güvenli spam ve sabit kazanç

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Kanallar sağlam kaldığı sürece uzun bir müddet düşüş yaşamazsın ancak kanalların sağlam kalacağını kimse garanti edemez.

bende tek adsense tek kanal çalışıyorum açıkçası korkuyorum kapanırsa kanalım veya adsensim banlanırsa bir B planım yok diye. Açıkçası kardeşimin adına bir adsense başvurusu düşünüyordum fakat senin yazını okuyunca korktum bojan kardeş. Ben ya iş yerinde yada evde giriş yapıyorum kanallara. başka bir adsense açarsam kardeşimin adına bunada ya evde yada işyerinde gireceğim. az çok tek kanal bişeyler kazanıyorum çok şükür benim için sakıncalı olurmu bu? hiç bulaşmayıp tek adsenseylemi yoluma devam etsem?

Oldukca iyi kazaniyosan bildigin yoldan devam

Benim adsensede para kazanması kapatılmış kanal bağlı galiba bulamadım adsenseyi yeni maile bağlasam 0 gibi olur mu nasıl yapıcaz onu?

para kazanma kapatilirken neden olarak kanalin ismi bilgilendirme mailinde gecer

Tüm kanalları temizledim adsenseden para kazanması kapatılan ama g+ yöntemiyle para kazanmasını açmadan direk sildim veri araçlarından sorun ondan olabilir mi acaba:)

Kardeş spam yaparkende kaliteli spam yapın. 29 Kanala 15 TL Çoook az. Az biraz kategori çalışın telifsiz, uzun videolu, Video arası reklamları açın, kanal resmi, tasarımı ayarlayın, öyle yapın spamı da, bakın hem abone hem izlenim güzel güzel gelir.

videoyap kullanıyorsn ilk yei açtıgın kanala özgün video kısmından 10 tane video yükle 10'ar dakika ara ile bunların bitmesini bekle bunların yüklemesi bittikten sonra yavastan spama basla 3 dk arayla olsun onlarda arka arkaya gönderme birde atacagın baslık etiket açıklama icin tam özgün baslık açıklama olustur bazı kategoriler hasas youtubede kıl kapıyor mesela film animasyon kategorisi özellikle daha cok ünleme düsen bir kategori öle arka arkaya göndermekle hepsini bi anda kanalını spama düsürür ünlem yagar sonra çerçeve resim açma kesme işlemleride işine yarayacaktır

farklı adsense aynı isim ve aynı bankaya açamazsın

bide aynı ipden girersen sürekli 2sinede 2 adsense banlanır ona göre.

benim 2 adsense var birine kendim başvurdum birini de başka birinden aldım

adsenselerde Iban nolar farklı ama isimler aynı

aynı banka ama şubeler farkı

adsense bilgileri ikisi de birbirinden farklı

sorun yaratır mı bojan54 hocam.

benim 2 adsense var birine kendim başvurdum birini de başka birinden aldım

adsenselerde Iban nolar farklı ama isimler aynı

aynı banka ama şubeler farkı

adsense bilgileri ikisi de birbirinden farklı

sorun yaratır mı bojan54 hocam.

farklı isim tabi ki sorun yaratmaz ama aynı ipden girersen yaratma riski var.

farklı isim tabi ki sorun yaratmaz ama aynı ipden girersen yaratma riski var.

isimleri aynı yaptım farklı yapınca ödeme de sorun oluyormuş sanırım.

yani banka hesabındaki ismi ile adsense hesabında isimi

yani şuanda 2 adsenseninde isimleri aynı banka aynı şubeler farklı.

Evet adsense ve banka aynı isim olmak zorunda. Sen genede fazla girme diğer adsense dostum :D

farklı adsense aynı isim ve aynı bankaya açamazsın

bide aynı ipden girersen sürekli 2sinede 2 adsense banlanır ona göre.

aynı ipden sürekli 3 adsenseye girse banlanmaz hocam :)
ama yinede sık sık girmemekte ve çerezleri silmekte fayda var

---------- Mesaj saat 18:00:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:59:16 civarında gönderildi. ----------

Evet adsense ve banka aynı isim olmak zorunda. Sen genede fazla girme diğer adsense dostum :D

adsense ismiyle banka hesabı ismi aynı olmak zorunda değil

---------- Mesaj saat 18:05:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:00:19 civarında gönderildi. ----------

kardeşim banka hasebı ismiyle adsense ismi aynı olmasada olur sıkıntı yok
10 tanede adsensen olsa giriş çıkış yapsan yine sıkıntı yok

aynı ipden sürekli 3 adsenseye girse banlanmaz hocam :)
ama yinede sık sık girmemekte ve çerezleri silmekte fayda var

---------- Mesaj saat 18:00:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:59:16 civarında gönderildi. ----------

adsense ismiyle banka hesabı ismi aynı olmak zorunda değil

---------- Mesaj saat 18:05:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:00:19 civarında gönderildi. ----------

kardeşim banka hasebı ismiyle adsense ismi aynı olmasada olur sıkıntı yok
10 tanede adsensen olsa giriş çıkış yapsan yine sıkıntı yok

teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. kafamda baya bi sıkıntı yaratıyordu bu olay sayenizde çözüldü. zaten bugün google amca bana çok güzel de bi süpriz yaptı ilk adsensenin pin i bugün elime geçti daha ne olsun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri