Günün Maçı

3 oldu varmı lınk beyler izleyelim pm atın.

Adamlar show yapıyor.. Bir an önce gol atamazsak maç çok zor geçecek..

Takım berbat oynuyor. Bence 2. gol ofsayt. Cüneyt hocada berbat. Oda sezonu kapatmış anlaşılan.. Atibaya yapılan harekete kart çıkarmadı. :)

İkinci, yarı golle başlarsak bir şeyler olur ama çok zor... Başakşehir iyi oynuyor..

Son düzenleme:
Q7 sevildiği kadar bazende çekilmez oluyor arkadaş. Oyna kardeşim biraz bırak lakatytliği..

Maça kg var oynadım bjk gol atar artık o kadar değil 3-0 skor zaten çok şaşırdım

şampiyon gibi oynayan takım belli. 25 milyonmuş 35lik emre kadar oynamadı

Ms 3-1 haftaya fenere de yenilirsiniz güzel olur puana ihtiyacımız var

Geçen hafta atılan şans golü şampiyonluğu getirecek gibi

Bazı rengi belli olmayan bir bursalıyım diyen, bir fenerliyim diyen, bir bayburtluyum diyen, her hafta rengi değişen karaktersizlere rağmen Beşiktaşlı gibi davranıp, bizi yenen Başakşehiri tebrik ediyorum. Biz karaktersiz değiliz ki iyi oynamadıysak oynamadık deriz. Kabul eder tebrik ederiz. Ama başakşehiri tebrik ederiz yanlış anlaşılmasın rengi, cinsi belli olmayan karaktersizleri değil.

başakşehir ligin en oturmuş takımı şuan. son 3-4 yıldır üç büyüklere sıkıntı çıkarıyorlardı, artık nadiren kaybediyorlar. çok iyiler gerçekten. gs yi içerde dışarda yendiler, bjk ile deplasmanda berabere evlerinde yendiler, feneri içerde yendiler dışarda yenildiler, trabzonsporu da yendiler, ikinci maç oynanmadı ama trabzon da çok iyi kendi evinde en azından beraberlik çıkarabilir bu sefer. bugünde hakederek yendiler helal olsun.

bu hafta çok önemliydi saglık olsun ... haftaya fenerede takılırsak ligin rengi değişecek gibi

Bazı rengi belli olmayan bir bursalıyım diyen, bir fenerliyim diyen, bir bayburtluyum diyen, her hafta rengi değişen karaktersizlere rağmen Beşiktaşlı gibi davranıp, bizi yenen Başakşehiri tebrik ediyorum. Biz karaktersiz değiliz ki iyi oynamadıysak oynamadık deriz. Kabul eder tebrik ederiz. Ama başakşehiri tebrik ederiz yanlış anlaşılmasın rengi, cinsi belli olmayan karaktersizleri değil.

hocam yaşınız 34 hiç yakışıyor mu karektersizler filan

hocam yaşınız 34 hiç yakışıyor mu karektersizler filan

Sanane kardeşim yaşımdan? Yakışıyor evet buna sen mi karar vericeksin? 34 yaşında birisi maç yorumu yapamaz mı? Sen kimsin ki kişinin yaşıyla fanatikliği bağdaştırıyosun?

Evet rengi belli olmayan birisi benim için karaktersizdir. Bunu söylemek için 15 yaşında olmaya gerek yok. Ayrıca hayırdır bu senin zoruna niye gitti güzel kardeşim? Sen rengi belli olmayan birisimisin?

Adamlara bak ya takmışlar onun bunun yaşına. Siz Kimsiniz de milletin yaşına yakışanın yakışmayanın kararını veriyonuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri