direk konuya girecem madem ki yakısıklı değilim bari kameranın megapikselini yükselteyim dedim şöyle güzel fotoğraf makınası olan arkadaşlar varsa konusalım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
güncel biraz yüksek megapikselli birşeyler bakıyorum arkadaşlara ilgisi için teşekkür ediyorum
Fotoğraf makinalarında öyle ahım şahım megapixel gerekmiyor hocam. Kullanana ve lense bağlıdır çekeceğin fotoğraf.
Makina bir yere kadar götürür seni gerisi lense kalır. FF makina ve 85mm f/1.4 lens al ve iyi biri tarafından portre fotoğrafın çekilsin dakikasında 500 like alırsın. Bunun diyaframı, isosu, filtresi, ışığı,enstantane ayarı var.. Otomatik modunda çekersen bir işe yaramaz. Yani demek istediğim iyi bir fotoğraf makinası istiyorsunuz ama işte öyle kamerayı aldığın gibi tek tuşa basıp focuslayıp sonra tam basıp foto çekince efsane bir şey çıkmıyor karşınıza. Tecrübe gerektiren iş bu ve para gerektirir. Çünkü her lensin kullanım alanı farklıdır.
böyle 2.000 lık olanlar varya onlar güzel çekim yapıyor 2.elleride ucuza geliyor oyle bişi düşünüyorum
böyle 2.000 lık olanlar varya onlar güzel çekim yapıyor 2.elleride ucuza geliyor oyle bişi düşünüyorum
ben varım![]()
https://fotografium.com/urun/canon-650d-18-55mm-lens-dslr-fotograf-makinesi
aynısı var bende. vatandan alınma sadece bendeki lens 18-55mm III yani burdakinden daha iyi. garantili faturalı tertemiz 1500'e veririm.
0 ı 1.750 olan ürünü mü 1500 e vereceksiniz hocam![]()
kaça veriyim 750 ye mi
1.750 lik ürünü 1.500 e vermek olur mu ne kadar ucuz 1.600 e anlasalım
lan bi yürü git işine yaa mübarek gün. piyasayı bilmiyosn makineden bişeyden anlamıyosun gelmiş burda ağzını sallıyosun. 3 aylık 5-6 kez anca kullandığım sıfır gibi ürünü sana öldü fiyatına mı vereceğim. hadi hepsini geç. mal benim istediğim fiyata satarım.
ben almadıktan sonra istediğin fiyata satmanın bir anlamı kalmıyor biliyon dimi ? Makına 3 aylıkmış ee napalım yani 2. el değil mi ? oldu o zaman aldığın yere git bu 3 aylık alın bunu 0 diye raflara koyun de![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.