Günün Maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ikisi aynı pozisyon değil.
alvesin pozisyonu insan işi değil. ama beck topa vuruyor, topa vurduktan sonra ayağını çekemeden volkan geliyor, beck orada iki büklüm katlanınca devamında ayağıyla itiyor gibi gözüküyor.
caner ilk yarıda volkan ikinci yarıda kırmızı görmeliydi.
mantığın fenerden yana olduğunu zaten yazmıştım yani doğru kararlar verse beşiktaş yenebilirdi diyemiyorum. belliydi fenerin alacağı.
ben gs liyim. objektif yazmaya çalıştım.

Yaw ne zaman iki Türk takımı Uefa veya Şampiyonlar Ligi Finalinde karşılacak ? Benim tek
isteğim bu , yoksa bu gün FB yenmiş,dün Bjk yendiydi ,GS 4. yıldızı taktı , Bunların hiç önemi yok,Bunlarla avunup duruyoruz

Kötü bir maçtı. Biz 2. yarı o kadar pozisyonu harcamamıza rağmen yinede en kötü oyunumuzu oynadık. Fener zaten bilindiği gibi 2 pozisyon buluyor birisi gol oluyor. 2. golden başka adamların pozisyonu yok. Oda bizim hatamız. Gerçi orda bi elle oynama falan oldu ama olsun. Biz hakemi konuşmuyoruz. Oynadığımız kötü futbolu konuşuruz. Yenemediysek bahaneyi orda burda aramaya gerek yok.

Hala avantaj bizde sıkıntı yok yola devam..

iki pozisyondan başka pozisyon mu yok? Allahtan kork be..

Fenerbahçe stadının etrafı lağım kokuyordu resmen gidenler bilir. Ağır kokudan dolayı yenemedik. Alın size bahane :D

Gökhan'ın oyuna girmesiyle ikinci yarı oyun Beşiktaş'ın lehine döndü fakat gol atamadıktan sonra iyi oynamak para etmiyor maalesef. Hakem hatalıdır, rakip çirkeftir, bedava gol olmuş vs. her türlü yorum yapılabilir ama o kadar gol fırsatı da kaçırılmaz arkadaş. Gidin bi gusül alın.

Sen kimsin de Beşiktaş ile dalga geçeceksin ki? Sıfatın ne, kaç kilosun?

saçma saçma şeyler yazıp adamın sinirlerini bozma şurda sen her sezona şampiyonuz diye başlayıp şerefli üçüncülükler bizimdir dersen dalga geçerler.

Son düzenleme:
konunun etiketleride muazzam olmuş :) Neyse nede olsa Fener derbileri sever diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri