Güvenlik Görevlisi ve Küçük Velet Atışması

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamlar bir harika.Özgürlüğün,Özgüvenin tavan yaptığı ülke.

Zamanında 70 milyon Kızıl deriliyi Katlederek Bugünlerin Özgürlüğü ve özgüveni Tavan yapan bir Ülke sayılmaz bence
Siyah, Beyaz Irkçılığının Yaşandığı bir ülkede ne özgürlük nede özgüven vardır.!

(Bu sadece bir yorum Amacım tartışmak Teğil. Emeğine sağlık)

videoya güldüm ama yorumun da gereksiz bir şekilde abd yi yüceltmene şaşırdım.

Zamanında 70 milyon Kızıl deriliyi Katlederek Bugünlerin Özgürlüğü ve özgüveni Tavan yapan bir Ülke sayılmaz bence
Siyah, Beyaz Irkçılığının Yaşandığı bir ülkede ne özgürlük nede özgüven vardır.!

(Bu sadece bir yorum Amacım tartışmak Teğil. Emeğine sağlık)

Geçmişi kanlı olabilir kardeşim,ama şuanki yaşayış tarzlarına bak bakalım bi.
Rahatlık,özgüven hatsafada adamlarda.Bu bir gerçek.

---------- Mesaj saat 14:53:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:05 civarında gönderildi. ----------

videoya güldüm ama yorumun da gereksiz bir şekilde abd yi yüceltmene şaşırdım.

yüceltme derken? abdyi yücelttiğim felan yok,sadece özgür bir ülke oldugundan bahsettim.Aynı şeyi türkiyede görebilir msiin?

Geçmişi kanlı olabilir kardeşim,ama şuanki yaşayış tarzlarına bak bakalım bi.
Rahatlık,özgüven hatsafada adamlarda.Bu bir gerçek.

---------- Mesaj saat 14:53:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:05 civarında gönderildi. ----------

yüceltme derken? abdyi yücelttiğim felan yok,sadece özgür bir ülke oldugundan bahsettim.Aynı şeyi türkiyede görebilir msiin?

Amerika'da 'ırkçı karar' gösterileri büyüyor
ABD'de 17 yaşındaki siyahi Trayvon Martin'i şüpheli tavırlar sergilediği gerekçesiyle silahla öldüren beyaz mahalle bekçisi George Zimmerman'ın suçsuz bulunması üzerine başlayan gösteriler devam ediyor.
Craig Ruttle

Bu demektir ki senin dediğin Amerikada Hiç bir zaman olmayacak. Ve bir videodan Gördüğün manzaraların ABD'nin bu kadar reklamını yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
Amerika için hiç bir zaman özgüveni yüksek olmayacak...

Ayrıca : Tarihin çöplüğündeki Türkler!? Diyen bir amerinkayı övmenin nekadar akıl karı olduğunu ben düşünemiyorum bile..

Türkiyede özgürlük daha önce yoktu Şimdi var..
Eskiden bir kuran kursuna giderken bize elimizde ki kitapları saklamamızı söylerdi. Şimdi öyle bir durum söz konusu değil bile..
Ayrıca bu Ülkede özgürlüğünü yaşayamayan tek insanlar Dinine bağlı olarak yaşayan insanlardır..
bu sorunda yavaş yavaş kalktığı için başkalarının özgürlükleri engelleniyor herhalde öyle mi ?..
bu ülkede herkes özgürdür ve hiç kimse bunu inkar edemez.
Boşuna Dememiş .. Bilge Atam : Ya sev, Yada Terket..
Bu benim düşüncem.. saygılar

Abi adam özgür ülke dedi diye söylediğiniz laflara sizin ırkçılık dediğiniz şey amerikanın sadece fakir mahallelerinde olan şeyler gidin bi gezin ondan sonra karar verin bugun amerika zenciler sayesinde para kazanırken ne ırkçılığından bahsediyosunuz siz ?

not ; türkiye özgür değil lafınada kesinlikle katılmıyorum

Amerika'da 'ırkçı karar' gösterileri büyüyor
ABD'de 17 yaşındaki siyahi Trayvon Martin'i şüpheli tavırlar sergilediği gerekçesiyle silahla öldüren beyaz mahalle bekçisi George Zimmerman'ın suçsuz bulunması üzerine başlayan gösteriler devam ediyor.
Craig Ruttle

Bu demektir ki senin dediğin Amerikada Hiç bir zaman olmayacak. Ve bir videodan Gördüğün manzaraların ABD'nin bu kadar reklamını yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
Amerika için hiç bir zaman özgüveni yüksek olmayacak...

Ayrıca : Tarihin çöplüğündeki Türkler!? Diyen bir amerinkayı övmenin nekadar akıl karı olduğunu ben düşünemiyorum bile..

Türkiyede özgürlük daha önce yoktu Şimdi var..
Eskiden bir kuran kursuna giderken bize elimizde ki kitapları saklamamızı söylerdi. Şimdi öyle bir durum söz konusu değil bile..
Ayrıca bu Ülkede özgürlüğünü yaşayamayan tek insanlar Dinine bağlı olarak yaşayan insanlardır..
bu sorunda yavaş yavaş kalktığı için başkalarının özgürlükleri engelleniyor herhalde öyle mi ?..
bu ülkede herkes özgürdür ve hiç kimse bunu inkar edemez.
Boşuna Dememiş .. Bilge Atam : Ya sev, Yada Terket..
Bu benim düşüncem.. saygılar

yazmıyım yazmıyım dedim de, türkiyede özgürlük mü var? bir kız ile erkeğin aynı evde yaşamasının yasak olduğu ülkede mi? :eek:

bonna haklı lisede silah getirmeyen siyah yok adamların özgüveni yüksek burada bu Türkiyede olsa güvenlik görevlisi işten atılır :D

Konunun ilk mesajı tartışmaya açık.Konunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum.

Ülkeyi beğenmeyen gider amerikada yaşar arkadaş bu kadar basit yani, uzatmanın manası yok :D

Konunun ilk mesajı tartışmaya açık.Konunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum.

Ülkeyi beğenmeyen gider amerikada yaşar arkadaş bu kadar basit yani, uzatmanın manası yok :D

Olayı nerelere getirdiniz be. Aslında arkadaşın anlatmak istediğini yaşıyoruz bu konuda.

Adam olay Türkiye'de olsa böyle olur demiş. Haklı hepimiz bir arkadaşımız ayağı takılsa tutup kaldırmadan önce kahkaha atan bir toplumuz.

Her ne olursa olsun vatanımı seviyorum. Ama gerçekler ortada.

Hay arkadas ya,bir eglence videosundan,super islerin cikarildigi yapildigi bir videodan cikarmamiz gereken konu varken yine bir gorus farkidir,siyasetdir,karsilikli yazilanlara atismadir Turk oldugumuzu belli ettik yani.

Birakin o ulkeyi bu ulkeyi tartismayi,onlarin bizim neyi iyi neyi kotu yaptigimizi.

Adamlarda bu ozguven varmi var,bu yetenek varmi var videoda,olay bu.Ulkeyi yaptiklarini filan niye karistiriyorsunuz.Butun ulkeler karada bi bizim ulkemizmi AK sanki..

Bu huylarimizdan arinmadigimiz surece anca onlar bunu yapti bunlar bunu yapti sozleri ile tartisir atisir boyle gelir boyle gideriz.Karnini doyuruyormu siyaset ? Doyurmuyor,O ulkenin yaptigi zulum yada ne varsa yapma deyince sen duruyorlarmi durmuyorlar.Birakinda sesimizin gucumuzun yetmeyecegi seyleri ekmegimize bakalim.

Aman biz ne guzel ulkeyiz,ne super ulkeyizde kalkmis baska ulkelerin yaptigini gecmisini sorguluyoruz.ilk once bi kendimize bakalim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri