Günün Maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikinci yarı bjk daha iyi oynadı kazanan fb oldu ama halen bjk avantajı var eksik maçı var

Kırmızı kart olmadı bu maçta cüneyt çakır Allah belanı versin yemin ediyorum iddaa oynamam Offf

Hakem diyen Allahtan korksun hakem diyen ilk yarıdaki fener maçını izlesin

Kötü bir maçtı. Biz 2. yarı o kadar pozisyonu harcamamıza rağmen yinede en kötü oyunumuzu oynadık. Fener zaten bilindiği gibi 2 pozisyon buluyor birisi gol oluyor. 2. golden başka adamların pozisyonu yok. Oda bizim hatamız. Gerçi orda bi elle oynama falan oldu ama olsun. Biz hakemi konuşmuyoruz. Oynadığımız kötü futbolu konuşuruz. Yenemediysek bahaneyi orda burda aramaya gerek yok.

Hala avantaj bizde sıkıntı yok yola devam..

Bu maç kırmızı kart vermediği için cüneyt çakırr tammm birr o kadar param gitti ulan bir kere adaletli yönet be köpek herif

Anlaşıldı Şampiyonluk yarışı son haftalara kadar devam edecek..Ama Beşiktaşın son 4 haftadır oynadığı futbol hiç iç açıcı değil ...Son 4 haftdır Beşiktaş o bildiğimiz Beşiktaş değil

Benim anlamadığım bu Cüneyt Çakır ı ne fenerliler sever ne bjkliler ne de gsliler sever, ve bu hakem kime gelirse maçı katledecek der.. halbuki dünyanın en iyi 2 hakeminden birisi.. anlamıyorum. ama maçı hakem on numara yönetti.. yani şöyle on numara, iki tarafa da hatalı pozisyonları oldu ama çok ciddi bir sorun olmadı..
neyse
bi gün yine eziyoruz :)

Anlaşıldı Şampiyonluk yarışı son haftalara kadar devam edecek..Ama Beşiktaşın son 4 haftadır oynadığı futbol hiç iç açıcı değil ...Son 4 haftdır Beşiktaş o bildiğimiz Beşiktaş değil

normal takım yoruldu artık bitkinlik var önemli olan son haftalar zaten ayakta kalan şampiyon olacak

Benim anlamadığım bu Cüneyt Çakır ı ne fenerliler sever ne bjkliler ne de gsliler sever, ve bu hakem kime gelirse maçı katledecek der.. halbuki dünyanın en iyi 2 hakeminden birisi.. anlamıyorum. ama maçı hakem on numara yönetti.. yani şöyle on numara, iki tarafa da hatalı pozisyonları oldu ama çok ciddi bir sorun olmadı..
neyse
bi gün yine eziyoruz :)

daha maçın 2.dakikasındaki faul gerçekten faul müydü sence :D

Gökhanın yerine niye Cenki almadi bu adam ben buna kızıyorum. Pozisyonlar bulduk ama atamadık. Oyuncuların moral bozmaması lazım

fenerli arkadaşlara sesleniyor ilk golde o pozisyon faul müydü ? Allah aşkına böyle saçma bir karar mı olur ya . Hakeme ayrı bir kızdım takım desen kötüydü . Böyle geri zekalı olcay olduktan sonra zor yani . 2.yarı daha iyiydik ama yenildik sağlık olsun .

Para gerek para yt spam yardırmaya devam :)

ulan beşiktaş 3. diye dalga geçince suçlu oluyoz biz kopmasak yine 3.ler adamlar bi kere de şampiyon oluver

Cok zevkli bir mac izledik. Her iki tarafida tebrik etmek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri