Güzel film önerileri (Yaptım)

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Yıldızlar Arasında - Bilim kurgu sevenler için 10 numara film zaman yolculuğuna ve uzaya çok güzel değinmişler film gelecekte geçiyor öneririm
Yıldızlar Arasında – Türkçe Altyazı izle | Film Dizi Evreni

Aynı Yıldızın Altında - 10 numara aşk filmidir 2 hasta gencin birbirine olan aşkını anlatıyor film çok güzel aşk filmi pek sevmem ama hem kitabını hem filmini büyük bir keyifle okudum izledim.
Aynı Yıldızın Altında izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Esaretin bedeli - Prestij - Sihirbaz - Para avcısı - Limitless - bunlar bana göre efsane konu vs yazmaya gerek duymuyorum

Sihirbazlar Çetesi - Sihirbazlar üzerine çok eğlenceli film soygun da var eğlenceli film izlemek isteyenlere öneririm ama ağır illicu bunlar :D
Sihirbazlar Çetesi izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Çelik Yumruklar - Gerçekten süper film hem bilim kurgu hem sevgi dram filan hepsi bir filmde çok iyi işlemişler filmde bir çocuk var çok sevimli sadece o çocuk için izlenir bu film ama robot savaşlarıda çok kaliteli helede final dövüşü
Çelik Yumruklar

Yaşam şifresi - Ordu ve zaman yolculuğu paradoksları üzerine güzel film ama fazla kafa yormaz zevk verir mi derseniz verir ama çok az da olsa sıkabilir biraz eski film
Yaşam Şifresi (2011) Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Akıl oyunları - Çok iyi film zeka üzerine diyeyim zeki insanların filmlerini sevenler kesinlikle izlesin derim.

Akıl Oyunları – A Beautiful Mind 720p ( Türkçe Dublaj ) izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni - Sayfa 13

Başlangıç - Rüyaları kontrol etme üzerine 10 numara film gerçekten en iyi bilim kurgulardan efsanedir izlemeyen kalmasın

Başlangıç

Wanted - Çok iyi aksiyon filmi Morgan Freeman,Angelina Jolie senaryosuda gerçekten iyi aksiyon severler için 10 numara film

Aranıyor, Wanted izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

12 maymun - Efsane film izlemeyen kalmasın biraz eski ama çok iyi film hatta severleri varsa dizisi çıktı 1 sezon 2. sezon onayı aldı filmi sevenler diziyide bitirsin derim

12 Maymun, Twelve Monkeys izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

After life - Diriliş - Aslında anlaşılmayacak bir film çözemiyorsun filmin sonuna kadar ne oluyor ne bitiyor bu adamlar bize ne gösteriyor diye ama anladıktan sonra film çok iyi oluyor ANLAMAYANLAR LİNKTE ALTINA YORUM YAZDIM FİLMİ İZLEDİKTEN SONRA OKUYUN HADİ LAN diye bir tepki vereceksiniz :D
Diriliş - After Life Türkçe Dublaj izle | Film Dizi Evreni

Tracers - Güzel aksiyon filmi sokak koşusu vs sevenler kesin izlesin derim

Tracers izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Ceset - 10 numara fransız filmi bu filmi izleyip sonunu tahmin edebilen yok sonunda olayı anladıgınızda çok mükemmel oluyor herşeyi çözüyorsunuz zaten filmin sonunda herşeyi anlatıyor bunda birşey söylemeye gerek yok

Ceset izle Türkçe Dublaj | Film Dizi Evreni

TÜRK FİLMLERİNDEN TEK SEVDİĞİM AŞK FİLMİ - Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku
Erdal Beşikçioğlu'nu Behzat Ç den sevdiğimdende olabilir ama film bana çok farklı geldi aşk filmlerinin konusuna uymuyor herkez gibi aynı şeyi yapmamışlar çok iyi film o yüzden izlenir güzel film

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku izle | Film Dizi Evreni

Görevimiz tehlike 4 : izlemeyen yoktur zaten ama yinede yazayım aksiyon deyince akla görevimiz tehlike gelir :D
Görevimiz Tehlike 4 Türkçe Dublaj izle | Film Dizi Evreni

WİLD CARD Jason Statham abimizin güzel bir filmi KUMAR sevenler izlesin abi
Wild Card HD İzle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Çakma Polisler - Hep aksiyon bilim kurgu önerdik birazda eğlenceli vereyim
beni acayip güldürdü birazda gençlik filmi yaşlı abilerimiz uzak dursun sıkar :D
Çakma Polisler, Let’s Be Cops izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Kelebek Etkisi - Zaman yolculuğunun aslında çok da iyi bir şey olmadığını gösteren filmlerdendir filmin adındaki Kelebek etkiside ordan gelir kelebek etkisinin kelime anlamı " bir sistemin başlangıç verilerindeki küçük değişikliklerin büyük ve öngörülemez sonuçlar doğurabilmesine verilen addır"

4-5 veya 5 seriydi bu film 1. sini seven hepsini izleyebilir yani

Kelebek Etkisi izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Dolandırıcılık Sanatı - Çok iyi film soygun ve dolandırma üstüne normal bir soygun filmi değil bir o kadar aksiyonlu ama daha zekice
Dolandırıcılık Sanatı izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Atlantic Rim - Çok iyi aksiyon filmidir dev robotlar gelecekte savaşlar vs aksiyon ve bilim kurgu sevenleri buluşturan bir film

Atlantik Savaşı, Atlantic Rim Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

Büyük Kumar - Çok iyi film zeki adam mı dersin kumar mı dersin para mı dersin hepsi var 10 numara film
Büyük Kumar, Runner izle Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni

İZLEDİĞİM EN İYİ SOYGUN FİLMİ : İçerdeki Adam
Yorum yok dehşet ül vahşet film :D
İçerideki Adam – Inside Man Full HD izle 720p izle Tek Part İzle | Film Dizi Evreni - Sayfa 2

Şimdilik benden bu kadar daha aklıma geldikçe yazarım bu arada anlamadıgınız izlemede kararsız kaldığınız film vs varsa yazın çözeriz :D

Son düzenleme:
Akıl oyunları kafam yoğunken izlemiştim. İnanın 20 dakika dayanabildim. Hiçbir şey anlamamıştım filmden. Tekrar izlemeye korkuyorum. Yine anlamayıp kendimi salak gibi hissetmek istemiyorum açıkçası :)

Zaman ayırıp detaylı bir şekilde yorumlayıp yazdıgınız için teşekkürler

Hem reklam hemde bir öneri olmuş gibi :)

Akıl oyunları kafam yoğunken izlemiştim. İnanın 20 dakika dayanabildim. Hiçbir şey anlamamıştım filmden. Tekrar izlemeye korkuyorum. Yine anlamayıp kendimi salak gibi hissetmek istemiyorum açıkçası :)

:D abi şimdi öncelikle kesinlikle kafan yoğunken izleme kafan boşken şöyle gece filan aç kahvenle birlikte başla zaten sonlarına doğru çözüyorsun

---------- Spam Engelliyici 20:24 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------

Hem reklam hemde bir öneri olmuş gibi :)

Yok hocam film sitesiyle uğraşmıyorum bayadırda böyle bir konu vardı aklımda hep dedim bari yabancıya gitmesin :D

Sen yine iyi yapmışsın 20 dkda terk etmişsin ben tamamını anlayamadan izledim kafam neye takıldıysa o ara :D

Bu arada 7 Piskopat filmide efsanedir beyler izlemeyen varsa kesin izlesin

Bana daha çok site reklamı gibi geldi :D bu arada şuan aklımda olan psikoloji filmi olarak 2014 yapımı " eliza graves "

kesinlikle izlemelisin.
imdb puanı 8.1 ama bence 8.5 falan olmalı. :)
başyapıtlardan.

Bana daha çok site reklamı gibi geldi :D bu arada şuan aklımda olan psikoloji filmi olarak 2014 yapımı " eliza graves "

:) Zindan Adasına benzettim filmi fragmandan ama konusu tabiki başkadır zindan adasındaki konu farklı deli olduğuna inanmak isteyen bir adam filan bu arada zindan adası izlemeyen izlesin beyler efsanedir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri