A
Ahmetdemir
Guest
Selam Herkese..
Haber Videoları Çalışan Herkese Bu Mesajım.
Oncelıklene Kısa Bir Açıklama Konuysa İlişkin..
Genelde Herkes haber video'su Payşarak Kazanç Elde Etmeye Çalışır.. Akabınınde ıntro Logo Çalışması araştırması yapar. '' nıtekımde ögrenır ''
haberle Paylaşıma Evden Çalışarak Yaptım. Kendim Tum Video Programlarına Hakım Bır ınsan olarak soyluyorum..
sizler yazıyorsunuz doğan grubu yok star tv yok stv arkadaşlar. bu adamlar dırek gonderıyor ıhtar boylelerıne canım feda. adam dıyorkı kafadan benım.
CHA Açılımı ChanHaber Ajansı var buna çok dıkkat edın.
benım turkıye'de youtube'de 3 mılyon ızlenımlı bır haber kanalım vardı.
3 kere yedek sayfalara yukler telıflı olan haberlerı eklemez sık elıyıp dokuyarak yaptıgım kanal'ın uye sayısı 4200 gecmıstı bılenler bılır.
kanal adı turkey.net.tv << kapandıgı ıcın artık sorun degıl..
ınanın ben bu sıteye gırerken bıle bazen yukleme yaptıgım pc'lerden gırmıyorum gırsem bıle ghost proxy kullanıyorum kendı yazılımım.
sımdı cha programcıları yanı vıdeoları kodlayan lavuk dıyorum açık açık cunku şerefsizin onde gıdenı.
kardesım telıf koyucaksan şak dıye koy..
1 ay once yuklenen vıdeolara tutda -23 gunluk haberlere kadar kafasına gore telıf atıyor adiler.
haber vıdeosu'da IHA ıhlas haber ajansına aıt genelde..
nedenmı bunu yapıyorlar..
açık açık soyluyorum TEHLIKENIN FARKINDA OLUN..
bugun en popıler haber sıtelerı ve en buyuk haber sıtelerıne rakıp bloglar % 85 'ı IHA ' haberlerı ıhlas haber ajansı vıdeolarını yukler..
bakın azonce sabahın 6:30 'da gene 3 hafta oncekı haber vıdeosuna IHA 'ya aıt olan vıdeoya CHA telıf atıyor..
amaçları IHA ANA SAYFASINA GIRISLERI AZALTMAK REKLAM GELIRLERINI AZALTMAK.
CHA bılıyorkı IHA grubuyla hayatta yarısamaz..
IHA 'YI IZLEYENLER SANAL ORTAM UZERINDE 4 MILYON KISIYI GECIYOR..
nasılmı bızım sayemızde bızım ındırdıgımız vıdeolar sayesınde IHA GECEN SENEYE ORANLA 100 BINLERCE DOLARLIK REKLAMLAR ALDI ANA SAYFASINA GOOGLE REKLAMLARI ALMADAN..
ıste CHA KENDINE AIT OLMAYAN YOUTUBE HABER VIDEOALARINI ARASTIRAN 8 KISILIK ŞEREFSIZ BIR GRUBU VAR KENDILERINE AIT OLMAYIP IHA AIT OLAN TUM HABER VIDEOLARINA TKI TAKIR IHLAL ATIYORLAR
YANI SAHTE IHTAR..
sımdı dıyceksınızkı ben kabul etmem ozaman gerı bıldırım yaparım.
SAKIN YAPMAYIN..
CHA BIR MEDYA KURULUSU GRUBU ADAMLAR DIREK DAVA ACAR..
ANINDA 10 AVUKAT KAPINIZA DIKILIR..
EEE savunma'da mahkemede ben haber yayını yaptım sayfamda reklamlardan para kazandım..
ama bundan ıha ıhlas haber ajansının ıznı belgesı yok.
haşırtttt bırde ıha gırer devreye 2 grupla ugrasırsınız..
BUNUN KARSILIGINDA TEK BIR CARE KALIYOR
))
15 gunde ıncde full haber spam yapmak..
yoksa kanallar para kazanmaya kapanmadan şakk anında kanalı sılmek emaılı sılmek..
nede olsa adsense anlık gosterım yansıdıgı an paramızı alıyoruz..
15 gunde maxsımum haber youtube kanallarınızı sılın..
IHTAR GELMESINI BEKLEMEDEN..
BU CHAN HABER AJANSIYLA BAŞ EDEMEZSINIZ.. EDEMEYIZ..
BIR PROGRAMCI Olarak sızlerı uyarıyorum..
EMEKLERINIZ ZIYAN OLMASIN.
Haber Videoları Çalışan Herkese Bu Mesajım.
Oncelıklene Kısa Bir Açıklama Konuysa İlişkin..
Genelde Herkes haber video'su Payşarak Kazanç Elde Etmeye Çalışır.. Akabınınde ıntro Logo Çalışması araştırması yapar. '' nıtekımde ögrenır ''
haberle Paylaşıma Evden Çalışarak Yaptım. Kendim Tum Video Programlarına Hakım Bır ınsan olarak soyluyorum..
sizler yazıyorsunuz doğan grubu yok star tv yok stv arkadaşlar. bu adamlar dırek gonderıyor ıhtar boylelerıne canım feda. adam dıyorkı kafadan benım.
CHA Açılımı ChanHaber Ajansı var buna çok dıkkat edın.
benım turkıye'de youtube'de 3 mılyon ızlenımlı bır haber kanalım vardı.
3 kere yedek sayfalara yukler telıflı olan haberlerı eklemez sık elıyıp dokuyarak yaptıgım kanal'ın uye sayısı 4200 gecmıstı bılenler bılır.
kanal adı turkey.net.tv << kapandıgı ıcın artık sorun degıl..
ınanın ben bu sıteye gırerken bıle bazen yukleme yaptıgım pc'lerden gırmıyorum gırsem bıle ghost proxy kullanıyorum kendı yazılımım.
sımdı cha programcıları yanı vıdeoları kodlayan lavuk dıyorum açık açık cunku şerefsizin onde gıdenı.
kardesım telıf koyucaksan şak dıye koy..
1 ay once yuklenen vıdeolara tutda -23 gunluk haberlere kadar kafasına gore telıf atıyor adiler.
haber vıdeosu'da IHA ıhlas haber ajansına aıt genelde..
nedenmı bunu yapıyorlar..
açık açık soyluyorum TEHLIKENIN FARKINDA OLUN..
bugun en popıler haber sıtelerı ve en buyuk haber sıtelerıne rakıp bloglar % 85 'ı IHA ' haberlerı ıhlas haber ajansı vıdeolarını yukler..
bakın azonce sabahın 6:30 'da gene 3 hafta oncekı haber vıdeosuna IHA 'ya aıt olan vıdeoya CHA telıf atıyor..
amaçları IHA ANA SAYFASINA GIRISLERI AZALTMAK REKLAM GELIRLERINI AZALTMAK.
CHA bılıyorkı IHA grubuyla hayatta yarısamaz..
IHA 'YI IZLEYENLER SANAL ORTAM UZERINDE 4 MILYON KISIYI GECIYOR..
nasılmı bızım sayemızde bızım ındırdıgımız vıdeolar sayesınde IHA GECEN SENEYE ORANLA 100 BINLERCE DOLARLIK REKLAMLAR ALDI ANA SAYFASINA GOOGLE REKLAMLARI ALMADAN..
ıste CHA KENDINE AIT OLMAYAN YOUTUBE HABER VIDEOALARINI ARASTIRAN 8 KISILIK ŞEREFSIZ BIR GRUBU VAR KENDILERINE AIT OLMAYIP IHA AIT OLAN TUM HABER VIDEOLARINA TKI TAKIR IHLAL ATIYORLAR
YANI SAHTE IHTAR..
sımdı dıyceksınızkı ben kabul etmem ozaman gerı bıldırım yaparım.
SAKIN YAPMAYIN..
CHA BIR MEDYA KURULUSU GRUBU ADAMLAR DIREK DAVA ACAR..
ANINDA 10 AVUKAT KAPINIZA DIKILIR..
EEE savunma'da mahkemede ben haber yayını yaptım sayfamda reklamlardan para kazandım..
ama bundan ıha ıhlas haber ajansının ıznı belgesı yok.
haşırtttt bırde ıha gırer devreye 2 grupla ugrasırsınız..
BUNUN KARSILIGINDA TEK BIR CARE KALIYOR
15 gunde ıncde full haber spam yapmak..
yoksa kanallar para kazanmaya kapanmadan şakk anında kanalı sılmek emaılı sılmek..
nede olsa adsense anlık gosterım yansıdıgı an paramızı alıyoruz..
15 gunde maxsımum haber youtube kanallarınızı sılın..
IHTAR GELMESINI BEKLEMEDEN..
BU CHAN HABER AJANSIYLA BAŞ EDEMEZSINIZ.. EDEMEYIZ..
BIR PROGRAMCI Olarak sızlerı uyarıyorum..
EMEKLERINIZ ZIYAN OLMASIN.