Günün maçı

son pozisyon penaltı
Tolga kazık gibi gelen şutlara bakmaya devam etsin 3ü 4ü de atarlar

Bence Q7 nin pozisyonda penaltıydı.. Dur bakalım bu maç böyle bitecek mi yoksa yine hakemide yenebilecezmi.. Bu hakemler baya süzme çıktılar yalnız..

tolganın suçu ne ?? suç orada defansın o adam ordan nasıl şut çekiyor. boş konuşup futbolcuları yargılamayın.
ben bir penaltı göremedim ilginç

tolganın suçu ne ?? suç orada defansın o adam ordan nasıl şut çekiyor. boş konuşup futbolcuları yargılamayın.
ben bir penaltı göremedim ilginç

tüm takım pozisyona itiraz etti. ilk yarı bitince pozisyonu tekrar gösterdiler adamın elleri açık T harfi gibi düşün %100 penaltı o pozisyon

tüm takım pozisyona itiraz etti. ilk yarı bitince pozisyonu tekrar gösterdiler adamın elleri açık T harfi gibi düşün %100 penaltı o pozisyon

maçı hd mi izliyorsun hocam valla ben fark edemedim yani top çarpmıyordu. digitürkplaydan izliyorum

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] kardeş sen niye böyle her penaltı denilen pozisyona penaltı değil diyorsun merak ettim ya :) Geçenlerde de aynı muhabbet olmuştu pozisyon penaltıydı tv de söylediler. O günde aynı böyleydin. Fener maçında Gomezin golüne ofsayt demiştin adım gibi hatırlıyorum offsaytın o su yoktu pozisyonda. Nedense maç zamanları bir antipatikleşiyorsun sen ya..

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] kardeş sen niye böyle her penaltı denilen pozisyona penaltı değil diyorsun merak ettim ya :) Geçenlerde de aynı muhabbet olmuştu pozisyon penaltıydı tv de söylediler. O günde aynı böyleydin. Fener maçında Gomezin golüne ofsayt demiştin adım gibi hatırlıyorum offsaytın o su yoktu pozisyonda. Nedense maç zamanları bir antipatikleşiyorsun sen ya..

hatırlamıyorum abi :D ben her zaman anadolu takımlarını destekliyorum ondandır :D ama bak sonra yazdım penaltıymış pozisyon :D

Yalnız Osmanlının oyununu tuttum ha adamlar iyi oynuyor. Bizede top yaptırmıyorlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri