Fenerliler nasil bu kadar emin olabiliyor cozemedim ben . Ben kesin şu takim yener yada bu takim yener demiyorum. Bir bjk'li olarak yenerse besiktas bakalim ne yapcaksiniz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok fazla sevinmeyin akşam tüm hayalleriniz suya düşcek
sonra gelip hakem diyecekler şu diyecekler penaltı diyecekler vsarkadaş penaltı kazanamıyorsan o senın kötü oynadıgın futbolla alakalıdır kırmızı kart az yiyorsan bu senın futbolcunun disiplinli olmasıdır. her şeyin altında bir şey aramak
![]()
sonra gelip hakem diyecekler şu diyecekler penaltı diyecekler vsarkadaş penaltı kazanamıyorsan o senın kötü oynadıgın futbolla alakalıdır kırmızı kart az yiyorsan bu senın futbolcunun disiplinli olmasıdır. her şeyin altında bir şey aramak
![]()
Tahminlerim
Fener alır- üst 2.5 - kırmızı kart var - penaltı yok.
Hocam diyorum Galatasaray Trabzonspor maçında 4 kırmızı kart oldu.Mhk yüklenir mi cüneyt hocam maçı sakin yönet kart fazla yönelme v.s olur mu.İddaa kırmızı kart 2.30 veriyo güzel oran.Cüneyt maçlarında kırmızı kart oluyor yani.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.