapmasın. Bu lig gitmiyor böyle hakem yoksa çağırın yurtdışından hakem gelsin tarafsızca görevini yapsın.

Van Persie'yi yıllardır takip ederim gençliğinden beri hep olgun ve profesyonelce hareket eder. fakat ne hikmetse fenere geldiğinden beri kıçı başı ayrı oynuyor. takımdan ayrı antrenman yapmalar, hocaya küsmeler vs derken bugün yaptığı ahlaksızlıkla zirveye oturdu.. zekilik falan diyenler olmuş ama bunun adı düpedüz emek hırsızlığıdır kimse kusura bakmasın. bu formanın renginde var bi sıkıntı. giyenden bi daha hayır gelmiyor..

not: GS

Fenerbahce zekasiyla macin onune gecti :) bjkyi tebrik ederim cok iyi futbol oynuyorlar 11-11 de yenilecektik ama isin icine zeka girdi :) ilklerin takımı olduğumuz için de ayrıca mutluyum geçmiş ve hayırlı olsun :)

Biz ona zeka değil Çirkeflik, emek hırsızlığı diyoruz :)

hocam hakem olmasaydı kazanamazdınızı da ekler misiniz :D :D

Hakem hatasıyla mı kazandık? şaka mısınız..

1- JOSEF DE SOUZANIN pozisyonda verilen OFSAYT'ın açıklamasını yap bana? Hayatın boyunca öyle bir ofsayt gördün mü? Adam ORTA SAHA ÇİZGİSİNİN BİİLE GERİSİNDE BE!!

2- LENSİN GOLÜNÜ TEKRAR TEKRAR İZLE. HAKEM ÖNCE DÜDÜĞÜ ÇALIYOR OYNA DİYOR BAKIYOR LENS VURUP GOL GİRİNCE GOLÜ İPTAL EDİYOR!

3- Oğuzhan'ın yaptığı tüm çirkefliklere-faullere-itirazlara rağmen kart verilmiyor..

4- Topu vermedi diye sarı kart veriliyor Lens'e, Ama maçın ilk yarısın da bir pozisyon da yine atak yapacak fenerbahçeye topu vermeyen beşiktaşlıya kart verilmiyor..

HE HE HAKEMLE KAZANDIK HE YA HE HE AĞLAYIN :D:D

Biz ona zeka değil Çirkeflik, emek hırsızlığı diyoruz :)

1- Volkan'ı kast ediyorsan bunda, HANGİ KALECİ ÖNDE OLDUĞU MAÇTA YATMAMIŞTIR, ZAMAN GEÇİRMEMİŞTİR BANA BİR TANE DAHA ÖRNEK GÖSTER?

2- Van Persie'ye diyorsan, Sen RVP'ye laf atacağına çirkef diyeceğine önce senin gerizekalı oyuncuna bak, Salak olmasaydı gidip kafa atmanın neresi savunulur bir durum, hem de lehine verilen bir karar da?? Profesyonellik le gerizekalılık karşı karşıya geldi ve profesyonellik kazandı :)

3- Yedek kulübenizin sahaya girmesi, Şenol Güneş'in Kajer'in ağzını sıkması seyircilerin sahaya attıkları sahaya girmesi, HASAN ÇETİNKAYA'NIN KAFASININ YARILMASI çirkeflik değil bizim yaptıklarımız çirkeflik..

he Beşiktaş muhteşem takım kimse yenemez sizi he he..

AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA GEÇER BELKİ AĞLA

Hakem hatasıyla mı kazandık? şaka mısınız..

1- JOSEF DE SOUZANIN pozisyonda verilen OFSAYT'ın açıklamasını yap bana? Hayatın boyunca öyle bir ofsayt gördün mü? Adam ORTA SAHA ÇİZGİSİNİN BİİLE GERİSİNDE BE!!

2- LENSİN GOLÜNÜ TEKRAR TEKRAR İZLE. HAKEM ÖNCE DÜDÜĞÜ ÇALIYOR OYNA DİYOR BAKIYOR LENS VURUP GOL GİRİNCE GOLÜ İPTAL EDİYOR!

3- Oğuzhan'ın yaptığı tüm çirkefliklere-faullere-itirazlara rağmen kart verilmiyor..

4- Topu vermedi diye sarı kart veriliyor Lens'e, Ama maçın ilk yarısın da bir pozisyon da yine atak yapacak fenerbahçeye topu vermeyen beşiktaşlıya kart verilmiyor..

HE HE HAKEMLE KAZANDIK HE YA HE HE AĞLAYIN :D:D

1- Volkan'ı kast ediyorsan bunda, HANGİ KALECİ ÖNDE OLDUĞU MAÇTA YATMAMIŞTIR, ZAMAN GEÇİRMEMİŞTİR BANA BİR TANE DAHA ÖRNEK GÖSTER?

2- Van Persie'ye diyorsan, Sen RVP'ye laf atacağına çirket diyeceğine önce senin gerizekalı oyuncuna bak, Salak olmasaydı gidip kafa atmanın neresi savunulur bir durum, hem de lehine verilen bir karar da?? Profesyonellik le gerizekalılık karşı karşıya geldi ve profesyonellik kazandı :)

3- Yedek kulübenizin sahaya girmesi, Şenol Güneş'in Kajer'in azını sıkması seyircilerin sahaya attıkları sahaya girmesi çirkeflik değil bizim yaptıklarımız çirkeflik..

he Beşiktaş muhteşem takım kimse yenemez sizi he he..

AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA AĞLA GEÇER BELKİ AĞLA

Fazla konuşma ya seve seve ya da Şampiyonuz bu sene ;)

kırmızı kart görene kadar tek kale oynuyorduk. yüzde 65e 35 topla oynama vardı. tamam tosicin kırmızısı doğru ama rvpde atılmalıydı. bu açık ve net. yorumcular da aynı şeyi söylüyorlar. o maç 10a 10 kalsa biz fenere yine takardık. bir de zeka falan diyen arkadaşlar olmuş. yorum yapmıyorum o konuda şaka gibiler çünkü. tosici atıyorsun okey ama rvpyi de atmaya yemedi işte. satılmışlar çünkü.

30 nisanda görüşürüz

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------

https://twitter.com/Besiktas_Sevdik/status/828351875795808260 rvp 1

https://twitter.com/Besiktas_Sevdik/status/828324049562566657 rvp 2

https://twitter.com/Besiktas_Sevdik/status/828303579966488576 rvp 3

aklı başında ve olgun olan adam hadi bu adamın neden atılmadığını bana anlatsın ayrıca. oturduğunuz yerden koyduk lalylaylalyalylaylay demek yetmiyor karakterinizi yanınıza alın öyle yorumlayın şunları bana

- Fener sert ve agresif oynadı . Futbol oynayamadıkları için futbol oynatmama üzerine taktikle oynadılar.
- Beşiktaş Büyük takım gibi oynadı topa sahip oldu ataklar gerçekleştirdi Gol atamadı en büyük eksiği buydu.
- Hakem eğer tosici atmasaydı diye başlayıp yüzlerce farklı şey söylenebilir... Ama mağlubiyetin asıl sebebi 10 kişi kalmamız değil Gol atamamamızdı...
Taç çizgisine doğru giden topa haksız ofsayt verildi diye yada dk olmuş 90 lens in golü iptal edildi diye hiçbi fenerli ağlamasın...
Tebrikler öyle yada böyle kazandınız ve beşiktaşın evinde nağmağlup ünvanını bitirdiniz..
AMAAAA...
1-)bu fenerin iyi futbol oynadığı anlamına gelmez
2-) beşiktaşın oynadığı iyi futbolu unutturmaz
3-) şampiyonluk yarışı ile alakalı hiçbir şeyi değiştirmez..

Fener bu maçı bi şekilde kazandı biraz sevinir sonra gider güçsüz takımlara puan kaybeder kahrolmaya devam eder :D :D :D

Tekrar fenerlieri tebrik ederiz ama sene sonunda heyerde
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZACAK :)

Eğer bir fenerli olsaydım bu galibiyete sevinecek yüzüm olmazdı Kİ birçok arkadaşım galip gelmesine rağmen mutlu değiller :)

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçın sonucu bence önemsiz bizim açımızdan bakarsak arenada bjk maçı var o maçı alamazsak berabere bile bitse işimiz zora gir fb yi geç artık havlu attı onlar bugün bjk alır maçı zorlanmadan hemde dün başakşehirin bize yaptığını bjk fb ye yapar.

Yaa ben ne dedım aynı bekledıgım gıbı bıttı besıktas oynadı fener macı provoke ederek kazandı :D

kırmızı kart görene kadar tek kale oynuyorduk. yüzde 65e 35 topla oynama vardı. tamam tosicin kırmızısı doğru ama rvpde atılmalıydı. bu açık ve net. yorumcular da aynı şeyi söylüyorlar. o maç 10a 10 kalsa biz fenere yine takardık. bir de zeka falan diyen arkadaşlar olmuş. yorum yapmıyorum o konuda şaka gibiler çünkü. tosici atıyorsun okey ama rvpyi de atmaya yemedi işte. satılmışlar çünkü.

30 nisanda görüşürüz

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------

https://twitter.com/Besiktas_Sevdik/status/828351875795808260 rvp 1

https://twitter.com/Besiktas_Sevdik/status/828324049562566657 rvp 2

https://twitter.com/Besiktas_Sevdik/status/828303579966488576 rvp 3

aklı başında ve olgun olan adam hadi bu adamın neden atılmadığını bana anlatsın ayrıca. oturduğunuz yerden koyduk lalylaylalyalylaylay demek yetmiyor karakterinizi yanınıza alın öyle yorumlayın şunları bana

Kardeşim van persie faul yaptı mı ? yaptı. Sarısını gördü mü ? gördü.
Tosic hakemin yanında rvp ye kafa attı mı ? attı. Kırmızısını gördü mü ? Gördü.
Olay bitmiştir.

Kardeşim van persie faul yaptı mı ? yaptı. Sarısını gördü mü ? gördü.
Tosic hakemin yanında rvp ye kafa attı mı ? attı. Kırmızısını gördü mü ? Gördü.
Olay bitmiştir.

anlamıyorsun, rvpnin faulu de kırmızı kart. sarı değil. anlamıyorsan da yorumcuları oku bari

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

anlamıyorsun, rvpnin faulu de kırmızı kart. sarı değil. anlamıyorsan da yorumcuları oku bari

ayrıca oraya 3 madde koymuşum. bi de elini şortuna soktuğu var bu da 4. sen hala şimdi rvp atılmaması doğru diyorsan da daha başka lafım yok

sıkıntı yok ben çok gördüm o kupayı, sen kaç yaşındasın? 1 kere gördün değil mi. allah nicelerini nasip etsin inş :)

100 defa görsem ne olur 1 defa görsem ne olur

Kaybedince Türkiye kupası bizim için önemli değil demek ağlıyan çocuğa teselli vermek gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri