haberpress.net Tarayıcı Virüsü

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar google chromea bir virüs bulaştı tr-v9.net haberpress virüsü bulaştı her şeyi denedim kaldıramadım başına gelen var mı nasıl halledicez yardım ederseniz sevinirim.

portalsepeti tarzında bişeymi hocam ?

Portalsepetinden kurtulmanin yolunu bilen varmi regedit ten olacak

arkadaşlar .D böle şeyler için format atmayın öncelikle ınternet explorer sağ tıkla

ie_zps68b8b9d9.png

böle ekrandaki gibi olanı sil bütün tarayıcılardan

regedite gir aramaya haberpress yaz çıkanları sil adwcleaner ile sil

bende geçen vardı ben bunların hepsini yaptım gitmedi en son

MYusufKIRTIL.com: TR-V9 - Haberpress.net Virüsünden Kurtulma Resimli Anlatım ( Denenmiş Kesin Çözüm )

bu linke tıkla burdakini dene kesin sonuç veriyor

Malwarebytes Anti-Malware Bu tarz programlar iş yaramaz sistemi bir gün önceye al hocam olursa olur olmazsa işin uzun çünkü bu tür sistemler gizli klasör olarak pc ye bulaşşıyor bu yüzden Malwarebytes Anti-Malware gibi şeyler kaldıramıyor youtubeda kesin anlatımı vardır bi bak

arkadaşlar .D böle şeyler için format atmayın öncelikle ınternet explorer sağ tıkla

ie_zps68b8b9d9.png

böle ekrandaki gibi olanı sil bütün tarayıcılardan

regedite gir aramaya haberpress yaz çıkanları sil adwcleaner ile sil

bende geçen vardı ben bunların hepsini yaptım gitmedi en son

MYusufKIRTIL.com: TR-V9 - Haberpress.net Virüsünden Kurtulma Resimli Anlatım ( Denenmiş Kesin Çözüm )

bu linke tıkla burdakini dene kesin sonuç veriyor
Denedim hocam maalesef olmadı.:(

en son attığımı yapın olmaması imkansız ya bende gıcık olmuştum bunla olmuştu

[MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] hocam valla hepsini yaptım görev zamanlayıcıda sadece bir tanesini devre dışı bıraktım o da internetle ilgili bir şeydi regedit boştu haberpress diye arattım yani hoam bir de combofix adw-cleaner bu programları kullandım.Olmadı :(Chromeden ayarı da yaptım.

Arkadaşın biri böyle yapmış deneyin isterseniz,

Bilgisayarınızı güvenli modda açın, ccleaner i açın startup (başlangıç) sekmesini açın ve oradan "windowsstartup" adlı reg kaydını silin, dosyayı da silin res atın her şey düzelecektir.

Bi arkadaşta şöyle yazmış,

haberpress yöneticisine mail attım ufak bi program yolladılar bi tıkla halloldu.

Son düzenleme:
[MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] hocam valla hepsini yaptım görev zamanlayıcıda sadece bir tanesini devre dışı bıraktım o da internetle ilgili bir şeydi regedit boştu haberpress diye arattım yani hoam bir de combofix adw-cleaner bu programları kullandım.Olmadı :(Chromeden ayarı da yaptım.

çok gıcık bi virüs hocam Malwarebytes Anti-Malware deneyin birde

çok gıcık bi virüs hocam Malwarebytes Anti-Malware deneyin birde
hocam tamam deniyim.Bir tane görev zamanlayıcıda bir şey idevre dışı bırakmaım internetle ilgili bir şeydi ondan olabilir mi?şu programı denedikten sonra yazıcam hocam olup olmadığını :(

Bendede var bu virüs. Uğraştım malware ile felan herşeyi yaptım gitmedi. Artık birlikte yaşıyoruz. Birde ana sayfanın üst kısmına +18 fotoğraflar felan koyuyorlar deli oluyorum açınca.

Arkadaşın biri böyle yapmış deneyin isterseniz,

Bilgisayarınızı güvenli modda açın, ccleaner i açın startup (başlangıç) sekmesini açın ve oradan "windowsstartup" adlı reg kaydını silin, dosyayı da silin res atın her şey düzelecektir.
hocam güvenli modda nasıl başlatıcaz :D

---------- Spam Engelliyici 21:26 ---------- Önceki Mesaj 21:26 ----------

hepsini devre dışı bırakmıştım ben
Wirtual Internet Services diye bir şey var onu ellemedim siz naptınız hocam onu?

bende hepsi devre dışı arkadaşlar haberpress.net virüsü kaldırma diyin bütün yöntemleri deneyin denetim masasını kontrol edin

evet şimdi google chrome sağ tıkla ordaki haberpress veya eu vs die bişe var onu sil wırtual ınternet servıces de kapalı bende sonra bilgisayarı yeniden başlatın hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri