Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maç 90 Dakika daha hiç bir şey bitmedi ama hocam
skoru bilmişsin fakat takım osmanlı yazmamışsın![]()
osmanlıspor iyi oynamadı galatasaray kötü oynadışahsen ben galatasarayın bu sene bu görüntüyle şampiyon olacağını düşünmüyorum hamza hoca geçen sene balığına aldı kupaları gibi geldi D
ama tabikide 2 haftadan takım değerlendirilmez dediklerim şakaydı ama komple değişen bi takım değilki galatasaray nasıl yenildi anlamadım.Oyuncular birbirini tanıyo 1-2 ilave yapılmış.Artık futbolda kolay takım yok.Bu bi kızdırma mesajı değil ama atromitos maçında feneri eleştiriyodunuz bu takıma 1 tane attı falan diye ama osmanlıda atromitostan daha beter.Neymiş rakibi küçümsememek lazım bu sene süpriz yapıp bi anadolu takımı şampiyon olursa şaşırmam hiç
Rıdvan dilmen 1-2 hafta önce şey dediydi, bak hamza hoca sen 1-2 maç kaybedersen taraftar 3 kupayı unutur seni gönderir![]()
çok iyimiş sesli güldüm resmen bi fenerli olarak rıtvan hoca kadar tarafsız yorum yapanını görmedim zaten![]()
Beyler seyredemiyorum kaç kaç
rıdvan taraflı yatarafsız değil
![]()
hocam fenerli olunca baya tarafsız geliyor ama![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.