güvenli spam ve sabit kazanç

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

GaaktuG

Yasaklanmış
beyler tam 29 tane kanalım var suan günlük 15tl kazandırıyor ben ögrenciyim ve aylık 450tl cok iyi bi rakam şimdi ben diorum ki 2.bi adsense açıyım ve artık kanllarımı o adsense bağlayım para kazanma felan giderse diye önlem maksatlı benim sorum şu ilk adsenseye hiç baska kanal eklemesem sadece o 29 kanal olsa her ay aşağı yukarı 450tl alır mıyım ? yoksa bi süre sonra ciddi bi düşüş olur mu ?

Artabilirde dusebilirde. Fakat unutma zaten google kesinti yapacak paran kesinlesince gorursun onu. Soyledigin gibi yeni adsense acip onada farkli kanallar baglaman daha iyi olur tabii.

farklı adsense aynı isim ve aynı bankaya açamazsın

bide aynı ipden girersen sürekli 2sinede 2 adsense banlanır ona göre.

cokmuş ya :/ neyse arada bi ilk adsenseye kanal bağlarım

---------- Mesaj saat 14:41:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:39:11 civarında gönderildi. ----------

hocam hemsi spam kanallar 150 video var içlerinde cok mu az ?

çook az tabi. benim 1 tane kanal var, bi tane günlük dizi buldum günde 20 tl alıyorum bazen 5 bazen 10 ama tek kanalla. Dizi bul günlük yayınlanan yabancı keyfine bak.

çook az tabi. benim 1 tane kanal var, bi tane günlük dizi buldum günde 20 tl alıyorum bazen 5 bazen 10 ama tek kanalla. Dizi bul günlük yayınlanan yabancı keyfine bak.

Arkadas adsenseden bahsediyor yanliz. Unlem gibi bi bela var ondada, duzenli video atmak ne mumkun? Hele birde dizi :D

aynen hocam ben kanalı actıgım gün 150-200 video atıyorum hepsi o sonrası hep ünlem oluyor

videoyap kullanıyosan çerçeve ve video rengi efektiyle çok az ünleme düşüyo bana.

150 mb sinir var. Buldugun dizi normal dizilerden daha kisa heralde? Cunku genelde 40 dakika civari oluyolar, oda ortalama 300-400 mb civari oluyor boyut olarak.

Spamı cok yanlıs anlıyorsunuz kardesım cook. 29x150=4350 video ve kazanç 15 lira ugrasmaya degmez az vıdeo at öz video at.

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

yaw bu ünlem iyice canımı sıkmaya başladı. :( arkadşın dediği gibi 150 200 hadi bilemedin 500 video atıyorum sonrası ünlem. ! klavyeden ünlem tuşunu sökecem o derece nefret ettirdi :D

bende 30 kanal var 6k video var kazanç günlük 15tl :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri