Günün Maçı

[MENTION=9003]IKadavra[/MENTION] ama tel girince mesaj geliyo maç var şu bu diye yazdığın kişiyi niye rahatsız ediyon :D hem 15 saniye bile sürmüyo bu işlem

[MENTION=9927]severall[/MENTION] şuana kadar ne donma ne engellenme bişe görmedim sadece dün seste sorun oldu başkada olmadı donma olmuyor ynai internetinden kaynaklı olabilir kalite ayarı olması lazım

[MENTION=9927]severall[/MENTION] şuana kadar ne donma ne engellenme bişe görmedim sadece dün seste sorun oldu başkada olmadı donma olmuyor ynai internetinden kaynaklı olabilir kalite ayarı olması lazım

90 dakika kesintisiz izleniyor yani görüntü kalitesi 480p civarı var mı ?

[MENTION=9927]severall[/MENTION] valla onu hatırlamıyorum linkten bakabilirsiniz hocam fener maçı dün 480 pden daha iyi gibiydi tvden izliyomuş gibiydim fener maçında

[MENTION=9927]severall[/MENTION]
j2ymMr.png

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] bu oran vs vs ne oluyor ya :D ben bilmiyorum yüksek olunca ne oluyo düşük olunca ne oluyo?

[MENTION=9927]severall[/MENTION] aynen site iyi :D telini yazınca mesaj falanda atıyolar bikaç sefer denk geldim :D adamlar işinin hakkını veriyo

H.H'nin kaldı 4.haftalık ömrü bu adamla yürümeyecek geçen yıldan belliydi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri