Günün Maçı

osmanlıspor gerçekten çok diri arenada çok iyi top oynuyorlar.Umut ve sabri ne yapıyor anlayamadı senijder böyle giderse bu sene formayı asar.

osmanlısporu çok beğendim tebrikler osmanlıspor sonuna kadar hakettiniz.Bu takım beşiktaşın fenerbahçenin canınıda yakar.

şu rezilliğe bakarmısın ya
hangi kazma teknik adam 2-1 yenik durumdayken oyundaki forvetini çıkartır ya böyle bir kazmalık olabilirmi :D

osmanlıspor iyi oynamadı galatasaray kötü oynadı :D şahsen ben galatasarayın bu sene bu görüntüyle şampiyon olacağını düşünmüyorum hamza hoca geçen sene balığına aldı kupaları gibi geldi D:D ama tabikide 2 haftadan takım değerlendirilmez dediklerim şakaydı ama komple değişen bi takım değilki galatasaray nasıl yenildi anlamadım.Oyuncular birbirini tanıyo 1-2 ilave yapılmış.Artık futbolda kolay takım yok.Bu bi kızdırma mesajı değil ama atromitos maçında feneri eleştiriyodunuz bu takıma 1 tane attı falan diye ama osmanlıda atromitostan daha beter.Neymiş rakibi küçümsememek lazım bu sene süpriz yapıp bi anadolu takımı şampiyon olursa şaşırmam hiç

Burak oyundan çıkarken elini sıkmadı diye kızmıştım ama bu sefer yüzüne bile bakmasa harbiden haklı bu nedir ya !! Ne derdin var bu adamla umut sahada yürüyemiyo Burağı çıkartıyosun bu .. telles te ne var Allah aşkına ne ya hangi özelliği iyi de Carole u kenarda oturtuyo. Yazıklar olsun Hamza Hamzaoğlu sana ya.

Varsa bi derdin bana bunu yaptı de oynatmıcam de saçma sapan bahaneler bulup dalga konusu yapıyosun kendini. Para yok adam almıcaz de 1 hafta kalmış hala adam arıyolar bırakın gidin ya !!! Bırakın gidin !!

osmanlıspor iyi oynamadı galatasaray kötü oynadı :D şahsen ben galatasarayın bu sene bu görüntüyle şampiyon olacağını düşünmüyorum hamza hoca geçen sene balığına aldı kupaları gibi geldi D:D ama tabikide 2 haftadan takım değerlendirilmez dediklerim şakaydı ama komple değişen bi takım değilki galatasaray nasıl yenildi anlamadım.Oyuncular birbirini tanıyo 1-2 ilave yapılmış.Artık futbolda kolay takım yok.Bu bi kızdırma mesajı değil ama atromitos maçında feneri eleştiriyodunuz bu takıma 1 tane attı falan diye ama osmanlıda atromitostan daha beter.Neymiş rakibi küçümsememek lazım bu sene süpriz yapıp bi anadolu takımı şampiyon olursa şaşırmam hiç

takımda bir gerginlik var melonun gitmek isteyip gidememesi wesleyin sözleşmesi burak ın gecens eneki protestolara maruz kalıp bu sene gelen tekliflerir eddetmesi üzerine yedek kadro transferleri giden abramat bruma bunlar suankılerden cok daha ıyıler

bazıları macı ızlememıs sanırım osmanlı ıyı oynamıs :/ gs tek kale degıl pas antremanı yaptı resmen faakt son vurusu yapacak adam yok ayagına topu alıp oyuncu eksıltıcek olanlar gorevını yapmadı felanlar fılanlar yenıldı ıyı oldu uyansın su ekıp ben HAMZAOGLUNU begenmıyorum:mad: ınsallah devre arası gıder gecen senekı kupa sans işi takımın oncekı teknık adama gonderme yapması ve rakıplerının kotu olması baskada bırsey degıl GS ruhu bu degıl herkes bencıl olmus ınsallah duzelır.:confused:

Gs bitik , bu kadar geriye yaslanan bir takıma karşı gol atamamak.Hamza hoca'ya yavaştan yol görünmeye başladı.Değişiklikleri de çok kötü yapıyor Umut'a 90 dk nasıl tahammül edebiliyor , Burak Yılmaz ne kadar kötü oynasa da oyundan çıkamaz.Ne yapacağı belli olmayan çıkıp aniden gol atabilen bir oyuncu.
Osmanlıspor'da çok sevinmesin bence küme düşmeye oynayacak 1 veya 2.ci takım olur bu kafa yapısıyla oynarlarsa.

Rıdvan dilmen 1-2 hafta önce şey dediydi, bak hamza hoca sen 1-2 maç kaybedersen taraftar 3 kupayı unutur seni gönderir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri