Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saat 18:00'de telefonuma mesaj geldi şahsıma kargo gönderilmiş
Screenshot by Lightshot
gönderici kısmında ega dağitim hizmetleri ve ticaret ltd.şti yazıyor bu ne demek oluyor bilgisi olan var mı ?
@Trainer tavaymış tavabenim arkadaşada gelmiş siteye üye olan ilk bilemem kaç kişiye gönderiyolarmış oda üye olmuş onada mesaj geldi
![]()
hacım tavayı napayım. kargocuyu dövdürmeyin bana şimdienparadan mı gelmiş emin misiniz?
kol bacak çıksa yine iyi. sonumuz bu adam gibi olmasın da![]()
https://www.youtube.com/watch?v=sCo8qbSD_3E
hocam yalnız dikkat edin kredi kartı dolandırıcıların oyununada gelmeyin!
hiçbir bilgim yok sizede aynı bu şekil mi geldi ? beni arayıp hediye hakkında bilgilendiren kimse olmadıenpara flash bellek gönderdi.Bundan olmasın.
https://scontent.cdninstagram.com/h...15/10012467_1635976576635220_1815906728_n.jpg
o nasıl oluyor hocamhocam yalnız dikkat edin kredi kartı dolandırıcıların oyununada gelmeyin!
hiçbir bilgim yok sizede aynı bu şekil mi geldi ? beni arayıp hediye hakkında bilgilendiren kimse olmadı
o nasıl oluyor hocam
yurt içi kargomu
bomba (ödemeliyse kargoyu alma ödemesizse al gitsin belki biri hediye yollamıştır)![]()
Katalog fln olabilir. Reklam amaçlı gönderimler yapıyor bazı firmalar. Ama sen yinede kimyasal saldırıya karşı temkinli ol![]()
Gönderici Adı EGA DAĞ**** HİZ******* VE TİC**** LTD***** aras kargo.
beni 2 hafta evvel enapr aramıştı hediyemiz var adresinizi teyit etmek için aradık diye. onlar gönderiyordur o zaman.
Enpara olabilir usb bellek yolluyorlar bu ara çoğu kişiye.
Enpara'dır o ya şimdi hatırladım geçenlerde arayıp adresi teyit etmişlerdi ufak bi hediyemiz var demişlerdi.
kol bacak cıkmasın usta
Hepinize tava geliyo arkadaşlar![]()
hocam yalnız dikkat edin kredi kartı dolandırıcıların oyununada gelmeyin!
Bana da dün 18.13te mesaj geldi. Boynerden ayakkabı almıştım odur heralde dedim. Bugün boynerin sitesine girdim daha kargoya verilmemiş, ne kargosu derken sonra bu konuyu gördüm. Konudaki mesajları okudum. Ta ne zaman doldurmuştum formu hatırlamıyordum bile, Tefalden tava kazanmışım
Linkten kontrol edebilirsiniz başka kazanan varsa:
Videolu Yemek Tarifleri | Home and Cook Tv
Bana da Risale-i Nur kitaplarını basan Nesil Yayınları vitrix sprey gönderdi. Adresimi, telefonumu nasıl buldular hiç bilmiyorum. Bir de 30 liraydı sanırım.
Dini kitaplar, hatta Kuran-ı Kerim basan bir yayınevinin yaptığı işler işteCemaattekiler bunu bilsin
![]()
enpara usb dağıtıyormuş kıllanan adam usb si
odur belki
Ailenzden herhangi biri şeker ilacı, tansiyon ilacı, sağlıkla ilgili herhangi bir ilaç satın almış olabilir.
Misal babam televizyonda gördüğü bir şeker otunu, sipraiş vermiş. Sözde ilaç bedavaymış sadece kargo ücretini biz verecekmişiz.
Geçen günlerden birinde ptt ile argo geldi, kapıyı ben açtım ilaç sipariş verildiğinden haberim yok. Adam kargo ücreti 45 tl istedi![]()
Dedim güle gülegidiş o gidiş
![]()
Banada geldi ayni mesaj
TAVAYMIŞ BEYLER [MENTION=10783]RocKSceN[/MENTION]'in dediği çıktı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.