Arkadaşlar merhaba
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Büyütmeyi hedeflediğim facebook "yerel haber" sayfam var ulaşmak istediğim hedef (100.000) beğeni.Bir şekilde ulaşırım bu beğeniye organik olarak.
Şimdi bu sayfaya yerel firmalardan reklam almak yanı sıra, dönüyorum dolaşıyorum herşeyi youtube'a bağlamaya çalışıyorum
Şimdi 100.000 beğenili bir facebook yerel haber sayfamızı sahibi olduğunuzu düşünün.
Ve bir youtube kanalı açtık.
Kullanıcıları rahatsız etmeden zaman zaman video paylaşıcaz.
Sorum şu ki; paylaşacağımız videoların kategorisi ne olmalı.
Hangi tür videolar ile facebook'dan youtube'a iyi çıkış yaparız(haber sayfası için).
Siz böyle bir sayfanın üyesi olsanız;
Örnek veriyorum;
Haberle ilgili video'yamı tıklarsınız.
Değiştiriyorum
-Kedi, sevimli hayvanların komik videolarına mı tıklarsınız
-Car Crash(Trafik/Araba Kazası) videolarına mı tıklarsınız
-İlginç Bilgiler videolarına mı tıklarsınız
Sakın yanlış anlaşılmasın beyin fırtınası yapıyoruz, yerel haber sayfası takipçisi olduğunuzu düşünerek neyi görseniz tıklardınız bu konuda fikirlerinizi bekliyorum, ben 4 kategori örnek verdim.
Veya bambaşka bir fikirde belirtebilirsiniz 100.000 beğenili yerel haber sayfası için.
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Büyütmeyi hedeflediğim facebook "yerel haber" sayfam var ulaşmak istediğim hedef (100.000) beğeni.Bir şekilde ulaşırım bu beğeniye organik olarak.
Şimdi bu sayfaya yerel firmalardan reklam almak yanı sıra, dönüyorum dolaşıyorum herşeyi youtube'a bağlamaya çalışıyorum
Şimdi 100.000 beğenili bir facebook yerel haber sayfamızı sahibi olduğunuzu düşünün.
Ve bir youtube kanalı açtık.
Kullanıcıları rahatsız etmeden zaman zaman video paylaşıcaz.
Sorum şu ki; paylaşacağımız videoların kategorisi ne olmalı.
Hangi tür videolar ile facebook'dan youtube'a iyi çıkış yaparız(haber sayfası için).
Siz böyle bir sayfanın üyesi olsanız;
Örnek veriyorum;
Haberle ilgili video'yamı tıklarsınız.
Değiştiriyorum
-Kedi, sevimli hayvanların komik videolarına mı tıklarsınız
-Car Crash(Trafik/Araba Kazası) videolarına mı tıklarsınız
-İlginç Bilgiler videolarına mı tıklarsınız
Sakın yanlış anlaşılmasın beyin fırtınası yapıyoruz, yerel haber sayfası takipçisi olduğunuzu düşünerek neyi görseniz tıklardınız bu konuda fikirlerinizi bekliyorum, ben 4 kategori örnek verdim.
Veya bambaşka bir fikirde belirtebilirsiniz 100.000 beğenili yerel haber sayfası için.