Hacıalioğlu Çiğ Köftesi

Oo kim 1 kg ısmarlıyor bol acılı :D şaka bir yana birgün denerim ben de

Son düzenleme:
Hocam adresini pm ile at :D ben sipariş verdim bi tadına bak

Teşekkür ederim hocam düşünmeniz yeter allah razı olsun :)
ama kimseyi zahmete masrafa sokmaya gerek yok
sabah açtım canım çekti birazda yaptık kahvaltımızı
ama yemiş kadar oldum :) sözünüz olsun ama denk gelirsek bir gün ısmarlatırım :D

2kg aldım1saat sonra kargoya verildi mesajı geldi gelsinde afiyetle yiyeyim 😄

Olmadı şimdi :D [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] afiyet olsun hocam :) konuyu sildirelim biz :p

ben mi zalımım :D :D la gurbetteyiz diye her gün konuyu güncelleyen sizsiniz sipariş veren sizsiniz :D :D burda kebab dan başka birşey yok :D

Teşekkür ederim hocam düşünmeniz yeter allah razı olsun :)
ama kimseyi zahmete masrafa sokmaya gerek yok
sabah açtım canım çekti birazda yaptık kahvaltımızı
ama yemiş kadar oldum :) sözünüz olsun ama denk gelirsek bir gün ısmarlatırım :D

tabi hocam quiz ödemelerine denk getirsen iyi olur :D

bende bi kilo verdim yedim bitti şimdi nsaıl canım çekti yarın 2kg daha vericem gerçekten güzelmiş ya

Pazartesi sipariş geçtim Adana aktarmadaymış şuan . Yarın elimde inşallah :D Ama sürat kargoya adresi yanlış vermiş yarın birde orayı arıcaz :D Hiç bir işim düz gitmiyor arkadaş hep bir aksilik :D

kargo 1 gün bekledi ondan mı bilmiyorum salçalı dürüm yedik resmen :) 2kilo çöpe gitti

Dün geldi sipariş , güzel paketlenmiş benim ki salça falan çıkmamış dışa . Ve bitmek üzere 2kg az geldi bize :D Yarım kilo falan kaldı tadı gerçekten güzelmiş .Annem ve babam da bayağı sevdi alırız artık :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri