1 saat kestirelim dedik bi uyandım fener 3 yemiş burak satılmış çok güzel bir duygu lan![]()
Kaldınız umuta bunun neresi güzel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 saat kestirelim dedik bi uyandım fener 3 yemiş burak satılmış çok güzel bir duygu lan![]()
Antalya müthiş top oynuyor. Fenerin pozisyonu yok herhalde ben göremedim. Etoo tek başına dağıtıyor valla. 2. yarıda yorulmazlarsa ve penaltı falan uydurulmazsa yine Antalya süpriz yapabilir gibi..
sen maç fln izleme90+5 de dediğin oldu uyduruk penaltı![]()
sen maç fln izlemeo posizyon penaltı değilse artık ne diyeyim
burağıda sattınız umutla oynarsınız artık
sen maç fln izlemeo posizyon penaltı değilse artık ne diyeyim
burağıda sattınız umutla oynarsınız artık
1-0lık galibiyetlerle nereye kadar gidebilecekti...
burak konusunda o adama yazma çok dertligirmesin oralara
![]()
yapmaÇok zorlarsan penaltı verilir o pozisyonda maç 0 0 olmadığı için pek önemi yoktu tabi ama fb az maç kazanmadı öyle uyduruk penaltılarla![]()
o değil burak bonuslarla beraber yılda 8 milyon euro alıcakmışBuraktan kurtulduk ya gerisi hiç önemli değil![]()
Çinlileri anlamak güç![]()
yapmags de az kazanmadı o sayede
ama ben sadece bugünkü posizyonu ele alıyorum oyuncu öyle girerse penaltıyı çalar
---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:11 ----------
o değil burak bonuslarla beraber yılda 8 milyon euro alıcakmışÇinlileri anlamak güç
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.