Haber Takipçileri İçin Youtube Video Kategori Önerisi

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Büyütmeyi hedeflediğim facebook "yerel haber" sayfam var ulaşmak istediğim hedef (100.000) beğeni.Bir şekilde ulaşırım bu beğeniye organik olarak.

Şimdi bu sayfaya yerel firmalardan reklam almak yanı sıra, dönüyorum dolaşıyorum herşeyi youtube'a bağlamaya çalışıyorum :D

Şimdi 100.000 beğenili bir facebook yerel haber sayfamızı sahibi olduğunuzu düşünün.

Ve bir youtube kanalı açtık.
Kullanıcıları rahatsız etmeden zaman zaman video paylaşıcaz.
Sorum şu ki; paylaşacağımız videoların kategorisi ne olmalı.
Hangi tür videolar ile facebook'dan youtube'a iyi çıkış yaparız(haber sayfası için).

Siz böyle bir sayfanın üyesi olsanız;
Örnek veriyorum;

Haberle ilgili video'yamı tıklarsınız.

Değiştiriyorum

-Kedi, sevimli hayvanların komik videolarına mı tıklarsınız
-Car Crash(Trafik/Araba Kazası) videolarına mı tıklarsınız
-İlginç Bilgiler videolarına mı tıklarsınız

Sakın yanlış anlaşılmasın beyin fırtınası yapıyoruz, yerel haber sayfası takipçisi olduğunuzu düşünerek neyi görseniz tıklardınız bu konuda fikirlerinizi bekliyorum, ben 4 kategori örnek verdim.

Veya bambaşka bir fikirde belirtebilirsiniz 100.000 beğenili yerel haber sayfası için.

Tarafsız haber olması önemli, kategori olarak, yerel bölgenin haberleri, kaynakları, turistik yerleri, geçmişleriyle ilgili haberler olabilir.

Tarafsız haber olması önemli, kategori olarak, yerel bölgenin haberleri, kaynakları, turistik yerleri, geçmişleriyle ilgili haberler olabilir.

Hocam tesekkur ederim ama soruyu yanlis anladiniz galiba.Kimsenin fikri yokmu arkadaslar?

Facebookta genelde her tür sayfa her tür videoyu paylaşıyor önerdiğiniz hayvan veya kaza fail gibi viral videolar hitlenirken genelde hangi sayfanın paylaştığı önemsenmeden kişisel zevklere göre şekil alıyor ama şu da varki haber sayfasının özelliği kaybolmasın derseniz haber içeriğinizi iyi ve hızlı tutmanız gerekiyor bu arada hazır viral video paketlerimizi profilimdeki satış konusu üzerinden inceleyebilirsiniz :)

Bunu önceden bilemezsin mesela ben ilginç bilgiler videolarına ilgim vardır, bir başkasıda kedi, köpek, komik vs. videolarına ilgisi vardır. Yani bunu sen gözlemliyeceksin. Mesela her 2 saatte bir farklı kategorilerden video paylaş, sayfanın takipçileri hangi kategoriye daha çok ilgi gösterirse o içeriğe ağırlık ver ama bana göre şuda büyük etken video başlığı ve video küçük resimi ilgi çeken her tür video tıklanıyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri