Hacettepe Erkeklere Taciz

Böyle kızları terörle mücadelede kullanmak lazım. Bunların işidden farkı ne ?

Aynı okulda okuduğum için üzülüyorum. Nasıl bir zihniyetle yaklaşıyorlar ... Orada aynısını bana da yapabilirlerdi. Orada olayın üzerinden 1 gün geçmiş başka çalışanlar gelmiş onlar bunlara çatıyor. Genelde o tarz yerlerde çalışanların birbiriyle bağlantısı bile olmaz günlük gelir işlerini yapar giderler. Hem de standlarını dağıtmışlar. Yazık gerçekten yazık sırf geçenlerde yanılmıyorsam Akdeniz Üniversitesinde olan olaylar gibi sesimiz çıksın bizim de diye video çekmişler ve tamamen haksız yere görünüyor.

Olayın her şey dahil halini öğrenebilirsem buradan paylaşırım.

Tiplerindende anlaşılağı üzere bunlar kezbanus maymunus familyasındaki SKS :confused:grubundaki yaratıklardır piyasada bunlardan bolca bulunup topluma yararları olmadığı gibi bol miktarda zararları vardır, asalak canlı türünün yaşam felsefesini sürdüren son türdür.

Arkadaşlar arada bunlarada güzelsiniz demememizden kaynaklı beyin yakma faliyetleri sıkıntı yok evlenince geçer ;) :confused:

yok hocam öğrenciye müdahale yapılmaz diye düşünüyorum ne kadar haksız olsalar dahi. en fazla uyarılır yakında rektörlük seçimleri var kimse okulda olay çıkmasını istemez :)

Bu kızların varya kaşıntısı var bence.. Bir erkek bir şey yaptı diye bütün erkeklere saldırmak nedir? Bunlar birde Hacettepe gibi Üniversitede okuyorlar. Yazıklar olsun..

Adamların malını mülkünü yola atmak tezgahı dağıtmak nedir. Tacizci asıl bu karaktersiz kızlardır. Kesinlikle etraflarından istedikleri ilgiyi görmeyen, hiç bir erkeğin dönüp bakmadığı çarpık çurpuk şirret kızların yaptığı tacizdir bu. İçlerinde bir tane güzel kız varmı? Tamamen erkek düşmanlığıdır bu.

Bunları Hacettepe'nin kapısından sokanlara ve bu videolardan sonra bunları hala o okulda barındıranlarada yazıklar olsun..

Son 3-4 gündür ünilerde saçma sapan şeyler oluyor.
Geçende bir ünide suçlanan öğrenci intihar teşebbüsünde bulunmuş.
Ülkede ne kadar çok kımıl zararlısı tip var bu videoda görebilirsiniz.

Türk-Kürt sorunu bitti bu başladı:( Terör azalınca birileri ünileri mi karıştıralım dedi ne dedi anlamadım ki:mad:

---------- Spam Engelliyici 13:23 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

maymun gibi şuna bak ya

Arkadaşlar olayı dışlama,tipe göre yargılama boyutuna getirmemekte fayda var.Zira bu ayrımcılığa,ötekileştirmeye sebep olur.Bir yargılama yapacaksak bence doğuştan elde ettiği yüzüne göre değilde karakterine göre eleştirelim.Videodaki genç kızlar anlayışlı genç erkeklere denk gelmiş.Zira kültürsüz ve kaba birine denk gelselerdi orada çok kötü şeyler olabilirdi.Bu durumun farkına varmayıp iyice olayı büyütmüşler ve haksız yargılama yapmışlar.

Bu forumda da farkettiğim üzere ciddi bir ötekileştirme başladı.Bazıları resmen kadın-erkek ayrımcılığının dibini çıkartacak.İlk sayfalarda da biri bu konuda eskiden bu tür kadınları yakıyorlardı tabirinden bir şey yazmış.Karşınızdaki yanlış bir şey yapıyorsa onun gibi yanlış yapmamıza gerek yok değil mi?Lütfen herkes söylediğine,konuştuğuna dikkat etsin ki yeni bir ötekileştirme oluşturmayalım.

Ülkede erkeklerinde,kadınlarında ezildiği yok.Ülkede kağıt üzerinde hiçbir ayrımcılık yok.Kadında,erkekte her türlü mevkiye gelebilir.Siyasetçi olabilir,komutan olabilir istediği mesleği yapabilir.

Geriye kişilerin yaptıklarını ülkeye mâl etmek doğru bir davranış değil.Eşlerini öldüren denyolardan dolayı Türkiye'de kadınlar zulüm görüyor demek doğru olmadığı gibi bu tarz kendini kontrol edemeyen bilinçsiz kızların yaptıkları yüzünden de erkekler eziliyor denemez.

Bu gidişle üniversitelerde artık bayan güvenlik görevlileri de yer alır büyük ihtimal.Zira erkek görevliler müdahale yapamıyorlar bir yanlış anlaşılma olur diye 3-5 tane de bayan görevliler işe alsınlarda bari böyle durumlarda hiç korkmadan gerektiği gibi sert müdahale yapabilsinler.

dip not olarak eklemek istiyorum, bu forumda öldürülen hiç bir kadın veya taciz haberleriyle ilgili konu açılmaması dikkatimden kaçmıyor, cinsiyetcilik yapmayın.

o konuda hemfikir oldugumuz için açılmıyordur. ama bu konuda çoğu kişi hemfikir değil

Bu kızlar abartmış olayı. Stand görevlisi arkadaşlar da epey sakinmiş. Kadına şiddete hep karşıyımdır o konuda mazim de tertemizdir ama orada olsam muhtemelen sinirlerime hakim olamazdım.

3. video da yoldadır, "bakın kızlar internette izleniyoruz, haberlere çıktık" vs bu videolar paylaşıldıkça bunlar mutlu oluyor belli ki. Varsa bir sorunun karakolu var savcılığı var, bu nedir yahu...

Durumun en kötü yanı bunların bu okulu okuma haklarının olması.Bu tarz durumlarda devlet direk öğrenciliğin yanar,mesleğin yanar,sağlık sigortan ve emekliliğin yanar,vatandaşlığın yanar Türkiye'de yaşamazsın diye uyarsa bakın bir daha birileri bu ve benzeri davranışlarda bulunabiliyor mu :)

Şunları alın emniyete hepsinin ailesini arayın mümkünse çağırın.Gönder savcılığa çıkart bir karar benzeri bir kaba davranış yaşanması durumunda devlet üniversitesinden kaydı silinecektir diye bir karar çıkart bu kararı da ailesine gönder bak bakalım bir daha yaşanıyor mu. Kontrolü kaybetmiş insanları ancak tehdit ederek kontrol altına alabilirsin (Not: Tehditten kastım yaralama vb. değil yukarıda dediğim gibi haklarını elinden alacağını söylerek tehdit edersen bir daha aklına bile gelmez zaten.)

beyler sizde kızlara hakaret ederek haksız duruma düşmeyin :)

Yavşakça hareketler sergiliyorlarsa bence iyi yapmışlar. Bazı satış yapan insanlar haddini aşıyor. Ders olur satış yapanlara herkes haddini bilsin.

hacettepe ye sadece stand görevlisi olarak girebilecek,2 kız görünce kendini bilmez tiplerde olabilir.

Şu konudaki yorumları ne zaman okusam o videodaki kızlardan da beter iğrençleştiklerini görüyorum. "Onları kimse taciz etmiyor diye sinirleniyor" nedir ya. Kızlar sonuna kadar haksız bu konuda hemfikiriz ama bazı insanlar sizin gibi sadece kendisini düşünen bencil yaratıklar olmayabilir değil mi? Çok güzel bir kız taciz edildi diye çirkin kızın bu duruma tepki koyması zorunuza mı gidiyor? Tekrar söylüyorum videoda yaşananlar rezalet, yorumlar daha büyük rezalet. Böylesine cinsiyetçi yorumlarla başka hiçbir yerde karşılaşmadım ben.

bakıyım dedimde mesele o gözlüklü kızın çok çirkin olması ve kendini daha önemli hissetmek için saçma sapan işler yapması ^^

Şu konudaki yorumları ne zaman okusam o videodaki kızlardan da beter iğrençleştiklerini görüyorum. "Onları kimse taciz etmiyor diye sinirleniyor" nedir ya. Kızlar sonuna kadar haksız bu konuda hemfikiriz ama bazı insanlar sizin gibi sadece kendisini düşünen bencil yaratıklar olmayabilir değil mi? Çok güzel bir kız taciz edildi diye çirkin kızın bu duruma tepki koyması zorunuza mı gidiyor? Tekrar söylüyorum videoda yaşananlar rezalet, yorumlar daha büyük rezalet. Böylesine cinsiyetçi yorumlarla başka hiçbir yerde karşılaşmadım ben.

Ben böyle kızlara cinsiyetci yorum yaparım k.bakma.. Bir ön sayfada arkadaşta demiş. Bu işin polisi var savcısı var bilmem nesi var. Ne ona buna gidip saldırıyorlar ki? Eğer saldırırlarsa benim yorumumda afedersin cinsiyetçi olur.. Demekki kaşıntıları var.. Polise gitmekyerine hocaya stand kurana ona buna saldırıyorlarsa..

dedeim femenci ablalarmı geldi diye konu bir daldım hayal kırıklığına uğradım kezban.avi :D

Arkadaş yabancıların protestocularına bak birde bunlara gülenmi ağlanmı :D

49538_3.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri