Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son 3-4 gündür ünilerde saçma sapan şeyler oluyor.
Geçende bir ünide suçlanan öğrenci intihar teşebbüsünde bulunmuş.
Ülkede ne kadar çok kımıl zararlısı tip var bu videoda görebilirsiniz.
maymun gibi şuna bak ya
dip not olarak eklemek istiyorum, bu forumda öldürülen hiç bir kadın veya taciz haberleriyle ilgili konu açılmaması dikkatimden kaçmıyor, cinsiyetcilik yapmayın.
Şu konudaki yorumları ne zaman okusam o videodaki kızlardan da beter iğrençleştiklerini görüyorum. "Onları kimse taciz etmiyor diye sinirleniyor" nedir ya. Kızlar sonuna kadar haksız bu konuda hemfikiriz ama bazı insanlar sizin gibi sadece kendisini düşünen bencil yaratıklar olmayabilir değil mi? Çok güzel bir kız taciz edildi diye çirkin kızın bu duruma tepki koyması zorunuza mı gidiyor? Tekrar söylüyorum videoda yaşananlar rezalet, yorumlar daha büyük rezalet. Böylesine cinsiyetçi yorumlarla başka hiçbir yerde karşılaşmadım ben.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.